Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fikir Ayrılıkları Yaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi geriye çekmek isteyebilirsiniz. Birlikteliğinizden biraz olsun uzaklaşabileceğiniz bir gündesiniz. Dengeleri çok fazla zorlamamanız gereken bir gün. Bilinçli olmanız gerekiyor.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Her şeyin istediğiniz gibi olduğu bir gündesiniz.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren koşullara uygun hareket etmelisiniz. Her türlü sorunun üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışa vurmak istediğiniz konularda sabırsız hissedebilirsiniz. Bu bir tuzaktır. Amacınız üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi? Tatmin olma dürtünüzle hareket etmeyin; bu size her şeyin zamanını gösterecektir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün,hayatında ve günlük rutinlerde odaklanma ve disiplin önem kazanabilir. Kendinizi organize etmek ve görevlerinizi tamamlamak için iyi bir gün olabilir. Verimli çalışmalar yapabilir, hedeflerinize ilerleyebilirsiniz. Ancak, detaylara fazla takılıp stres yaşamamaya dikkat etmelisiniz. Sağlık konularında da dikkatli olmanızda fayda var. Vücudunuza iyi bakmak ve beslenmeye özen göstermek önemli olabilir. Eğer ilişkilerde sorunlu bir dönem geçiriyorsanız, iletişimi açık tutarak sorunları çözmeye çalışabilirsiniz. Bugün daha sabırlı ve anlayışlı olmak size avantaj sağlayabilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle yaşadığın fikir ayrılıkları artık seni bunaltabilir. Yaşam alanını değiştirmek için harekete geçeceksin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, eski sevgilin seninle iletişim kurmak isteyebilir. İlk başta hayır desen de arkadaşlarının ısrarı ile iletişim kurabilirsin. Akşam saatlerinde alacağın bir telefon seni şaşırtacak.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi destekleyen birileri olmadığında yolunuzdan dönmemelisiniz. Herhangi birine bu şekilde bağlı olmanın bedelini, o kişi hayatınızdan çıktığında elinizdekilerini kaybederek ödeyebilirsiniz. Bugün yaşantınızdaki bağımlılıkları ve bunların zararlı etkilerini düşünün; vazgeçme eşiğinizi bulun.

25 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalan konulara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Bugün yaşadığınız olayları içsel süreçleri çözmek sizin için çok daha kolay olabilir. İşlerinizin yavaşlaması nedeniyle çıkabilecek problemlere karşı, sakin kalmaya göstermelisiniz. Uğraştığınız konularla ilgili çaba içinde olabilirsiniz. Gün içinde işlerinizi akışa bırakmayı öğrenmelisiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinize giden yollarda bir takım aksiyonlar almak hususunda cesaret gösterebilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün önemli haberler alabileceğin bir gün. Bu haberler hayatında bazı şeyleri değiştirecek büyüklükte olabilir. Bir süredir beklediğin veile alakalı gelişmeler varsa bugün kulağını iyi aç. Güzel haberler her an kulağına çalınabilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugünün enerjileri duygusal dikkatinizi bağlantılarınıza ve mutluluk hedeflerinize çekiyor. Fikirlerin dolaşımı ve etkileşim sırasında aldığınız geri bildirimler, kendi yaratıcı sürecinizi hızlı bir şekilde başlatmanıza yardımcı olur. Ters yöne gitmekle ilgili olsa bile, bu yine de duyduğunuz bir şeye verilen bir tepkidir. Bugünün ilerleyen saatlerinde, güvensizlikler yüzeye çıkarsa biraz gerginlik yaşayabilir ve kendinizi nasıl ifade edeceğiniz veya bir ilişkiyi nasıl tanımlayacağınız konusunda kararsız kalabilirsiniz. Duygusal duruşlar sergilemekten veya önemsiz dramalara kapılmaktan kaçının; bu, başkalarının sizi şu anda içine çekmeye fazlasıyla istekli göründüğü bir şey. Önemli bir görüşme yapmanız gerekiyorsa veya kişisel bir şeyi paylaşmak istiyorsanız bekleyin.

25 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para konusundan endişelenme. gerekirse başkalarından yardım kabul etme erdemini göster. Mesleğinde başarılı oluyorsun. Ani dikkatini gerektirecek bir olay olabilir, zamanlama çok önemli. Her şeyi dikkatlice düşün.

25 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevre, hastane, sağlık alanlarında krizsel gelişmeler gerçekleşebilir. Güçlü kişilerin manipülasyonu gerçekleşebilir. Stratejik olmanızı tavsiye ediyorum.

25 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi şımarttığınızı düşünenler olmasına rağmen, ilişkiniz çevrenizdekilerin takdirini topluyor. Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmayın. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın süregelen problemleri bir zaman daha devam edebilir. Konuyla ilgili, sandığınız kadar çaresiz değilsiniz. Cesaretiniz her zamanki gibi sizi kazançlı çıkartacak. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçmeniz olası.

25 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 43" R
Ay
Koç
19° 45' 32" R
Merkür
Başak
17° 42' 09" R
Venüs
Terazi
25° 50' 20" R
Mars
Yengeç
08° 41' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 23"
Satürn
Balık
15° 09' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 47"
Lilith
Terazi
09° 06' 58"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>