Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararlısın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, üzerinizdeki anlamsız baskıdan bir an önce kurtulmak isteyeceksiniz. Sorunlar üzerinde etkinlik göstermeyi başaracaksınız ancak biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Dengeleri lehinize çevirme şansınız var.

Anlaşılabilir adımlar atmak isteyecek ve daha kontrollü davranacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Hata yapmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak olması da önemli. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışmalarınızı, fikirlerinizi görünür hale getirmelisiniz. Kullanmadığınız, kullanıma sunmadığınız hiçbir şeyin getirisi olmayacaktır. Desteğe ihtiyacınız olduğunda, bir şeylerin kendiliğinden olmasını beklemeyin; kendinizi açtığınızda farkı göreceksiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, etrafınızdaki insanlarla iletişiminiz oldukça güçlü olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak önemli konularda açıklığa kavuşabilir ve uyum içinde çalışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, duygusal dengeyi korumak için yoga gibi rahatlatıcı aktivitelere yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve duygusal bağlarınızı kuvvetlendirmek de bugün size iyi gelebilir.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aynı sektörde çalışan Başak burcuysan, kendini geliştirebileceğin farklı bir sektöre geçmek isteyebilirsin. İş ilanların bakarak kendine en uygun işi arıyorsun. İlişkisi yeni bitmiş Başak burcuysan, eski partnerini hayatının hiçbir alanında görmek istemeyeceksin. Eski partnerini sosyal medya hesaplarından takipten çıkıyorsun.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim becerilerinizi kullanarak yeni ortamlar ve konular keşfetmelisiniz. Kendinizi iyi ifade edin, eleştirilerinizi yapıcı bir şekilde kullanın ve haklarınızı savunun. Geçmişe takılmadan, ruhsal ve ekonomik dengenizi iyileştirmeye odaklanmanız hayatın akışını değiştirecektir. 

2 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde fikirsel anlamda karşıtlıklar meydana gelebilir. Ani kopmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Gün içinde mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız.

2 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Teslim olmak ve kendinizi ihtimallere açmak yeni fırsatlar getirecektir. Duygusal açıdan iyileşmeniz diğer konularda da cesaret ve yapabilirliğinizi arttıracaktır.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Emek verdiğin konularda sona yaklaşmış olabilirsin. Güzel sonuçlar almak ve hedeflerine ulaşmak için daha fazla enerjin olacak bugün. Bazı konularda daha dikkatli olman gerilmene sebep olsa da işin sonunu düşünerek hareket etmelisin.

2 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal tazelik kazanıyorsunuz. Yeni fikirler keşfetmek, bilginizi artırmak ve başkalarına yardım etmek için harika bir zaman. Önceliklerinizi net bir şekilde görebiliyor ve bunlara göre hareket ediyorsunuz. İletişimleriniz sıcak ve cesaretlendirici olabilir. Günün enerjisi sizi olumlu etkiliyor ve coşkulu olmanızı sağlıyor. Nitekim, ilerleyen saatlerde bazı temel gerginlikler ve rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Bu tür durumlarda kendinizi rahatlatın ve günün pozitif enerjisinden yararlanmaya çalışın. İşlerinizi aceleye getirmemek ve sakin kalmak, günün verimli geçmesine yardımcı olacaktır.

2 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yollardan beklediğiniz duygusal haberlerin gecikmesi, canınızın sıkılmasına neden olacaktır.. İsteklerinizde ileriye yönelik bir artış gözlenecektir. Aşkta sakin bir dönem bitiyor.. Artık daha fazla gezmek isteyeceksiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyal çevrenizle ve partnerinizle beraber yurt dışı, eğitim, seyahat kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, alışveriş isteğinizde artış gözleniyor Partnerinizden de bu konuda destek bekliyorsunuz. Ortak çalışmalarda iyi niyetli yaklaşımların söz konusu olduğu bir gün. Yaşam kalitenizde çıtayı yükselirken, dostlarınızın katkılarını unutmayın.

2 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>