Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sessiz Kalıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Etkili adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Hislerinizi doğru ifade edebildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Mesleki olarak kendinizi biraz daha toparlamaya çalışmalısınız. Karmaşıklıktan uzak durmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Başarıya odaklanmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacağını da aklınızda bulundurmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnandığınız değerler konusunda hareket ederken biraz daha sabırlı ve kontrollü olmanız gerekiyor. Kişisel olarak kendinizi daha net ifade etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz günler için biraz daha beklemede kalmanızın sizin açınızdan daha iyi olabileceğini de aklınızda bulundurmalısınız.

20 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kendinizi enerjik ve istekli hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak yeni projelere odaklanabilirsiniz. Özelliklehayatında başarılı olmak için farklılıklar yaratmalısınız. Sağlık konularında ise dikkatli olmalısınız ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermelisiniz

20 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar tasarruf yapmaya çalışsanız da alışveriş yapmaktan kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Yöneticilik yapan bir Başak burcuysanız, ekibinizle aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ortak bir payda da buluşmak için ani bir toplantı düzenleyebilirsiniz. Haftanın songünü sizin için yoğun geçebilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysanız, partnerinizin umursamaz tavırları canınızı sıkabilir. Tepki göstermek yerine akışa bırakmayı tercih edeceksiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızın, size verilen sözlerin karşılığını almak isteyebilirsiniz. Bu konudaki görüşlerinizi ortaya koymak bir ihanet ya da kırıcı durum oluşturmayacaktır. Kendinizi bu olumsuz ve gerçek olmayan düşüncelerle doldurarak yaşam kalitenizi eksiltmeyin; hakkınız olan bir şeyin size gelmesi için kendinize yardımcı olun.

20 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyif aldığınız şeylere yönelmek için uygun bir gün. Kendinizi şımartabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Günlük işlerinizi toparlayabilirsiniz. Sanatsal uğraşlar sizi iyi hissettirebilir.

20 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üst seviyedeki özgüveniniz sizi başarıya götürecek ilk adımlardan olacak. Bugünlerde elinizdekinin kıymetini bilmek ve anda kalmak önemli olacak.

20 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok çalışmanın faydalarını görmek üzeresin. Düzenli çalışmaya devam etmek senin için daha iyi olacak. Başardıklarını gördükçe daha iyisi için kendini motive etmeye devam edeceksin. Programına sadık kalmak sana yarar sağlayacak.

20 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün sorunlar veya kusurlar üzerinde durmaya dair zorlayıcı bir eğilim var. Özellikle para ve ilişkilerde aşırılıklara dikkat etmek en iyisidir. İnsanlar sizi maddi veya duygusal olarak tüketiyor gibi görünebilir ve sınır sorunları artık önemli bir konu halini olabilir. Değer görmediğinizi hissedebilirsiniz ancak yenilgiyi kabul eden tutumlardan kaçınmak için elinizden geleni yapın. Ayrıca, bir yanınız güvenlik, diğer yanınız heyecan arıyor ve ikisini uzlaştırmak zor olabilir. İnsanları ve durumları aşırı kontrol etme girişimleri oldukça yorucu bir hal alabilir. Aslında, yıkıcı şekillerde ortaya çıksalar bile bugün duygularınız ve korkularınız hakkında çok şey öğreneceksiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

20 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk, hobi, tatil konularında şans sizinle ancak harcamalarınız çok artabilir. Size harika bir gün dilerim.

20 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkı çok ciddiye alıyorsunuz. Biraz daha az önem vermeniz, sevmediğiniz anlamına gelmez ki. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilir, sadece eğlenmek için bir şeyler yapabilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşacağınız negatif görevlerde kendi ilkelerinizden vazgeçmeyin. Kafanızı meşgul eden konuları çözmek için yavaş davranırsanız, zarar görebilirsiniz. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Yorucu faaliyetlerden uzak durun, hafif yemekleri tercih edin.

20 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 44' 05" R
Ay
Boğa
12° 43' 17" R
Merkür
Başak
20° 33' 49" R
Venüs
Terazi
27° 43' 06" R
Mars
Yengeç
09° 33' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 01"
Satürn
Balık
15° 02' 34"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 12"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>