Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güzel Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı açık bir şekilde ifade etmek isterken beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Doğru zamanda harekete geçebilirseniz, her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayabilirsiniz. Daha kontrollü olmanız gerekiyor.

Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeye çalışmalısınız. İstediklerinizi elde edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Enerjinizden en doğru şekilde yararlanmaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Çok fazla amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde aradığınızı bulamadığınız durumlar söz konusu olabilir. Bu gerçeklikle yüzleşmek aşkı ve sevgiyi sorgulamanıza neden olsa da, hayatın açacağı başka bir kapı her zaman vardır. Duygularınıza ve kendinize yüklenmeyin.

17 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve kariyer odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Projelerinizi organize etmek ve işlerinizi düzenlemek için iyi bir zaman olabilir. Planlarınızı netleştirmek ve hedeflerinize odaklanmak için gereken enerjiye sahip olacaksınız. Kendinize güvenin ve yeteneklerinize inanın, başarı yakınınızda olabilir. Ancak, detayları atlamadan ve ayrıntılara dikkat ederek hareket etmeyi unutmayın. Ayrıca, ilişkilerinizde iletişime önem vermeniz gereken bir gün olabilir. Empati kurmaya ve karşı tarafın duygularını anlamaya çalışın. Eğer bazı endişeleriniz varsa, açık bir şekilde ifade edin ve çözüme odaklanın.

17 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kronik sağlık sorunları olan Başak burcuysanız, kontrollere daha sık gitmeniz gerebilir. Sağlığınıza öncelik veriyorsunuz. Çocuk sahibi olmak isteyen Başak burcuysanız, doktorunuzdan güzel haberler alabilirsiniz. Güzel haberleri ailenizle paylaşmak için sabırsızlanıyorsunuz. Öğünlerinizi dengelemek isteyebilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizde olanı paylaşmak, sadece mutluluk değil ilham da verebilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmenin birbirinize katacağı yeni fikirler getirebileceğini bildiğinizde, bunu daha sık yapmayı ve bir rutine dönüştürmeyi isteyebilirsiniz. Gayrimenkul satışlarıyla ilgili konular gündeminize gelebilir, imzalı işler hız kazanabilir.

17 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Aşk hayatınızda değişimler olabilir. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dürüst olmak isterken kırıcı olmamak için kendinizi dengelemelisiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde sevgi ön planda olsa da romantizmi yakalayamayabilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni kararlar alma günü olacak senin için. Hayatının gidişatına daha sıkı bir yön verebilmek için doğru kararlar alman gerekebilir. Gerek işte gerekse aşkta daha pozitif bir etki kazanabilmek için bugünden kendini hazırlaman gerekecek.

17 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün duyularınız güçleniyor ve kendinizi romantik ve yaratıcı bir ruh halinde bulabilirsiniz. Bu durumda olduğunuzda ilham daha kolay gelir. Şimdi birisiyle fikirleri, idealleri ve manevi hedefleri paylaşmak ödüllendirici, hatta belki de bağlayıcı bir deneyim olabilir. Kendi ihtiyaçlarınız ve arzularınız yüzeye çıkabilir. Bazen hayatlarınızı kontrol etme arzunuzu bırakarak bilinmeyene teslim olmanız gerekir ve bugün inancınızı bu şekilde geliştirmek için iyi olabilir. Birisi baskıdan ve endişeden kurtulmanıza yardımcı olabilir veya siz de benzer şekilde birine yardım etmekten keyif alabilirsiniz. Bu, fikirlerinizi ifade etmek veya kendinizi ikna edici yollarla ortaya koymak için mükemmel bir zamandır.

17 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazılarınız, kardeşlerle ve yakın bağ içinde olacakları kişilerle ortak çalışma düzeni içine girecekler ve kazançlı çıkacaklardır. Gücünüzü çevresel faktörlerden alacak işler içinde olacaksınız. Önemli kararlar arifesindesiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Nefes egzersizleri yap bugün. Daralma yaşarsan gerekirse bir uzmana başvur. Bir nefes sıhhat, dünyalara bedeldir unutma. Sağlık ve huzur hayat felsefen olmalı. Sen varsan diğer insanlar da var, sen çok değerlisin. Hayatına pozitif enerjileri çek lütfen.

17 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizde her gün bir yenilik keşfetmeniz sizi çok heyecanlandırıyor. Beraberliğiniz her geçen gün biraz daha kendini tazeliyor ve yeniliyor. İşteki yoğunluk bunalmanıza yol açabilir. Bu yoğun tempoyu sizinle paylaşmaya hazırarkadaşlarınız var. Hep birlikte üstesinden gelebilirsiniz. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi sıkıntıya sokabilir. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

17 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 19' 14" R
Ay
Boğa
06° 28' 52" R
Merkür
Başak
19° 46' 35" R
Venüs
Terazi
27° 12' 07" R
Mars
Yengeç
09° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 31"
Satürn
Balık
15° 04' 26"
Uranüs
Boğa
27° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 14"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 04"
Lilith
Terazi
09° 14' 23"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>