Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aşk Hayatın Hareketleniyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Var olan detayları önemsemeye başlamalısınız. Birlikteliğinizde herhangi bir sorun yaşamak istemiyorsanız temkinli hareket etmek, yapabileceğiniz en mantıklı tercih olabilir. Zaman zaman kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Size fayda sağlayacak gelişmeler yaşanacak.

Tercihler konusunda elinizden geleni yapmak zorundasınız. Üzerinizde bulunan etkileri en aza indirmek isterken zorluk yaşayabileceğinizi göz önünde bulundurmak zorundasınız. Avantaj sağlayacağınız gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız. Günün sonunda yüzünüz gülebilir.

Maddi durumunuzla ilgili her konuda kararlı ve planlı olmak zorundasınız. Yapacak olduğunuz harcamalar söz konusu olduğunda kendinizi zora sokmayacak olmanız sizin adınıza önemli olabilecek bir etkendir. Finansal durumunuzla ilgili iyimser bakış açınızı korumaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve kazanç planları konusunda bazı eksikleriniz olabilir. Bunları nasıl kapatacağınızı düşünebilir, ortaklarınızdan ya da güvendiğiniz kişilerden destekler alabilirsiniz. Güvenmeyi, paylaşmayı deneyimlemek size her zaman avantaj getirdi; bugün bunu bir kez daha hatırlayarak hareket etmelisiniz.

16 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu için aşk hayatında olumlu gelişmeler olabilir. Kendinizi ifade etme ve duygularınızı paylaşma konusunda cesaretli olmanız gereken bir gün olabilir. Ayrıca, yakın çevrenizle iletişiminizi güçlendirmek vebirliklerine önem vermek de faydalı olabilir. Sağlık açısından ise beslenmenize dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak bugün size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

16 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sevdiklerine vakit ayırıyorsun. Onlarla daha fazla vakit geçirmeye özen göstereceksin. İlişkisi olmayan Başak burcuysan, hayatının aşkıyla tanışabilirsin. Gittiğin yerlere ve tanıştığın kişilere dikkat! Bu akşam uzun zamandır izlemeyi ertelediğin diziye başlamak isteyebilirsin.

16 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kuralları ve sınırları esnetmeye, yenilenmeye ve güçlenmeye açık olun. Geleceğinizi şekillendirmek ve iz bırakmak için adımlar atmalısınız. Ticari şansları değerlendirirken, eğitimler ve yeni fırsatlarla kendinizi geliştirmeyi hedeflediğinizde bu zahmete değeceğini görebilirsiniz.

16 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün para durumunuzda daha yakından ilgilenmek zorunda olabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak kalmaya bakın.

16 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yükselmek istiyorsanız, hamlenizi bir an önce yapmalısınız. Güneş önümüzdeki hafta haritanızın kariyer alanından ayrıldığında, kendinizi fark ettirmek kolay olmayacak.

16 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk konularında daha keyifli bir enerjin olacak. Gerek kendini ifade etmede gerekse aşkını yaşamada bir sıkıntı çıkmayacak. Sevdiğin kişinin ilgisini çekecek güzel konular bulabileceksin.

16 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bu günlerde cesaret gerektiren aktiviteler aramaya daha isteklisiniz. Şimdi ne çok agresif ne de çok uysal bir şekilde, dünyada doğru hızda ilerleme eğilimindesiniz. Macera duygunuz güçlüdür. Bugün, küçük zorluklar üretkenliğinizi azaltabilir ancak yalnızca siz izin verirseniz. Enerjinizi nereye yönlendireceğinize karar veremediğiniz için sizi çok fazla şey üstlenmeye veya bir çabadan diğerine atlamaya teşvik edebilirler. En iyi seçeneğiniz, yeni olasılıkları eğlendirmeden önce önceliklerinize odaklanmak olabilir.

16 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal anlamda yeni fikirler ve yeni başlangıçlar gündemde olabilir. Çok fazla düşünüyor olmanız işleri zorlaştırıyor. İlerleyebilmeniz için biraz akışta kalmanız şart. Elinizden geleni zaten yapıyorsunuz. Sağlık sorunlarınızı önemseyin, bağışıklık sisteminizi güçlendirecek takviyeler alın.

16 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

16 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün para ve kazançlar ön plana çıkabilir ve kadersel olarak güzel gelişmeler olabilir. Ancak partnerinizle veya otoritelerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

16 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Siz, kendi disiplininizin uygulayıcısısınız. Bireysel düşündüğünüz için yanlış anlaşılma olasılığınız çok güçlü. Çalışmalarınızda sınır çizdiğiniz bir gün içindesiniz.

16 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 54" R
Ay
Koç
28° 31' 24" R
Merkür
Başak
18° 47' 02" R
Venüs
Terazi
26° 33' 00" R
Mars
Yengeç
09° 01' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 34"
Satürn
Balık
15° 06' 47"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 22"
Lilith
Terazi
09° 10' 50"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>