Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Cömertsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2024, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınıza her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Bakış açınızı değiştirmeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla kaşılaşmayacak olmanız da önemli. Hata yapmamaya çalışın.

Olabildiğince sakin olmaya çalışın. İçten içe sizi zorlayan her ne varsa ondan da uzak durmayı başarabilirsiniz. Dengeleri zorlamamanızın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Fırsatları değerlendirmek için biraz daha temkinli olun. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazanç yöntemlerinizi düşünebilirsiniz. Kendinizce bir şeyler yapmaya çalışırken bunun artık ilerlemesi gereken de bir durum olduğunu fark edebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak, çevrenize bu yönde bir etki bırakmak adına iyi bir gün olabilir.

23 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, detaylara fazlasıyla önem verebilirsiniz. Planlarınızı programınızı dikkatli bir şekilde yapabilir ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilirsiniz. Ancak, aceleci ve sabırsız olmaktan kaçınmalısınız. Sevdiklerinizle iletişimde anlayışlı ve nazik olmanız, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Ayrıca, sağlık konularına da özen göstermeniz gerekebilir. Enerjinizi dengede tutmak ve fiziksel aktivitelere zaman ayırmak önemlidir.

23 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Paranın kıymetini bilmene rağmen, aşırı cömert davranman bütçeni sarsabilir. Stresin düşüncelerini yanlış etkilemesine müsaade etmemelisin. Verimli çalışmak ve ona göre sonuç almak için bu önemli olacaktır. Ailede yaşanan problemlere karşı sessiz kalmak isteyeceksin. Gözlemci tarafın ön planda!

23 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zorunluluklarınızı kırarak gündelik yaşamanızı kendi ihtiyaçlarınıza göre düzenlemelisiniz. Çalışma ortamınızı kendinizin kurması, uzaktan çalışma modeli gibi durumlarla daha özgür olacağınız bir plan yapabilirsiniz. İyi sonuç almadığınız hiçbir şeyi hayatınızda daha fazla tutmayın.

23 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler söz konusu. Geleceğinizle ilgili beklentiler gününüzü etkileyebilir. Zihinsel açıdan heyecanlı ve yararlı bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Dağınık enerjiler içinde duygusal karışıklık yaşayabilirsiniz. Dernekte yarım kalan işlerinizi tamamlamak için uygun zamanlar var.

23 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevildiğinize derinden ikna olmak için çaba görmeyi tercih edebilirsiniz. Mesleki konularda kendinizi ön plana çıkartarak rahatça istediğinizi alabileceksiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sana söylenen yalanları en başından yakalayabilirsin. Karşındaki insanların sana söyledikleri konusunda dikkatli olacaksın. İç sesini dinlemeli ve kendine bu konularda daha da güvenmelisin.

23 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, güne işlerinizi halletmek için iyi bir durumda başlarken, gün ilerledikçe daha fazla dinlenmeye veya baskıdan uzaklaşmaya can atıyorsunuz. Dost canlısı enerji devreye giriyor ve kendinizi yaratıcı veya tuhaf şekillerde ifade etmeye hazırsınız. Kendinizi entelektüel bir proje için can atarken bulabilirsiniz. İnsanlar da fikirlerinizi veya iletişim tarzınızı çok çekici buluyor. Özellikle öğrenme, kişisel ilgi alanları veya özel biriyle bağlantı kurma konusunda motive olabilirsiniz. Duyulduğunu hissediyorsunuz. Yaratıcı etkinlikler, konular, tartışmalar bugünün teması olabilir.

23 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Anlamlandırmakta zorlanabileceğiniz bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Kontrolü elinizde bulundurmak istiyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmeniz gerekiyor. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Sınırları gereğinden fazla zorlamamanız gereken bir gündesiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

23 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilirsiniz, partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Ancak tartışmalara dikkat. Gününüz güzel geçsin.

23 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda meydana gelen değişim, özel hayatınızı etkiliyor. Alacağınız kararları gözünüzde büyütmeyiniz. İyimser duygular içinde olursanız, sevdiğinizle ilişkileriniz sıcak olacak. Aslında sevdiğinizin ilgisi bugün moralinizi yükseltecek. Kendinize güveninizi tazelemenize olanak tanıyacakfırsatlarıyla karşılaşmanız mümkün. Bu yeni oluşum insan ilişkilerinizin ve hayal gücünüzün de zenginleşmesinde olumlu katkıya sahip olacak. Kısa bir dönem nakit sıkıntısı çekmeniz mümkün

23 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>