Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hatanın Farkındasın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Daha temkinli olmaya çalışın. İlişkinizden yana var olan sorunların yakın zaman içerisinde son bulma ihtimali de var. Nedenler üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Beklenmedik adımlar atmaya yatkınsınız. Düşündüklerinizi uygulama konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Aceleci davrandığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekiyor.

Maddi olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkilerde olumlu değişimler yaşayabilirsiniz. İçine kapanık olmaktan vazgeçerek yeni insanlarla tanışmaksınız. Hayal kurun, umutlarınızı kaybetmeyin, hareketli bir döneme giriyorsunuz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcunu bekleyen enerji, detaylara odaklanmak ve işlerinizi düzenlemek için uygun olacak. Kararlarınızı verirken mantıklı olmaya çalışın ve aceleci davranmaktan kaçının. Sağlığınıza da dikkat etmenizde fayda var. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içindeki sorumluluklarını yerine getirmediğin için ailen tarafından eleştiriye uğrayabilirsin. Hatanın farkında olduğun için söylenenlere göz yumuyorsun. İlişkisi olan Başak burcuysan, sevgilinle uzun zamandır planladığınız bir tatile çıkabilirsiniz. Tatilde birçok anı biriktireceksiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kalp kırıklıklarını hatırlayabilir, hakkınızı almak isteyebilirsiniz. Aynı karşılığı vermenin size bir getirisinin olmayacağı gibi zamanınızdan da çalacağını unutmayın. Sosyal sorumluluklar, organizasyonlar konusuna ağırlık vererek kırılmış başka kalplere şifa olmak daha iyi bir seçenek olacaktır.  

17 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda eğitimle ilgili konularda hareketlilik var. Yakın çevrenizdeki kişilerle sıkı bir iletişimdesiniz. Gün içinde kardeşlerinizle daha yakın olmak size iyi gelecek. İletişim içinde olduğunuz konularda bazı sıkışıklar yaşayabilirsiniz. Ticari konular, zekanızı kullanacağınız işler daha fazla gündeme gelebilir.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı olarak da yine strese dayanıklılık, sabır ve neşe özellikleriniz ön plana çıkabilir ve üstlerinizin gözünde pozitif yönlerinizle var olabilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yenifırsatları karşına çıkabilir bugün. Yeni insanlarla iletişim kurabilir vekonularında daha farklı adımlar izleyebilirsin. Kariyer ve başarı konuları senin için öncelik olacak bugün.

17 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün enerjinin veya coşkunun tükendiğini hissetme eğilimi yüksek ancak bu yalnızca geçicidir ve bir mola vermeniz veya dinlenmeniz gerektiğine dair bir hatırlatıcı olarak hizmet edebilir. Birine ya da bir şeye güvenme konusunda dikkatli olun ve daha fazla bilgi ortaya çıkana kadar yargılamayı bırakın. Elbette, eğer birini, bir ilişkiyi veya bir durumu net bir şekilde görmediyseniz, muhtemelen şu anda biraz hayal kırıklığına uğramış hissedeceksiniz. Başka tarafa bakmak sizi geçici olarak rahatlatsa da kendinizi gerçekten kandıramazsınız. Mümkün olduğunca insanlarla ilgili yanılsamaları arkanızda bırakmaya çalışın çünkü bir insanı hayal ettiğiniz gibi değil, olduğu gibi sevmek daha iyidir.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünce içinde olması sizi çok fazla etkilemeyecek. Bugün yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi destekleyen davranışlar içindesiniz. Size sunulan büyük bir sorumluk üstleneceksiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya uzak çevrenizle ilgili ani tartışmalar veya trafikte bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız. Bugün, yeniolanakları için bazı görüşmeler yapabilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 54" R
Ay
Koç
28° 31' 24" R
Merkür
Başak
18° 47' 02" R
Venüs
Terazi
26° 33' 00" R
Mars
Yengeç
09° 01' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 34"
Satürn
Balık
15° 06' 47"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 22"
Lilith
Terazi
09° 10' 50"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>