Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aklınıza Gelen Başınıza Geliyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal konularda sabit düşüncelerden uzaklaşmaya çalışmalı ve yaşanan kararsızlıkları da ortadan kaldırmaya odaklanmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir.

Problemleri ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Arzu ettiğiniz başarılar aslında çok da uzağınızda değil. Doğru bildiklerinizi uygulamaya devam etmeniz gerekmekte.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Gelir ve gider arasındaki sorunların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişimle ilgili konularda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Çevresel koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilecek olmanız da önemli. Tam olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugünhayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirerek ilerlemenizde fayda var. Yeni projelerde yer almak veya mevcut projeleri ilerletmek için enerjinizi kullanın.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Başak burcuysanız, bugün tüm işlerinizi titizlikle halletmek isteyebilirsiniz. Çalıştığınız yerdeki bazı kişilerin sorumsuz tavırları canınızı sıkabilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysanız partnerinizin ailesiyle ilgili yaşadığı sorunlar ilişkinizi de etkileyebilir. Evli bir Başak burcuysanız ailenizi genişletmek isteyebilir, çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Bugün “aklıma gelen başıma geldi” diyeceğiniz türden bir olay yaşayabilirsiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinize duygularınızı yansıtmaktan çekinmemelisiniz. Etkisinin bozulacağına, suiistimal edileceğine dair düşünceler sizi mutlu olmaktan alıkoyabilir. Belirsizlikleri hızla fark eden ve çözebilen biri olduğunuz için, olumsuz bir durumla karşılaştığınızda bunu aşabilirsiniz. Bu yüzden sevginizi serbest bırakın.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen Ay tutulması uzaklarla ilgili bir konuya ya da yeni insanlardan öğrenebileceğiniz olumlu fırsatlara işaret etmekte. Düşüncelerinizi gözden geçireceksiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda tedirgin olabilirsiniz, kararsız hissedebilirsiniz. Ani aldığınız aşk teklifleri sizi hem heyecanlandırabilir hem de düşündürebilir.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir içinde olduğun ortamda bir değişiklik yapmak için hevesli olacaksın. Eline geçen fırsatları bu amaçla değerlendirmek senin için önemli olacak. Hareket etmeden önce arkadaşlarından tavsiyeler alıp bunları değerlendirmek seçeneklerini çoğaltabilir.

28 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün size bir iletişim, öğrenme ya da ulaşım konusunu bir çıkmaza ya da önemli bir dönüm noktasına getirebilir sevgili Başak. Ulaşım veya iletişim sorunları şimdi hayatınızın bir parçası olabilir ancak bunlar sonuçta size çok iyi hizmet edecek alternatiflere yol açabilir. Duyurular, ödüller veya tamamlanan projeler çok fazla dikkat çekebilir. Şimdi, çok uzun süren bir şey sizi sinirlendiriyor ve bu konuda bir şeyler yapmak için can atıyorsunuz. Kafanızda pek çok şeyin olup bittiğini ve dikkatli olmazsanız muhtemelen kendinizi yanlış tanıtabileceğinizi unutmayın. Şu anda önünüzde o kadar çok fırsat ve fikir olabilir ki, ya da yapacak o kadar çok çeşitli şey olabilir ki, bunalmış hissedersiniz. Kesinlikle geniş kapsamlı düşünmeniz gerekirken, nereden başlayacağınızı bilemediğiniz kadar çok şey üstlenmekten kaçının.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkarmalısınız. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları yapmalısınız. Düşüncelerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için tam zamanı.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı, eğitim, seyahat, finans veya ameliyat-sağlık konularında değişimler ve sonlanmalar gerçekleşebilir. Bu dönemde maddi olarak güçlenebilirsiniz. Seyahat edebilir belki yurt dışına yerleşme kararı bile alabilirsiniz. Ayrıca aşk, güzellik, sanatla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Dikkat edilmesi gereken ise, iletişim-seyahatlerde sakin kalmak olmalıdır.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için duygusal ilişkinizi dengelemeye çalışın. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz . Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.

28 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>