Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Maneviyatınız Ön Planda Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlarınızın bilincinde olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak toparlanmaya çalışın. Bilinçli olmanın sizin açıdan daha iyi olabileceğini unutmayın.

Maddi anlamda biraz daha toparlanmaya çalışmalısınız. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızdaki sorunların üzerine gitmek ve çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. İçsel sorunların sizi fazlasıyla zorlayabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Beklenmedik sorunlara ve sıkıntılara kendinizi hazırlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

22 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kendinizi geliştirmek ve yeni beceriler öğrenmek için ideal bir gün. Kurslara katılın, yeni bilgiler edinin ve kendinizi zihinsel olarak tatmin edici aktivitelerle geliştirin.

22 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küs olduğunuz arkadaşınızın barışma adımına tepkisiz kalmak istemeyeceksiniz. Parasal konulardaki tedbirli davranışlarınızın artılarını görmeye başlayabilirsiniz. Uzun süredir akrabalarınızı ihmal ettiğinizi fark ediyorsunuz. Bugün, akraba ziyareti yaparak manevi duygularınızı pekiştirebilirsiniz. Bebek bekleyen bir Başak burcuysanız, mide bulantılarınız size zor anlar yaşatabilir. Kafein tüketiminize dikkat!

22 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgi ve yetilerinizi nasıl kullandığınıza dikkat etmeli, çevrenizdeki insanların da bu konuda dikkatli olmaları konusunda onları uyarmalısınız. Bu zihninizi dinç tutacak ve faydalı işlere zaman harcamanızı kolaylaştıracaktır. Trafikte sakinliği korumanız önemli olabilir.

22 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi uğraştırabilecek yeni konularla karşılaşabilirsiniz. Olayların teknik yönüne bakmamız faydalı olacak.

22 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizinle çalışan kişilere uyum sağlamakta problem çekebilirsiniz. Bu düzeni oturtmanın zaman alacağını bilmeniz gerekmekte, sabır sizin için önemli olacak.

22 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın istediğin gibi giderken yaşayacakların başka yerlere savrulmana neden olacak. Bu duruma dikkat etmek iyi olacak. Kararlı bir duruş göstermek başkasının etkisi altında kalmanı engelleyebilir.

22 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda elinizde bir miktar ekstra para olabilir ancak bunu harcamamanız daha iyi olacaktır. Bugün aşırıya kaçmayın. Soğukkanlı davranıp paranızı geleceğini bildiğiniz bir sonraki zorlu gün için biriktirmek çok daha akıllıca olacaktır. Gelişmekte olan bir ilişki de dahil olmak üzere, şu anda hayatınızın her alanında tutumlu bir şekilde hareket etmelisiniz. İşleri çok hızlı ilerletmeye çalışmayın. Karşınızdaki kişinin sizin hakkınızda gerçekte nasıl hissettiğine dair çok fazla varsayımda bulunmaktan kaçının. Elbette bir arkadaşınıza veya akrabanıza yanınızda olmak için neden bu kadar geç kaldıklarını sorun ama bunun üzülmeniz için bir sebep olmasına izin vermeyin. Doğru tepkileri verin ve sonunda her şeyin düzeleceğine dair güvenin.

22 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Bugün yeniden yapılanmaya ihtiyaç duyacaksınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmayı başaracaksınız. Baskıcı kişilerden kaçmayı yeğliyorsunuz.

22 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

22 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çalışma hayatı, gündelik işlerinizle ilgilenebilirsiniz ancak iletişimde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Seyahatte dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Size harika bir gün dilerim.

22 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, birtakım güvensizlikler nedeniyle, sizinle sorunlarını paylaşmaktan kaçınıyor. Biraz daha sabırlı yaklaşımlar, onun düşüncelerini değiştirebilir. Dediğim dedik tavırlarınız,yaşamınızdaki konumunuzu riske sokuyor. Pek akılcı bulmadığınız bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor. Gece öğünleri hazmı zorlaştırıp sizi uyutmuyor. Bir bardak ılık süt içmek rahatlatıcı olabilir.

22 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 45" R
Ay
Boğa
12° 38' 24" R
Merkür
Başak
20° 33' 12" R
Venüs
Terazi
27° 42' 42" R
Mars
Yengeç
09° 33' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 00"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>