Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geçmişte Yaptıkların Karşına Çıkıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha duygusal hissetmeye başlıyorsunuz. İlişkiniz söz konusu olduğunda her şeyin daha net olmasını arzu ediyor olabilirsiniz ancak bunun şu an için pek mümkün olmayacağını da bilmeniz gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Sorunlar ve sıkıntılar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız ancak yine de abartıdan uzak durmanız gerekiyor. Belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Harcamalar söz konusu olduğunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zorunluluklarınızı kırarak gündelik yaşamanızı kendi ihtiyaçlarınıza göre düzenlemelisiniz. Çalışma ortamınızı kendinizin kurması, uzaktan çalışma modeli gibi durumlarla daha özgür olacağınız bir plan yapabilirsiniz. İyi sonuç almadığınız hiçbir şeyi hayatınızda daha fazla tutmayın.

16 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Başak burcu bugün evrimsel bir dönüşüm yaşayabilir. İçsel bir bilgelik ve farkındalık artışı hissedebilirsiniz. Duygusal ve zihinsel olarak yapılanmışlık sağlamak için güçlü bir arzunuz olabilir. Kendinizi derinlemesine analiz etmek ve olumsuz düşünceleri serbest bırakmak için zaman ayırmak önemlidir. Ayrıca, bugün sağlığınıza dikkat etmek için uygun bir zamandır. Düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek ve stres yönetimi tekniklerini uygulamak sizi güçlendirebilir. İçsel huzuru bulmak için meditasyon veya yoga gibi ruhsal pratiklere yönelebilirsiniz. Overall, bugün kişisel gelişiminize odaklanmanız gereken bir gündür.

16 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için yorucu bir gün olabilir. Bir an önce işini bitirip eve gitmek istiyorsun. Zamanında yaptığın birikimler borç ödemelerini kolaylaştırıyor. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan ekibinin birtakım taleplerini yerine getirmen gerekebilir. Akşam uzun süredir görüşmediğin akrabanla telefon görüşmesi yapabilirsin.

16 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü evde geçirebilirsiniz. Çalışıyorsanız izin alabilir ya da işlerinizi evinizden yürütebilirsiniz. Bunu depresif bir içe kapanma olarak düşünmeyin; her şeyin sizinle ilgili olmadığı gibi sizin de her şeyle ilgili olmamanızı anlamanız içindir.

16 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerinizde daha fazla kabullenme ve anlayış içindesiniz. Ancak işin parasal boyutu farklı deneyimler yaşayacağınızı gösteriyor. Eşin para durumunda yaşanan yenilenmelere hazır olun. Yeni kaynak arayışlarınızı hızlandırmak isterken, finansal anlaşmalarda objektif olmalısınız. Beklenmedik harcamaların bütçenize olan ters etkisini düşünmekte yarar var.

16 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdaki bir takım boşlukları doldurmak için göstereceğiniz çabanın karşılık alacağı bir gündesiniz. Kendinizi ve işlerinizi hal yoluna koymak isteyebilirsiniz.

16 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı konularda kendini tıkanık hissedebilirsin. Enerjinin tıkandığını hissediyorsan elektronik cihazlardan biraz uzak durabilirsin. Biraz temiz hava derdinin çaresi olabilir.

16 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bilmeniz gereken bir şey varsa, o da olmanız gereken yerde olduğunuz ve iyileşmeye, büyümeye ve gelişmeye devam edeceğinizdir. Olumlu düşünceleri bilinçli ve tutarlı bir şekilde ortaya koyuyor musunuz yoksa kaderinizden şüphe mi ediyorsunuz? Yaşamınızı güven, inanç ve teslimiyetle sürdürün. Bugün evinize gelen ziyaretçiler sizi gelirinizi artırmanın yenilikçi yolları hakkında tartışmalara dahil edebilir. Daha önce hiç farkına varmadığınız bir aktiviteye yönelik yeteneğinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Zihninizi açın ama paranızı henüz emin olmadığınız bir yere koymayın!

16 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsin güzel konuşmalarıyla sizi etkilemeye çalışmaları sonucunda geçici aşklar gündeme gelebilir. Bu konuda deneyimleriniz oldukça bol olacak.. Maddi kaygılarınızın gündemde olacağı bir dönem içindesiniz. Dikkatli olun

16 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

16 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani değişimler gerçekleşebilir. Çocuk, aşk, hobilerden dolayı borçlanmanız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

16 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız inanılmaz güzellikte geçiyor. Sevgilinizle aranız şimdiye kadar hiç olmadığı kadar güzel olacak. Zaman zaman sizi kıskanması ufak çaplı tartışmalara yol açacak ama önemli bir sorun arz etmeyecek bu tartışmalar. Günlerdir yoğun bir tempo içinde çalışmanız, arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri soğutsa da bu günden itibaren eski neşenize kavuşup sosyal faaliyetlerinizi hızlandıracaksınız. Gelirinizin artması için biraz daha girişken olmanız gerekiyor.

16 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 17" R
Ay
Koç
24° 16' 33" R
Merkür
Başak
18° 15' 30" R
Venüs
Terazi
26° 12' 17" R
Mars
Yengeç
08° 51' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>