Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yardımseversin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

İlişkisi olan Başaklar bugün, partnerinize karşı düşünceli ve yardımsever olabilirsiniz. Onun ihtiyaçlarını anlamaya çalışarak ve pratik destek sağlayarak ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Bekar Başaklar bugün, yeni insanlarla tanışmak için çok uygun bir zaman olmayabilir. Daha çok kendinize odaklanıp, kişisel gelişiminize zaman ayırabilirsiniz.

İş hayatınızda bugün, analitik düşünme becerileriniz ve detaylara olan dikkatiniz sayesinde başarılı olabilirsiniz. Projelerinizi titizlikle yürütebilir ve verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla işbirliği içinde çalışarak, olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda kontrol kaybı hissedebilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirerek bütçenizi yeniden değerlendirmek faydalı olacaktır. Finansal sınırlarınızı belirleyerek harcamalarınızı kontrol altına alın.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcu olarak, detaycı ve titiz doğanızın size büyük fayda sağlayacağı bir gündesiniz. Bugün, işleri adım adım ilerletmek ve detaylara odaklanmak önemli olacak. İş hayatınızda yeni projeler için uygun bir gün olabilir. Ayrıca, sağlık konularında da daha dikkatli olmanız gerekebilir. Hobilerinize vakit ayırmak ve biraz kendinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Özel yaşamınızda ise, partnerinizle iletişimde açık olmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Başak burcuysan,ortamında dönen bazı dedikodulardan yeni haberdar olacaksın. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan,alanını genişletmek ve daha fazla kar yapma yöntemleriyle ilgili araştırmalar yapabilirsin. Öğleden sonra ailenin haber beklediği bir konuda istenen sonuca ulaşabilirsin.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yerinde odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Masanızın üzerindeki karmaşayı temizlediğiniz gibi aklınızdaki karmaşayı da temizlemelisiniz. Size yapamayacağınızı düşündüren konulara bu şekilde yaklaşmak yerine imkanlarınızı kullanarak neler yapacağınızı düşünün. Çevrenizin, sevdiklerinizin desteğini alabilirsiniz.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki gündeminiz yoğun olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda gelecek yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. İşlerinizi başarmak için çaba göstermeniz gerekebilir.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda zafer kazandığınızı hissettiren durumlar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde de bir hayli önemli yollar kat edebilirsiniz.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamsal konularda yüksek enerji altındasınız ve bu da istediklerinize ulaşma konusunda sorun yaşamayacağınız anlamına gelmekte. Her şeyin istediğiniz gibi olması için gerekli olan şartlara sahipsiniz. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmediğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

21 Ekim 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, Ay'ın güneş haritanın en tepe noktasında olması seni netlik ve sağlam hedefler belirleme havasına sokuyor. Ancak, bugün karar vermekte zaman zaman zorlanabilir ve sezgilerinle tam olarak bağlantı kuramayabilirsin, bu da içgüdülerine güvenmeyi zorlaştırabilir. Bir durumu değerlendirirken artıları ve eksileri o kadar fazla tartıyor olabilirsin ki, rahatsız ve verimsiz bir belirsizlik durumuna düşebilirsin. Kendini aldatmaya karşı dikkatli olmalısın. Gelecekteki hayal kırıklıklarından korunmak için net sınırlar koymak zor olabilir, ancak gereklidir. Kararsız ya da belirsiz hissediyor olabilirsin, ama bu süreçte dinlenmek ve toparlanmak mantıklı olacaktır. Günün açıları, eksik kaldığın noktaları vurguluyor olabilir, bu yüzden bu zamanı düşünmek ve öğrenmek için değerlendirmek en iyisi.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir üzüntü yaşayabilirsin bugün. İyileşmek için zaman harcamalısın. Unutma ki zaman bütün dertlerin ilacıdır. Kendini ve başkalarını affetme ihtiyacı duyabilirsin. Kapana kısılmışlık duygusu yaşama ve özgüven eksikliğini öne çıkarma sakın. Gerektiğinde harekete geçmekten de lütfen korkma. Eğer bunları yaparsan liderlik seninle olacak. Bu sayede başarılı bir zaman geçirebilirsin. Sana sunulan fırsatları güvenle kabul et, çünkü tuttuğunun altın olması var.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyal çevrenizle güzel bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, birtakım güvensizlikler nedeniyle, sizinle sorunlarını paylaşmaktan kaçınıyor. Biraz daha sabırlı yaklaşımlar, onun düşüncelerini değiştirebilir. Dediğim dedik tavırlarınız,yaşamınızdaki konumunuzu riske sokuyor. Pek akılcı bulmadığınız bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor. Gece öğünleri hazmı zorlaştırıp sizi uyutmuyor. Bir bardak ılık süt içmek rahatlatıcı olabilir.

21 Ekim 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 49' 02" R
Ay
Yengeç
10° 42' 41" R
Merkür
Akrep
13° 54' 34" R
Venüs
Yay
05° 57' 26" R
Mars
Yengeç
25° 13' 24" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 08" R
Satürn
Balık
13° 10' 50"
Uranüs
Boğa
26° 15' 01"
Neptün
Balık
27° 41' 36"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 49"
Lilith
Terazi
12° 46' 34"
True Node
Koç
06° 24' 29"
Son Güncelleme : 22/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>