Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bakış Açınız Değişiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kısa zaman içerisinde gözden geçirmeniz gereken bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar verene kadar adım atmaktan kaçının. İlişkinizin kontrolü sizde olduğu sürece sorun yaşamayacaksınız.

Amaçlarınıza uygun adımlar atmayı başaracak ve istediklerinize adım adım yaklaşacaksınız. İşinize verdiğiniz ve verecek olduğunuz önemin her açıdan belirleyici olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Enerjinizden en iyi şekilde fayda sağlamaya çalışın.

Parasal olarak biraz zorlanabilirsiniz. Her şeyin mükemmel olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını ancak bir yerden başlamanın da gerekli olduğunu unutmayın. Fırsatlar üzerinde etkinlik göstermeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toparlanıp ayağa kalkmanız gerektiğinin farkında olmanız bir şeyleri çözmek için yeterli değildir. Bugün bunun için neler yapabileceğinizi, size neyin ilham verdiğini, vereceğini düşünmelisiniz. Sadece takvim değişir, günlere ve yıllara değer katan ise sizin hareketleriniz olur; o hareketleri iyi planlayın.

31 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjinizin yüksek olduğunu hissedebilirsiniz. Projelerinizi gerçekleştirmek için motivasyonunuz yüksek olacak ve başarıya ulaşmak için içgüdülerinizi kullanacaksınız. Yaratıcı fikirlerinizle çevrenizi etkileyebilir ve ilham verici bir liderlik rolü üstlenebilirsiniz. Ancak, aşırı detaycı ve eleştirel olma eğiliminizle, zaman zaman kendinizi zorlayabilirsiniz. Bu nedenle, sakin kalmaya ve esneklik göstermeye çalışmanız önemlidir. Ayrıca, sağlıklı yaşam alışkanlıklarına dikkat etmeniz ve dinlenmeye zaman ayırmanız da önerilir. Bugün, iç sesinizi dinleyerek, hedeflerinize odaklanabilir ve başarıya doğru ilerleyebilirsiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafınızdaki olaylara farklı bir pencereden bakmak isteyeceksiniz. Önünüzü göremediğiniz mutlulukların peşinden koşmak gibi bir derdinizin olmadığını anlıyorsunuz. Artık hayatınızda huzursuzluğa yer vermek istemiyorsunuz. Akşam saatlerinde ise, sosyal medyada vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Alacağınız bir mesaj sizi heyecanlandırabilir!

31 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toparlanıp ayağa kalkmanız gerektiğinin farkında olmanız bir şeyleri çözmek için yeterli değildir. Bugün bunun için neler yapabileceğinizi, size neyin ilham verdiğini, vereceğini düşünmelisiniz. Sadece takvim değişir, günlere ve yıllara değer katan ise sizin hareketleriniz olur; o hareketleri iyi planlayın.

31 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi evde ve ailevi konularda daha hareketli kılmakta. Hayatın olumlu yönlerine bakabilirsiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde olumlu bir süreç geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Hayat sizi seçeneklere zorlasa da siz kendinizi olayların içerisinden çıkartmayı tercih edebilirsiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır bulunduğun ortam hakkında bir değişiklik yapmayı düşünebilirsin bu aralar. İşte bugün bunu yapmak için eline fırsat geçecek. Bu fırsatı iyi değerlendirip daha çok şey kazanmak adına değişime kucak açabilirsin.

31 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, şimdi duygularınıza daha fazla ağırlık veriyorsunuz. Ev hayatınız veya yakın ilişkileriniz konusunda dengeden çıkan durumlar dikkatinizi gerektirir ve bunları can sıkıcı bulmak yerine düzeltmeler ve iyileştirmeler yapmaya hazırsınız! Ayrıca başkalarını ve kendinizi anlamak için daha fazla çaba harcayacaksınız, iyileşme ve büyümenin desteklenmesine yardımcı olacaksınız. Hem kendi içinizde hem de ilişkilerinizde neyin iyileştirilmesi gerektiğine şefkatle bakıyorsunuz. Bu süreçte, ruhunuzun zor bölgelerinin veya yaralı kısımlarının daha fazla farkına varabilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde herkesi memnun etme konusunda bazı endişeler ortaya çıkabilir.

31 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde mükemmel bir performans gösteriyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bir çekim var. Bu pozitif enerji ilişkinizi daha da sağlamlaştırıyor. Mevsim değişimleri cildiniz üzerinde problemler yaratıyor, dikkat.

31 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

31 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizi enerjik, dinç hissedeceksiniz. Seyahat, eğitim planı gündeme gelebilir. Harika bir gün dilerim.

31 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Fırsatları kaçırmak istemiyorsunuz.

31 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 23" R
Ay
Koç
26° 51' 36" R
Merkür
Başak
18° 34' 39" R
Venüs
Terazi
26° 24' 53" R
Mars
Yengeç
08° 57' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 09"
Satürn
Balık
15° 07' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 18"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 38"
Lilith
Terazi
09° 10' 06"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>