Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düşüncelisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2024, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Geçmişe ait konuların yeniden gündeme gelme ihtimali var. Sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı birlikteliğinize yansıtmamanız gereken bugün içerisinde her şeyin biraz daha anlaşılabilir olmasını sağlamalısınız. Geçmişte yaşadıklarınızı tekrardan gündeme getirmeniz, sadece birbirinizden uzaklaşmanıza neden olabilir.

Ufak tefek sorunlara çok fazla takılı kalmamaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlayabileceksiniz. Her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerdeki hayal kırıklıkları ve aldatmalar sizi kendinizi sorgulamaya itebilir. Güvendiğiniz kişilere karşı daha seçici olun ve hatalarınızdan ders çıkarın. Zorlayıcı deneyimlerden ders çıkarmak, kendinizi daha özgüvenli hissetmenize ve daha bilinçli ilerlemenize yardımcı olacaktır.

2 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, başak burcunun günlük burç yorumu şöyle; bugün detaylara fazla takılmadan, içgüdülerinizle hareket etmeye karar vermelisiniz. Kendinize olan güveniniz artacak ve hedeflerinize daha kolay odaklanabileceksiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdekilere yardımcı olabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlık açısından ise dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermekte fayda var.

2 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Başak burcuysan, yaşanan bazı pürüzler partnerinle tartışma yaşamana neden olabilir. Gün içerisinde tansiyon düşüklüğü yaşaman sağlığını daha fazla önemsemen gerektiğini hatırlatabilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, ilişkine yönelik yapılan eleştirileri göz ardı etmek isteyeceksin.

2 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinlerinizi ve sağlığınızı öncelemeniz gerekebilir. Sağlıklı beslenme ve yaşama alışkanlıklarınızı daha sürdürülebilir hale getirmek için denge ve alternatif seçenekleri oluşturabilirsiniz. İş yerinde daha verimli olabilmek için organizasyon becerilerinizi kullanın.

2 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda çok hızlı karar alma isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. İletişimde ani değişkenler sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farkındalığınızın artacağı durumlar gündeme gelebilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi ve kariyer bağlamındaki isteklerinizin ön plana çıktığı bir günde olabilirsiniz. Hırsınızın dengenizi bozmasına izin vermeyin.

2 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşayacağın güzel gelişmeler, daha fazlasını istemene sebep olabilir. Yaşayacağın güzel şeyler ve göreceğin gelişmeler sana daha iyisi için, daha fazlası için ilham verebilir. Yeni fikirlere kendini açabilirsin bugün.

2 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, karar verme sürecinizi bulandıran bir gerilim olabilir. Değişim ihtiyacı gerçek ancak önce sizin için neyin en iyi olacağını anlamalısınız. Gün ilerledikçe, endişelerinizi bir kenara bırakmak ve biraz eğlenmek daha kolay bir hale gelir. İlişkiler daha destekleyici veya hoş olur ve anlaşmalar kolayca gerçekleşir. Perspektifiniz olumlu bir şekilde değişiyor ve dünyayı biraz farklı görmek harika hissettiriyor. İlişkilerinize ve en içten dileklerinize olan inancınızı artırdıkça yeni fikirler bulmak veya mevcut olanlara enerji katmak için mükemmel bir zaman.

2 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkarmalısınız. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları yapmalısınız. Düşüncelerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için tam zamanı.

2 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

2 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatlerle ilgili hem partner hem de sosyal çevreniz yanınızda olacak. Gününüz harika geçsin.

2 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek. Aşkla sosyal yaşantınız iç içe girebilir. Bu durumdan sevdiğiniz hiç hoşnut kalmayabilir ve sizi kırılabilir. Kendinize fazla zaman ayırmalısınız.

2 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>