Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişiklik İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2024, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmanız gerekiyor. Tercihleriniz konusunda abartıdan mutlaka kaçınmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken biraz daha kontrollü olmanız gerektiğini de unutmayın.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gereken bir gün.

Maddiyata dayalı konularda daha net görüşe sahip olacaksınız. Harcamalar konusunda abartıya kaçmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgilendiğiniz konularda çalışmak sizi dinlendirebilir. Bir hobinin, bir uğraşın, bir konunun sizin için dinlenme ve toparlanma alanı olmasına izin verdiğiniz müddetçe çevrenizde bunun yansımalarını, kazanımlarını daha fazla görebilirsiniz. Yoğun hislerinizi doğru anlamlandırmak için iyi niyetten ve sakinlikten ödün vermeyin.

21 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu için iletişim konularına odaklanman gerekebilir. Zihinsel ve sözlü yeteneklerin ön plana çıkabilir. Duygularını ifade etmekte zorlanabilirsin, bu yüzden karşı tarafı anlamaya çalışmak önemli olacaktır. Ayrıca, bugün planlarını esnek tutmak ve değişen durumlara uyum sağlamak faydalı olacaktır. Bol şans ve başarılar dilerim!

21 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine yeni kıyafetler almak için alışverişe çıkabilirsin. Stilinde birtakım değişiklikler yapmaya karar veriyorsun. Arkadaşların arasında tartışmalar yaşanabilir. Orta yolu bulmak için harekete geçeceksin. Kimsenin küs kalmasını istemiyorsun. Akşam saatlerini kendine ayırmak isteyebilirsin. Meditasyon yapmak iyi gelebilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle ilgili iyi fikirleri olmayan, size değer vermeyen kişilere karşı duruşunuzu değerlendirmelisiniz. Cömert yanınızın suistimal edilmesi, sadece çıkar ilişkisi üzerine kurulan bağlar ortaya çıktığında duyarsız kalmamalısınız. Vicdan rahatlığı ve dürüstlük her şeyin üstündedir; bunun altında kalmanıza neden olan kişilerle, davranışlara bir "dur" deyin.

21 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel uğraşlarınız açısından verimli bir gününüzdesiniz. Sözlü ve yazılı iletişim açısından yüksek bir tempo içinde gözüküyorsunuz. Yalnız gerek işle gerekse eğitimle ilgili çalışmalarınızda yeni adımlar atmakta acele etmeyin. Önceliği elinizdeki işleri tamamlamaya vermelisiniz. Kardeşlere dair konularda gelişmeler olabilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi üzen ve gerginlik yaratan konularda kendinizi çok uzun süredir tutuyorsunuz. Kendi kendinizi geçmişin üzen problemlerinden uzaklaştırın.

21 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer yatırım ve parasal konularda çok fazla düşünüyorsan bugün biraz ara vermen gerekebilir. Bugün yeni yatırımlar veya birikimlerini bir yere bağlamak için pek de doğru bir gün olmayabilir. Bazı şeyleri araştırmak ve daha doğru bir gün beklemek sana daha iyi gelecek.

21 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, son zamanlarsa hayatı öğrenmeye, keşfetmeye ve deneyimlemeye daha fazla odaklanıyorsunuz. Nitekim bugün dikkatinizi daha maddi kaygılara çeviriyor. Şimdi daha fazla dikkat çekersiniz ve yaptığınız işten daha fazla gurur duyarsınız, bu da başarıya ulaşma motivasyonunuzu artırır. Diğer insanlar da başarılarınıza, performansınıza, liderlik etme becerinize ve sorumluluklarınıza çok fazla dikkat edebilir. Önceliklerinizi anlamak için mükemmel bir zaman. Bu, insanların sizi çabalarınızdan dolayı daha çok takdir edeceği bir dönem de olabilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Ortam yaratma konusunda etkin çaba göstermeniz gerekebilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz ve yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönlerinizle ön plana çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Ortak çalışma gerektiren işlerde çalışma alanınızı geniş tutmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz.

21 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 06" R
Ay
Koç
22° 41' 19" R
Merkür
Başak
18° 03' 45" R
Venüs
Terazi
26° 04' 33" R
Mars
Yengeç
08° 48' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 07"
Satürn
Balık
15° 08' 31"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 19"
Lilith
Terazi
09° 08' 15"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>