Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dedikodular Gündeminde Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

İlişkisi olan Başak burçları bugün, sevgilinize pratik destek sağlayabilir ve onun ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösterebilirsiniz. Bugün iletişiminiz net ve dürüst olabilir. Ancak, eleştirel davranmaktan kaçınmanızda fayda var.

Bekar Başak burçları bugün, yeni insanlarla tanışmak için uygun bir zaman olmayabilir. Mevcut ilişkilerinizi güçlendirmeye ve kendinize odaklanmaya çalışabilirsiniz. İç dünyanızı dinleyerek gelecekteki ilişkileriniz için ne istediğinizi belirleyebilirsiniz.

İş hayatınızda bugün, detay odaklı çalışmanız ve analitik düşünme becerileriniz sayesinde başarılı olabilirsiniz. Karmaşık projeleri yönetmek ve sorunları çözmek için ideal bir zaman. Çalışma arkadaşlarınızla işbirliği içinde çalışarak verimliliğinizi artırabilirsiniz. Öte yandan, hafta ortasıyoğunluğunuz artabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmanın ve yalnız kalmanın faydalarını göz önünde bulundurun. Yanlış insanlarla olan ilişkilerden uzak durmak, sağlıklı adımlar atmanıza yardımcı olacaktır. Duygularınızı netleştirerek, hayatınızı daha güzel hale getirebilirsiniz.

22 Ekim 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize zaman ayırmalı ve içsel dengeyi sağlamak için adımlar atmalısınız. Duygusal dengeye odaklanın ve sorumluluklarınızı yerine getirirken aynı zamanda kendi ihtiyaçlarınıza da özen gösterin. İletişim konusunda hassas olabilirsiniz, bu nedenle iletişim kurarken anlayışlı ve sabırlı olmaya özen gösterin. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde verimli bir gün geçirebilirsiniz. Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmaya hazır olun.

22 Ekim 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir yakınının maddi güçlük çektiğini öğrenerek ona yardımcı olabilirsin. Akrabalar arasındaki tartışma ve dedikodular kulağına çalınabilir. Dışarıya çıkmak için hazırlanırken kilo aldığını fark edebilirsin. Eğer beslenmene bugünlerde dikkat etmiyorsan, metabolizmanda bazı sıkıntılar yaşayabilirsin.

22 Ekim 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde empati ve derin bir anlayışla hareket etmek size fayda sağlayabilir. Partnerinizle uzun süredir konuşmadığınız konuları ele alabilir, duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Bekarsanız, romantik bir randevu organize etmek ya da bir arkadaşınızla ilişkiler üzerine derin bir sohbet yapmak bugünkü motivasyonunuzu yükseltebilir. 

22 Ekim 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kadınlarla ilgili konularda kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Ortaklı alanda finansal konular gündeme gelebilir. Belki de eşinizle ilgili konular sizi oyalayabilir. Günün ikinci yarısında kendinizi karşınızdakine daha iyi ifade edebileceksiniz. Bugün kısmetiniz eşinizden veya ortağınızdan gelebilir. İç uyumunuz dengede.

22 Ekim 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat planlarınızı gerçekleştirmek için uygun bir gündesiniz. Kendinizi yetersiz hissettiğiniz için tatil size iyi gelecek ve yeni yaratıcı fikirler getirecektir.

22 Ekim 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İç dünyanızdaki sorunların üzerine gitmek ve çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. İçsel sorunların sizi fazlasıyla zorlayabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Beklenmedik sorunlara ve sıkıntılara kendinizi hazırlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

22 Ekim 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün bir durumu daha net görebilirsin, bu da rahatlatıcı olabilir. Yanlış anlamaları düzeltebilir veya faydalı tavsiyeler verebilir/alabilirsin. Birisi bir konuyu senin için netleştirebilir. Ay, bugün ilerleyen saatlerde sosyal alanına geçerken, Merkür-Satürn üçgeni devreye giriyor ve bu etki, hayatında daha fazla yapı ihtiyacı doğuruyor. En renkli dönem olmayabilir, ancak bu transit, bir vizyonu gerçeğe dönüştürme yolları buldukça rahatlatıcı hissettirebilir. Bir taahhütte bulunabilir, tavsiye paylaşabilir veya işleri yoluna koyabilirsin. Ayrıca bir ilişki veya ilişki ihtiyaçların hakkında net bir şekilde düşünmek, ödüller getirebilir.

22 Ekim 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Relax ol ve gevşe lütfen. Son zamanlarda çok gerginsin. Ruhunu, bedenini ve zihnini gevşetmelisin. Yanlış ve negatif düşünceleri lütfen zihninden çıkar. Huzur ve sevgiye ihtiyacın var bugün. Sevgi ve içtenlikle gevşeyip anın tadını çıkartır mısın lütfen? Çünkü buna ihtiyacın var gibi gözüküyor.

22 Ekim 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

22 Ekim 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak, bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ve partnerinizle uzlaşı sağlayabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin!

22 Ekim 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizden yükselen aşk duygularınızı olumlu yönde kullanarak kaygılarınızdan kurtulup, sevdiğinizle sıcak diyaloglar içine girebileceğiniz bir gün. Meslek yaşantınızda fazla iyimserliğiniz nedeniyle bazen kaybediyorsunuz, ama kazandıklarınız kaybettiklerinizden hiç de az değil. Yine de biraz kuşkucu yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek. Unuttuğunuz bir ödemenin günü yaklaşıyor, şimdiden para biriktirmeye başlayın. Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

22 Ekim 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 48' 37" R
Ay
Yengeç
10° 37' 07" R
Merkür
Akrep
13° 53' 56" R
Venüs
Yay
05° 56' 56" R
Mars
Yengeç
25° 13' 14" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 09" R
Satürn
Balık
13° 10' 51"
Uranüs
Boğa
26° 15' 02"
Neptün
Balık
27° 41' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 50"
Lilith
Terazi
12° 46' 31"
True Node
Koç
06° 24' 30"
Son Güncelleme : 22/10/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>