Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yenilikçisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak beklenmedik karmaşalar içerisine girebilirsiniz. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun için biraz daha uğraş vermeniz gerektiğini de unutmayın. Olumsuzlukların tamamen geride kalmasını sağlamanız gerekmekte.

Daha dengeli adımlar atmanın yollarını aramalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Ufak tefek terslikler söz konusu olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Dengeleri mutlaka lehinize çevirmeye çalışın.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlarınızı yeniden belirlemek durumunda kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güvendiğiniz kişilere olan bakış açınız değişebilir. Herkesin size bir mesajı olduğunu unutmayın ve bu mesajları anlamak için kendinizi izleyin. Süprizlere açık olun ama karar vermeden önce deneyimlerinizi gözden geçirin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcu olarak detaylara odaklanmanız gerekebilir. Hassas ve titiz bir tutum sergilemeniz sizi istediğiniz sonuca daha yaklaştıracaktır. İş veya projelerinizde detayları gözden geçirerek hataları önleyebilirsiniz. Aynı zamanda, sağlığınıza özen göstermekte ve beslenmenize dikkat etmekte fayda var. İyimser ve disiplinli bir yaklaşımla bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, yakın bir arkadaşın vasıtasıyla yeni bir kişiyle tanışabilirsin. Bu kişiyle karakterleriniz her ne kadar zıt olsa da aranızda anlam veremediğin bir çekim olacak. Maddi anlamda güçlü çevrelere dahil olman, büyük avantajları da beraberinde getirebilir. Evine yeni bir eşya satın alabilirsin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda duygusal derinlik ihtiyacınız yoğun olabilir. Bu konularda net bir gündeminizin olmaması sizi yorabilir. Açık bir şekilde konuşmak her şeyi çözmenize yardım edebilir. Bunu yapamadığınız durumlarda ve ortamlarda şartları, duyguları zorlamamalısınız.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. İş yerinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkiniz önem kazanabilir. Yaşanan değişikliklerde farklı konular gündeme gelebilir.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha duygusal ancak kontrollü ve güçlü hissettiğiniz bugünlerde karşı cinsi de duruşunuz ile cezbetmeyi başarabileceksiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini genel olarak daha iyi hissedeceksin. Ancak etrafındaki insanlarla arandaki iletişime dikkat etmen gerekebilir. Senden bilgi almaya çalışan veya kendi çıkarı için kullanmaya çalışan insanlara karşı dikkatli olmalısın.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uzun vadeli planlar için artan bir motivasyon hissedebilirsiniz. Plan yapma veya hedef koyma arzunuz yüksek. Bir ilişkiyi canlandırmak veya iç dünyanızla yeniden bağlantı kurmak için mükemmel bir fırsat. İnsanları şefkatli bir ışıkta görmek ve bu da sağlıklı ve onaylayıcı hissetmek için güçlü bir potansiyel var. Özel bir konuyu veya bir ilişkiyi daha iyi anlayabilirsiniz. Kişisel bir şeyi paylaşmaya açıksınız ve bu bir rahatlama getirebilir. Odak noktası, iyileşme sürecini başlatmak olmalıdır. Her şeyin bir anda değişmesini beklemek yerine attığınız ufak adımlara odaklanın ve kendinizi kutlayın.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birçok konuyu aynı anda düşünmek zorunda kalacağınız bir gün olabilir sevgili başaklar. Kendinize boş yere yük edindiğiniz konuları artık görmelisiniz. Yarım kalan işleri bitirmek, hesap kitap yapmak ve detay gerektiren işler için uygun bir gün. Geçici konulara fazla takılmayın.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer,ve kadersel olarak hayatınızda beklenmedik şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Para kazanmayı seviyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyor, fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. Kendi gücünüzü ispat etmek ve isteklerinizin ilgi görmesi çok hoşunuza gidiyor.

31 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
01° 00' 23" R
Ay
Yengeç
26° 19' 51" R
Merkür
Akrep
15° 42' 26" R
Venüs
Yay
07° 23' 54" R
Mars
Yengeç
25° 43' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 47" R
Satürn
Balık
13° 08' 03"
Uranüs
Boğa
26° 12' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 01"
Plüton
Oğlak
29° 40' 34"
Chiron
Koç
20° 47' 36"
Lilith
Terazi
12° 54' 30"
True Node
Koç
06° 23' 10"
Son Güncelleme : 24/10/2024 01:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>