Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Netleşiyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2023, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi duygusal olarak köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. İlişkinize yönelik adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz. Kontrollü olmanız gerekiyor.

Şartlar tam da istediğiniz gibi olmaya başlayacak. Kişisel tercihlerinizin ön planda olabileceği bu süreci daha dengeli ve kontrollü geçirmeye çalışmalısınız.

Sahip olduğunuz maddi değerlerinizle ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sınırların yeniden belirlenebileceği bu süreci en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sahip olduğunuz enerjiden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Düşündüklerinizi uygulama şansınız da bir hayli yüksek. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, siz kendinize güvendiğiniz ve inandığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

24 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugünhayatınızda sorumluluklarınız artabilir ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Detaylara dikkat etmek önemli olacaktır. Sağlık konularında da dikkatli olmanız gerekebilir.

24 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne her ne kadar mutlu başlamış olsanız da çalışma ortamınızda yaşanacak olan tartışma motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Başak burcuysanız, artık kendi ailenizle bu konuyu net bir şekilde konuşmaya karar verebilirsiniz. Bir süredir evinize davet etmek istediğiniz misafirleri davet edebilirsiniz. Diğer yandan evinizde yapmanız gereken bir tadilat varsa ertelememenizde fayda var.

24 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kapıları kapatıp evinizde kaldığınızda içten içe ne hissettiğinizi düşünebilirsiniz. Kurduğunuz yaşam alanlarında rahatlıkla oturmanıza engel olan hiçbir şeyi hayatınızda tutmamalısınız. Bu konuda ailenizin desteği ve fikirleri gözünüzün açılmasına yardımcı olabilir.

24 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminiz ortaklıklar ve ikili ilişkiler açısından yoğun olacak. Kişisel konularınızın önüne geçen bu şartları dikkatle izlemeniz gerek. Yeni önerilerin ışığında pek çok açıdan kazanlı çıkacağınız söylenebilir. Ancak aşırı eleştirel yanlarınız bu dönem her tür ilişkinizi zorlamakta. Biraz esnek olmanız gereken bu süreci gerçekçi bir gözle görmelisiniz.

24 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi oldukça çekici hissedebileceksiniz zira insanların dikkatini çekmekte problem hiç bir olmayacak. Bilhassa karşı cinsin.

24 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yerler görmek için daha istekli olacaksın. Ani bir kararla bir geziye çıkmak senin için büyük bir değişiklik yaratma imkanı verebilir. Bu amaçla planlar yapmak hayattan daha fazla zevk almanı sağlayacak.

24 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir arkadaşınızı veya özel bir projeyi desteklemek için enerjinizi harcamak için özellikle iyi bir yerdesiniz. Yapıcı konuşmalar artık öne çıkıyor ve çalışmalar özellikle iyi sonuç veriyor. Aslında, artık küçük bir mücadele ilginizi çekiyor ve hedeflere, özellikle de öğrenme, iletişim kurma ve bağlantı kurmayla ilgili hedeflere ulaşmak için biraz çaba harcamaya hazırsınız. Bir konuşma bir ilişkiyi geliştirebilir veya bir konuşmadan bir ilişki gelişebilir! Belirli bir projeye, çalışmaya, kişiye veya fikre olan tutkunuz dikkat çekicidir. Sıralama ve düzenleme çabaları uzun bir yol kat edebilir. Bir şeyi gerçekçi terimlerle görmek, iyi planlamanıza ve hazırlanmanıza yardımcı olur.

24 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.

24 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

24 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partner, ortaklık, evlilik konularında dengede kalmanız gerekebilir. Eğitim, seyahat konuları gündeme gelebilir. Size harika bir gün dilerim.

24 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sizin için başarı ve mutluluk günü! Yıldızların üzerinizdeki tesiri birbirinden daha isabetli kararlar almanıza ve en uygun davranışta bulunmanıza yardım edecek. İş ilişkilerinizde daha sabırlı ve anlamaya hazır yaklaşımlara yönelmeniz gerekiyor. Bir ilişkinizdeki beğenmediğiniz mesafeyi, bu şekilde belli bir düzeye getirebilirsiniz. Normal kazancınızın dışında yeni ek bir kazancınız olacak. Son günlerde iştahınız çok kabarık, diyet yapıyorsanız zorlanmanız mümkün.

24 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>