Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Abartılı Davranışlarından Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmalısınız. Her şeyin hemen olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun şu an için pek de mümkün olmayacağını bilmeniz gerekmekte. Koşullara uygun adımlar atmanız gereken bir gün.

Mesleğinizle ilgili konularda tutarsızlıklar yaşanabilir. Şartlara uygun hareket etmenin her açıdan daha iyi olabileceğini de unutmamalısınız. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Elinizdeki fırsatları değerlendirmeli ve şartları da çok zorlamamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sahneye çıkarmalısınız. İyi olduğunuz ve üstesinden gelebildiğiniz, bunu sağlayabileceğiniz konularda konuşma sırasının sizde olduğunu hissedebilirsiniz. Ticari ve sosyal konularda daha özgüvenli ve özgürleştiren adımlar atabilirsiniz. Bu da hayatınıza yeni bir düzen, soluk ve standartlar getirmenizi kolaylaştıracaktır.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara odaklanmaya devam edebilirsiniz, Başak. Analitik düşünme becerileriniz bugün öne çıkıyor olabilir ve bu sayede karşınıza çıkan zorlukları aşma konusunda daha güçlü olabilirsiniz. Ancak, aşırı eleştirel olmaktan kaçınmalı ve başkalarına karşı daha anlayışlı bir tutum sergilemelisiniz. İçsel dengeye ve huzura önem verip stresle başa çıkmak için zaman ayırmak da önemlidir. Aşırı çalışmaktan kaçınmalı ve bedeninizin ve zihninizin ihtiyaçlarını ihmal etmemelisiniz. Bugün sağlık hedeflerinize yönelik adımlar atmaktan kaçınmayın. Kendinizi sevmeniz ve takdir etmeniz, başarıya giden yolu aydınlatır.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konuları biraz fazla abarttığını hissedebilirsin. Duygularını yönetmekte zorlanabilir, kırılgan ve hassas davranabilirsin. Para konularını önemsemeyen, bonkör ve eli açık halin maddi anlamda zorluk çekmene neden olacak. Paranın hesabını yapmak, birikimlerine yönelmek senin için daha iyi olabilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi neyin mutlu ettiğini düşünerek eksik hissettiğiniz durumları tespit edebilirsiniz. Bu da izlemeniz gereken yolu bulmanızı sağlayacaktır. Kendinizi hayattan, insanlardan soyutlayarak bir yere varamadığınızı, varamayacağınızı kabullenmelisiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkaları ile parasal konularda yenilenmeler var. Ancak aşırı beklenti içinde olmanız sorun yaratabilir. Aynı zamanda fikir ayrılıklarına dikkat edin. Borç alacak konuları yanında finansal açıdan riskli durumları göz önünde bulundurmakta fayda var. Kişisel harcamaları düzen sokmak, düşünerek hareket etmek gerekecek.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelen rahatlık beraberinde kazanca dönüşebilir ve bu durum da hemhem sosyal yaşantınızda kafanızın rahat olmasında size yardımcı olabilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağın güzel haberler seni çok heyecanlandıracak. Ancak bu haberler erken gelmiş olabilir biraz. Hemen kutlama moduna girmeden önce duyduklarının gerçek olup olmadığını araştırman gerekebilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün iç dünyanızı keşfetmek oldukça keyifli. Gün, kişisel yaşamınıza özen göstermenizi teşvik eder. Başkalarına olan ilginizi göstermenin ve kendinizi şımartmanın da iyi bir zamanı. Ev hayatında güzelliğe, dengeye ve rahatlığa gösterilen ilgi tatmin edici olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde biraz esneklik ve hız gerekiyor ancak dürtüsel davranmamaya da dikkat edin; nitekim bu da size pek fayda sağlamayacaktır. Küçük de olsa tüm sorumluluklarınızı ciddiye alma eğilimindesiniz. Biraz esneme payı bırakmak ve uyum sağlamak hayatı daha kolay bir hale getirebilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün yüksek oluşu ve maddesel konularla ilgili çabalarınız sizi olumlu etkiliyor. Bugün, özellikler arkadaşlarınızla tartışma yaratacak konulardan uzak kalmalısınız..Partnerinizden beklediğiniz destek gelecektir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akıllıca olmayan kararlar var hayatında. Bir durumdan öğrenebileceğin ne varsa öğren. Herkesin amacı farklı, bunu unutma. Ana kader planını değiştiremeyiz. Fakat yaptığın seçimler, kaderini belirliyor. İyilik ve sevgi yoluyla seçimler yap lütfen.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki ilişkiler biraz gergin olabilir. Ona karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmaya çalışın. Sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Fakat, sizin anlayış göstermeniz gerekiyor. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırın.

17 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 50" R
Ay
Koç
22° 52' 36" R
Merkür
Başak
18° 05' 09" R
Venüs
Terazi
26° 05' 28" R
Mars
Yengeç
08° 48' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 20"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:38

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>