Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sezgisel Davranıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, zorluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Değişim gösteren koşullara uygun adımlar atabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız var.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için gitmeniz gereken çok yol var. Zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi toparlamayı başarabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddi kazanımlar konusunda daha şanslısınız. Her türlü olumsuzluğun son bulmasıyla beraber kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Geciken ödemeleri de tamamlayabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi destekleyen birileri olmadığında yolunuzdan dönmemelisiniz. Herhangi birine bu şekilde bağlı olmanın bedelini, o kişi hayatınızdan çıktığında elinizdekilerini kaybederek ödeyebilirsiniz. Bugün yaşantınızdaki bağımlılıkları ve bunların zararlı etkilerini düşünün; vazgeçme eşiğinizi bulun.

18 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcu için sağlık ve enerjiyle ilgili bir güneşi bekliyoruz. Kendinizi iyi hissetmek ve enerjinizi yükseltmek adına sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek önemli olacak. Kendinize zaman ayırmak için biraz dinlenmek ve rahatlamak için fırsatlar yaratın. İş hayatında ise, projelerinizi organize etmek ve işleri tamamlamak için ideal bir gün olabilir. Disiplinli ve düzenli bir şekilde çalışmak sizi hedeflerinize daha da yaklaştıracaktır. Ancak, gereksiz mükemmeliyetçilikten kaçınmak ve stres seviyelerinizi yönetmek önemlidir. İlişkilerde ise, duygusal olarak istikrarlı olmak ve sevdiklerinize zaman ayırmak daha faydalı olacaktır. Kendinizi ifade etmek, duygularınızı paylaşmak için uygun bir zaman olabilir. Unutmayın, her gün yeni bir fırsat ve başlangıçtır! Umarım bu size yardımcı olur. İyi günler dilerim!

18 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan, net bir şekilde iletişim kurmak ve belki de etkileşimlerinde tedbirli davranmak en iyisi olacak. Yanlış anlamalar çok muhtemel olsa da gözlemleyerek ve dinleyerek muazzam bir iç görü elde etmeye hazırsın. Aşk hayatından ise her zamankinden daha sezgisel davranacaksın.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekçi olmanın faydasını göreceğiniz bir gün olabilir. Araştıran, öğrenen ve kullanmak için sabırla bekleyen olmak size fark attırabilir. Alacağınız haberler ya da ödemeler daha özgüvenle hareket etmenize yardım edebilir.

18 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni sorumluluklar ve eğitimle ilgili konular gündeminizi işgal ediyor. Yeni arayışlara gideceğiniz bu günlerde son derece somut fikirler üretecek, yolculuklardan kazançlı çıkabileceksiniz. Bir yandan dahayatınıza yönelik önemli girişimler peşindesiniz. Organize olmak, aşk hayatınıza yönelik konularla yakından ilgilenmek gerekebilir.

18 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda alacağınız haberlerin oldukça keyifli olacağı bir gündesiniz. İş konusunda gün içerisinde hareketlilik size çok fazla gürültülü gelebilir.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün fikirlerin çok net olacak. Yeni konular öğrenme veya kendini geliştirmek gibi durumlarda çok başarılı olabilirsin. Etrafından alacağın ilhamı güzel bir enerjiye dönüştürmek için çok zorlanmayacaksın.

18 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugünün enerjileri çoğunlukla düşünceleriniz açısından yumuşak. Uzun süredir devam eden bir sorun artık bir çözüm bulabilir. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde meydana gelen olaylar veya duygular size sınırları çizmeniz gerektiğini hatırlatabilir. Birine veya bir şeye o kadar çok umut bağlayabilirsiniz ki, kendinizi mutlu etmekten sorumlu olanın siz olduğunuzu unutabilirsiniz. Gerçekte, bugünün ilerleyen saatleri, mutluluğun dışarıda değil içinizde bulunduğunu kabul etmeyi zorlaştırıyor. Şu anda duyguları anlamlandırmak zor olabilir, bu nedenle sonuç çıkarmak için elinizden geleni yapın. Karmaşık duygu ve beklentilerden ziyade mantık ve akıl tarafından yönetildiğiniz bir günde pratik sorunlara geri dönmeyi hedefleyin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz. İlişkilerinizde istediğiniz ilgiyi görecek, arkadaşlarınızın bazı tekliflerine kayıtsız kalamayacaksınız.

18 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatlerde güzel gelişmeler gerçekleşebilir ayrıca aşkta şans sizinle olacak. Gününüz güzel geçsin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızı paylaştığınız kişiye uymaya çalışın, anlamsız kıskançlık ve kaprislerle onu üzmeyin. Değerini sonra anlarsınız. İş arkadaşlarınızla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz. Bu arada resmi işleriniz yoluna girecek. Gün içerisinde ofiste çıkabilecek bir tartışma, ılımlı davranışlarınız ile büyümeden sonuçlanabilir. Farkında olmadan yaptığınız günlük harcamalar belinizi büküyor. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin olun!

18 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>