Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yenilikçisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamakta pek zorluk yaşanmayacak. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı çözüme kavuşturmak için harekete geçmeniz gerekmekte.

Mesleki konularda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Enerjiniz yüksek ve bu da tüm sorunları geride bırakmayı başarabileceğiniz anlamına geliyor.

Maddi konularda kendinize yüklenmekten kaçınmalısınız. Hata yapmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklı işlerinizde yol ayrımına geldiğinizi düşünebilirsiniz. Aynı hedef doğrultusunda ilerleyememenin yanısıra birbirinize destek olamayacağınız durumları daha fazla zorlamamalısınız. Herkesin gündemini birbirinden ayırması ilişkiler ve bireysel istekler konusunda önemli olacaktır.

31 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklemediğiniz gündemlerle karşılaşabilirsiniz sevgili başaklar. Sağlık veya parasal konularla alakalı canınız sıkılabilir. Her şeyi kontrol edemezsiniz. Biraz akışına bırakın. Sizin dışınızda gelişen olayların sorumluluğunu daha fazla üstlenmeyin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi sıkıntılarını geride bırakmak istiyorsun ancak borçların buna pek müsaade etmiyor. Ailendeki bir kişinin eğitim ya da kariyer hayatıyla ilgili güzel bir haber alabilirsin. Henüz yeni başlayan bir ilişkin varsa duygularının yoğunlaştığını fark edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, arkadaşının seni yeni biriyle tanıştırma teklifine sıcak bakabilirsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi en iyi hissettiğiniz yerlerde, yaşam tarzınıza dair ipuçları bulabilirsiniz. Birebir aynısını değil, sizin için gerekli olanı bulup hayatınıza taşımaya çalışın. Eşyalarınız, eviniz, ev ve aile alışkanlıklarınızın hayatınızın geri kalan alanlarında belirleyici olduğunu unutmamalısınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde yapıcı ve toleranslı olacağınız bir dönem söz konusu. Eşin beklentilerine karşı duyarlı ve paylaşımcı olmayı başaracaksınız. Aynı zamanda ortaklaşa işlerin uzun vadeli planlara dahil edilmesi söz konusu. Yeni destekler, ümitlerinizi besleyecek gelişmeler söz konusu. İşten gelebilecek maddi olanaklar bulacaksınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayların neden hep aynı yönde ilerlediğini merak ederken size verdiği mesajı mutlaka detaylandırmanız ve fark etmenizde fayda var.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini tedirgin hissedebilirsin bugün. Bazı şeyler tam olarak içine sinmeyebilir. Bu durumu halletmek için kendine zaman tanımak ve farklı bakış açıları ile olaylara odaklanmak sana daha iyi gelecek. Bugün dikkatlice düşünmen gerekebilir.

31 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün hayatınıza biraz farklı bakıyorsunuz. Şimdi bir sorunu çözmek için doğuştan gelen bilgeliğinizden ve şefkatinizden daha doğal olarak yararlanırsınız. Bir çatışmaya arabuluculuk yapabilirsiniz ve benzersiz becerileriniz takdir edilir. Kendinize olan güveniniz güçlü ve belirli fikirleri geliştiriyor. Entelektüel düzeyde bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Öğrendiğiniz bir şey ya da bir konuyla ilgili bir konuşma bugün sizi motive ediyor. Bir konuşma, ilişkide bir dönüm noktasına yol açabilir veya bir inanca ya da önceden sahip olunan bir görüşe ilişkin yeni bir anlayışa yol açabilir. Sonuç olarak görüşler ve ilgi alanları aniden değişebilir!

31 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Uzak yollardan gelen kardeşlerle bağınız daha da güçleniyor.

31 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün partner, ortaklık, ilişkilerde kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. İletişime dikkat. Gününüz şahane geçsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Sakin olmayı deneyin.

31 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>