Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Destek Görmek İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmayı başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Tüm problemleri geride bırakmak için uygun zamandasınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha kontrollü olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günübirlik seyahatler,ya da sosyal amaçlı programlar kafanızı dağıtmanıza yardımcı olabilir. Sürekli aynı yöne bakmak, gördüklerinizi doğru anlamanızı zorlaştırabilir. Bugün her zaman bulunduğunuzdan farklı ortamlarda bulunmak, yeni görüşler ve deneyimler elde etmek adına size yardımcı olacaktır.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcunun enerjileri sayesinde detaylara daha fazla odaklanabilirsiniz. Zihinsel yeteneklerinizin ve analitik düşünme becerilerinizin ön planda olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Planlarınızı detaylı bir şekilde gözden geçirebilir, detayları tekrar gözden geçirerek daha organize ve verimli bir şekilde ilerleyebilirsiniz. İş veya günlük hayatınızda karşınıza çıkacak sorunlara detaycı yaklaşımınız sayesinde çözümler bulabilirsiniz. Aynı zamanda sağlık ve beslenmenize de daha fazla özen göstermek için bugünü iyi bir başlangıç olarak değerlendirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayan bir Başak burcuysan, çevrendeki bazı kişilerden destek almak isteyebilirsin. Güvendiğin birkaç kişiyle iletişime geçeceksin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Başak burcuysan, aileni özlediğini fark ediyorsun. En kısa zamanda onların yanına gitmek isteyeceksin. Bugün hiç beklemediğin birinden mesaj alabilirsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şansınız ve imkanlarınız artacak. Çevrenizden ve yaptığınız işlerden olumlu geri dönüşler alarak rahatlayabilir, hatalarınızdan ders çıkarabilirsiniz. Bu dönemde maddi kazançlarınız artabilir, resmi işlemlerinizde şanslı olabilirsiniz. Yapacağınızdan şüphe duyduğunuz konularda harekete geçmeniz ve alternatifler aramanız faydalı olacaktır. 

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Anlaşmalar ve sözleşmelere dair işlerinizi halletme uğraşı öne çıkıyor. Bu konularda yapacağınız görüşmelerde aşmanız gereken engeller olabilir. Özellikle yaşça büyük otorite figürlerini ikna etmeniz gerekebilir. Yapıcı ve sağduyulu yaklaşımlarla sonuç almak mümkün gözüküyor. Ticari alanlarda ise tedbirli davranmalısınız.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dualarınızın duyulduğunu ve kabul edildiğini hissettiğiniz bir gün geçireceksiniz. İş konusunda yapabilirlikleriniz sizi bir üst noktaya çıkartabilir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapabileceklerinin bir sınırı olduğunu fark etmen gerekecek. Kendini çok fazla yormamak ve daha sakin kalmak için dikkatli olman gerekebilir bugün. Kaldırabileceğinden daha fazla sorumluluk üstlenmemelisin bugün.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün sizi bağlantı kurmaya teşvik ediyor sevgili Başak. Bugünün erken saatlerindeki enerjiler kendinizi dağılmış hissetmenize neden olabilir. Neyse ki, gün sizi ileri çalışmalar yapmak için iyi bir konuma getiriyor. İşiniz ve taahhütleriniz konusunda kendinizi iyi hissedebilir ve öz disiplinden tatmin duygusu elde edebilirsiniz. Özellikle yaratıcı uğraşlarda temponuzu ayarlamak daha kolaydır. Bu, disiplin için iyi bir zaman olabilir. Fikirlerinizi başkalarıyla paylaşarak veya bir arkadaşınızı destekleyerek güven veya motivasyon artışının keyfini çıkarabilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazılarınız, kardeşlerle ve yakın bağ içinde olacakları kişilerle ortak çalışma düzeni içine girecekler ve kazançlı çıkacaklardır. Gücünüzü çevresel faktörlerden alacak işler içinde olacaksınız. Önemli kararlar arifesindesiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Hukuk, yurt dışı veya eğitimle ilgili ani sürprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Olayları kendi başınıza halletme yolunu seçeceksiniz. Duygularınızı denetlemekten yanasınız.

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 54" R
Ay
Koç
19° 32' 57" R
Merkür
Başak
17° 40' 36" R
Venüs
Terazi
25° 49' 19" R
Mars
Yengeç
08° 41' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 20"
Satürn
Balık
15° 09' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 49"
Lilith
Terazi
09° 06' 52"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>