Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine Güvenmelisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atmalısınız. Doğru planlama sayesinde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Belirsizlikleri ortadan kaldırmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Tüm sorunları ortadan kaldırmalı ve ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir gündesiniz.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren gelişmeleri yakından takip etmelisiniz. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma koşullarınızla ilgili planlar değişebilir. Farklı sorumluluklar alabilir, yazınsal yeteneklerinizi göstermeniz gereken işlere yönelebilirsiniz. Bu yönde gelişmek için uzaktan ya da yerinde eğitimler almanız akıllıca olacaktır.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, başlamak istediğiniz bir projeye odaklanabilirsiniz. İçsel motivasyonunuz yüksek olacak ve yapmanız gereken işleri tamamlamak için enerjiniz yeterli olacak. Ancak kendinizi aşırı yüklememeye dikkat edin ve planlarınızı gerçekçi bir şekilde değerlendirin. İlişkiler alanında da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Eşiniz, partneriniz veya yakın arkadaşınızla daha iyi iletişim kurabilir ve anlayışlı bir şekilde sorunlarınızı çözebilirsiniz. Kendinizi fiziksel olarak da iyi hissedeceksiniz. Spor yapmak veya aktif bir şekilde hareket etmek size iyi gelebilir. Genel olarak kendinizi mutlu, enerjik ve pozitif hissedeceksiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinde sana hayran olan kişilerin varlığı seni mutlu ediyor. İletişim konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı bir hayli yüksek. Maddi harcamalarını dengelemelisin. Çalışma hayatına yeni başlayan bir Başak burcuysan, kendine güvenmelisin. Her şeyin zamanla yoluna gireceğini aklından çıkartma.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde iki tarafın da anlayış ve saygısı söz konusu olmalıdır. Bunu sağlayabildiğiniz yerde mutlu olduğunuzu ve hafiflediğinizi düşünebilirsiniz. Aksi olan durumlar için yapmanız gereken konuşmalarda gerçek duygularınızı paylaşmak çözümü sandığınızdan daha kolay hale getirebilir.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yaşamınızda hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişim halinde olabilir, ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Seçimlerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Akşama doğru zihiniz daha akıcı, duygularınız daha net olacaktır.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendi kendinize yetebildiğiniz ve yalnız kalmayı tercih ettiğiniz bir dönemde olsanız da bugün aşk ve duygusal konularda oldukça şanslı bir dönemdesiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlgilenmen gereken işlerin yoğunluğu bugün seni biraz gerebilir. Enerjini düşürecek insanlarla muhatap olmak zorunda olman seni yıldırmasın. Sevdiğin insanlar sana destek olmak için bekliyor olacak.

22 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bu sabah dramatik veya manipülatif karakterlere dikkat edin. Sosyal medyanız özellikle toksik görünebilir, bu da ekranlardan uzaklaşmak için iyi bir sebep olabilir. Şimdi olumlu etkileşimler birlik duygusunu geri kazanmanıza yardımcı olur. Odak noktanızı benzer felsefi görüşlere ve bağlara sahip benzer ruhlara yönlendirmek mümkündür ve bu size ruhsal olarak da iyi gelebilir. Kendinize biraz zaman ayırdığınızdan emin olun. Bakış açınız biraz çarpık olabilir, bu da sizi zor durumda bırakabilir. Ters giden bir durumda potansiyel olarak pek çok duygu birbirine karışabilir ve duygularınız nedeniyle doğru olmayan bir karar verme atlama riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bugün kendiniz üzerinde ne kadar çok kontrol sahibi olursanız o kadar iyi.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşık olma ya da flörtlerinin artması ile evlilik teklifi alma olasılığın artıyor bugün. Duygularını dengelemek istersen sosyal bir etkinlik davetine katılabilirsin. İyi ekilmiş tohumların var. Harekette geçici bir duraklama yaşarsan bile sakın gereksiz endişe etme bugün.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir ayrıca aşk hayatınızda değişimler sizi bekliyor. Ancak ev-iş dengesini kurarken zorlanabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük sorunlar aşk hayatınızı etkilemeye başladı. Sevgilinizle beraber hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Enerjiniz çok fazla, onu memnun etmek için sürprizler hazırlamaya çalışın. Çalıştığınız işle ilgili sıkıntılar yaşıyorsanız bu gün endişelerinizi çevrenize yansıtmamaya çalışın. Olaylara kendinizi kaptırıp durumu abartırsanız üzerinizde çok daha büyük baskılar hissedebilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler.

22 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>