Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hassasiyetlerine Dikkat! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, şartlara uygun adımlar atmalı ve birlikteliğinizi zorlayabilecek herhangi bir girişimde bulunmamalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir gün. Daha sabırlı ve kontrollü olmanız gerekiyor.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atmanız gerekmekte. Dengeleri zorlayabilecek herhangi bir adım atmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha planlı olmalısınız. Fırsatları net olarak değerlendirmeniz gereken bir gün. Hata yapmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İzole bir yaşam sürmek her zaman iyi bir fikir değildir. Çevrenizdeki insanlarla arkadaşlık kurmak zor olsa bile hayata karışmalı, dışarı çıkmalı ve neler olduğunu takip etmelisiniz. Bu durum başka insanların size gelmesini de kolaylaştıracaktır.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, detaylara odaklanmak ve işleri tamamlamak için iyi bir gün olabilir. Zihninizi sakin tutarak, görevlerinizi daha verimli bir şekilde yerine getirebilirsiniz. İş yerinde veya okulda başarılı olmak için disiplinli ve özenli olmanız gerekebilir. İşbirliği yapmak ve başkalarıyla iletişim kurmak size yardımcı olabilir. Sağlığınıza dikkat etmek ve stresi azaltmak için zaman ayırmak da önemlidir. Bugün kendinize olan güveninizi artırabilir ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için ilerleyebilirsiniz.Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. İyi günler dilerim!

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel hassasiyetinin olduğu konulara karşı daha dikkatli olmanda fayda var. Önem verdiğin konular daha fazla zihnini kurcalayabilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksin. Şans vermen gereken kişi belki de çok uzağında değildir! İlgini çeken bir konu hakkında profesyonel eğitim almak isteyebilirsin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sahneye çıkarmalısınız. İyi olduğunuz ve üstesinden gelebildiğiniz, bunu sağlayabileceğiniz konularda konuşma sırasının sizde olduğunu hissedebilirsiniz. Ticari ve sosyal konularda daha özgüvenli ve özgürleştiren adımlar atabilirsiniz. Bu da hayatınıza yeni bir düzen, soluk ve standartlar getirmenizi kolaylaştıracaktır.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. İşlerinizde öngörmekte zorlandığınız konular olabilir. Yeniden harekete geçmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Planlarınızda aksamalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde bazı olaylarda sıkıntılar olabilir. Sabırlı olmalısınız.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süre dinlenmek istemeniz normaldir zira her problemi çözmek zorunda da değilsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duyguların ağır basabilir. Bazı konulara ani ve sert tepkiler vermemeye çalışmalı ve iç dengeni koruyabilmelisin. Duygu değişimleri ile karar almaman gerekiyor. Önemli konularda karar alman gerekiyorsa biraz erteleyebilirsin bu durumu.

24 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel planlarınızı ilerletmek isteyebilirsiniz ancak bağımsız olarak bir şeyler yapmayı istemekle başkalarının katılımını istemek arasında bocalayabilirsiniz. Kendi yolunuza gitmeye meyillisiniz ama aynı zamanda başkalarından da onay arıyorsunuz ki bu da karmaşık bir durum. Olumlu düşüncelere mümkün olduğunca odaklanmayı hedefleyin. Bugünün getirdiği pek çok etki nedeniyle, olağan rutinlerinizin dışına çıkmaya ve daha canlı yaşamaya kesinlikle daha istekli olursunuz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız var.. Takıntılarınızın sizi yönlendiriyor.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilirsiniz, partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerden yana ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir doğru zamanlamayı yapamadığınızdan ilişkinizin üzerine düşünme fırsatına pek nail olamadınız demek yanlış olmaz. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu dönem elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye almalısınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir. İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor

24 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>