Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Olmazları Olduruyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, acele adımlar atmaktan kaçınmalı ve birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmelisiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir ancak bunun için biraz daha sabırlı olmaya ihtiyacınız var.

Etrafınızda olan biten her ne varsa yakından takip etmek isteyeceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve kontrolü de mutlaka elinizde bulundurmalısınız. Her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Sınırların belirleyici olabileceği bu süreçten doğru anlamda yarar sağlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun bir şekilde yemek yeme eğilimi gösterebilirsiniz. Sağlığınıza zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekmekte. Dengeleri zorlamamalı ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Şartların lehinize dönmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekmekte. Olumsuzlukları geride bırakmaya çalışın.

26 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugünhayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmanız gereken projelerde başarılı olabilir, yönetim becerilerinizi sergileyebilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Başak burcuysanız düğüne dair her detayın mükemmel olmasını isteyeceksiniz. Ancak bazı aile bireylerinin kendi isteklerini dayatma çabalarına kayıtsız kalmayacaksınız. Ummadığınız kişilerin batıl inançları sizi farklı düşüncelere itebilir. Sevdiğiniz sanatçının konserine gitmek isteyebilirsiniz. “Bizden olmaz” dediğiniz kişiye karşı hoşlantı duygusu hissettiğinizi anlayacaksınız.

26 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizden çalışabilir ya da sadece ev işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bugün her şeyi üst üste getirmenin ve zorlamanın iyi olmayacağı kanaatine vararak yaşamayı seçebilirsiniz. Ve bu seçiminiz, kendinizle çeliştiğiniz ya da sınırlarınızı gereksiz yere zorladığınız durumları çözmeniz için bir ipucu niteliği taşıyabilir.

26 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dışardan gelen etkilere daha açık olabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi etkileyebilir ve sizi biraz strese sokabilir. Finansal konularda düşünmeden kararlar almamaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Gereksiz risklere girmekten kaçınmanızda fayda var. Sabırlı olursanız sizi mutlu edecek fırsatlar bulmanız mümkün.

26 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bir çok konuda verimli atılımlar yapabilirsiniz. Hem partnerinizin daha yoğun sevgisini kazanabilir hem de anlaşmazlıkları çözebilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihnen kendini yorgun ve tükenmiş hissedebilirsin. Yaptığın işe kendini vermek senin için sıkıntı yaratabilir. Yenilenmek için eline geçecek tüm fırsatları değerlendirmek için istekli olmak sana büyük fayda sağlayacak.

26 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün size enerji tasarrufu yapmanızı hatırlatıyor. Karmaşık etkileşimler veya mali konularda bazı endişeler olabilir. İş, ilişkiler ve para meselelerini çevreleyen bazı belirsizliklerle uğraşıyor olabilirsiniz. Motivasyonun azalması muhtemelen geçicidir ve evrenin sizi yavaşlatıp hayal gücünüzü harekete geçirmenin bir yoludur. Aslında bu, bazı hayaller kurmak için güçlü bir zaman olabilir. Burada dikkat edilmesi gereken tek şey, harekete geçmeden önce beklemektir. Eğer hayatınızdaki birisi ya da bir durum enerjinizi ve moralinizi tüketiyorsa, çok hızlı harekete geçmek yerine bu sorunu yönetmenin yollarını düşünün. Bugün kesinlikle ilişki odaklısınız ve başkalarının duygularına karşı her zamankinden daha duyarlısınız.

26 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

26 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerde denge sağlamak önemli olabilir. Eğitim ve seyahat fırsatları da sizi bekliyor. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

26 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınız açısından oldukça güzel ama bir o kadar da karışık bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinize biraz heyecan katmanız gerekiyor. Sevgilinizle sosyal etkinliklere katılarak hoş saatler geçirmeyi deneyin. İşyerinizde uyumlu davranmak sizi pek fazla zorlamayacak. Bununla birlikte, kendinizi özgür hissetmek isteyip beklenmedik girişimlerde bulunabilirsiniz. Parasal açıdan birden ani harcamalar yahut zorunlu yatırımlar çıkabilir. Küçük bir sağlık problemi çıkabilir, bu masraf için para ayırmaya çalışın.

26 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>