Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sakinliğini Korumakta Zorlanıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, hislerinizi göstermekten kaçınmayacak ve duygularınızı gizlemeyeceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşmaya başlayacak olması da kendinizi daha rahat ve huzurlu hissedeceğiniz anlamına gelmekte. Hisleriniz konusunda güzel gelişmelerin yaşanacağı bir güne giriyorsunuz.

Kendi düşüncelerinizi aktarma konusunda aksaklıklar yaşanabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşacak iletişimden kaynaklı engellemelerin önüne geçmeye çalışmalısınız. Düşüncelerinizi aktaramadığınız sürece sorumluluklarınızdan uzaklaşacaksınız. Yetenekleriniz sayesinde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Finansal durumunuzla alakalı konularda kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Gezegenlerden alacak olduğunuz etkilerin finansal olarak sizi kısıtlama içerisine sokacağını unutmamalısınız. Harcama sırasında ekonomik davranmak yapacağınız en mantıklı tercih olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları mutlu etmenin, hediyeleşmenin mutlu hissettiren bir yanı vardır. Ancak bu durum sizde bir sorumluluğa dönüştüğünde hissedeceğiniz şey bir zorunluluk olabilir. Bugün bir farklılık yapın, önceliği kendinizi mutlu etmeye verin. Çevrenizin bunu nasıl karşıladığını izlediğinizde hislerinizi yönetmeniz de kolaylaşacaktır.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu insanlarının detaycı ve mükemmeliyetçi doğaları ön plana çıkabilir. Bugün detaylara dikkat etmek ve planlarınızı titizlikle uygulamak önemli olabilir. Ayrıca sağlık konularına da biraz daha özen göstermeniz gerekebilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende seni rahatsız edecek birtakım olaylar yaşayabilirsin. Bu sefer sakinliğini korumakta zorlanacaksın. Mantıklı adımlar atarak hayatının akışını değiştirebilirsin. Maddi kaygılarından kurtulacağın bir gündesin! El sanatlarıyla uğraşan Başak burcuysan, yeteneklerini kullanarak kendine yeni gelir kaynakları yaratabilirsin.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçici olmak yalnızlığı seçmek değil, iyi gelecek ve iyi geleceğiniz insanları bulmak üzerinedir. Bu ayrımı yapamadığınız durumlarda, kendinizi biten ilişkiler konusunda suçlayabilirsiniz. Her güzelliğin bir arada bulunamayacağını, bazı seçimlerin kayıplarla gerçek olabileceğini unutmayın.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamaları ve para durumunuzu gözden geçirmeye bakın. Gereksiz harcamalar gündeme gelebilir.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eylemlerinizin olası sonuçlarının sizi en ufak bir şekilde endişelendirmediği ruh hallerinden birinde görünüyorsunuz. Bunun nedeni Merkür'ün Güneş'ten enerji almasıdır.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün normalden biraz daha fazla hareket etmen gerekecek. Halletmen gereken konular için koşuşturman gerekebilir. Masraflar ve alışveriş konuları bugün dikkatini çekebilir. O yüzden bütçe konularında dikkatli davranmalısın.

15 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık kendinize yatırım yapmanızın zamanı geldi sevgili başaklar. Öncelikle bir iç dünyanıza çekilin, hayallerinize odaklanın. Küçük de olsa bir yerlerden başladığınızda o kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Şans bu aralar sizinle.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünce içinde olması sizi çok fazla etkilemeyecek. Bugün yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi destekleyen davranışlar içindesiniz. Size sunulan büyük bir sorumluk üstleneceksiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün para ve kazançlar ön plana çıkabilir. Kadersel olarak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. İdealist yapınızın ödün vermeden başarınızı yükseltmenin kolay olmadığını siz de fark ediyorsunuz.

15 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 48' 43" R
Ay
Koç
28° 43' 52" R
Merkür
Başak
18° 48' 34" R
Venüs
Terazi
26° 34' 01" R
Mars
Yengeç
09° 01' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 37"
Satürn
Balık
15° 06' 44"
Uranüs
Boğa
27° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 20"
Lilith
Terazi
09° 10' 56"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>