Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygusal Hayatında Hareketlilik Başlıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün mantığınızı korumaya çalışın. Kendinizi, yoğun bir ruh halinde olan insanlarla konuşurken bulabilirsiniz. Sessiz ve huzurlu bir tip olarak, bu duygu patlamaları sizi biraz şaşırtabilir. Ama bunlar sizi ilgilendirmiyor. Uzaklaşmak ve kendi işlerinize odaklanmak için elinizden geleni yapın. Sevdiğiniz bir kişi bazı karmaşık duygulardan geçiyorsa, destekleyici olun fakat onun melodramına çok fazla dahil olmayın.

Bugünün öncelikli endişesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlamak için çok miktarda enerjiyi bu projeye kanalize etmek olabilir. Bu başarıdan kaynaklanan memnuniyet çok büyük olabilir; bir noktada kendinizi bir sandalyede çökmüş olarak bulabilir, başarınızdan başka bir şey düşünemez hale gelebilirsiniz. Sırtınızı sıvazlamaktan korkmayın; kazandınız. Bu akşamı kutlama yaparak geçirin!

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Güne hakim enerjiyle başa çıkabilmek için bazı zihinsel düzenlemeler yapman gerekecek. En iyi strateji ise enerjiye uyum sağlamak ve hayatına ne tarz bir denge getireceğini görmek olur. Hislerine sadık kal, kelimelerini önemse. Gerçekten söylemek istemediğin şeyleri, öylesine söylemiş olmak için söyleme. Bütün etkileşimlerinde dürüst ve samimi ol.Bugün başkalarına çok güvenmemeye çalışın. Yapılacaklar listesinizin üstünden kend,kendiniz geçseniz daha iyi olacak. Belirli işleri veya görevleri yerine getirmeyi umuyor olabilirsiniz, ancak bugün çevrenizdekiler dikkati dağınık veya güvensiz olabilir. Sadece şu an kendiniz için bir şeyler yapın ve kendinize ekstra zaman ayırın. Sıkı çalışmanızın ve özverinizin işleri yoluna soktuğunu bildiğiniz için bir memnuniyet duygusu hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi odağı olmaktan keyif alıyorsunuz, doğru. Fakat bazen bir adım kenara çekilip sahneyi başkalarına bırakmak gerekir. Özellikle bugün, insanlar eleştirel bir tavırda olacağı için bir kenara çekilmek daha önemli. Neden seyircinin olumsuz tepkisini alasınız ki? Havadaki gerginlik sebebiyle ufak tefek tartışmalar çıkabilir. Bu tartışmalara karışmayın, hiç gereği yok.

4 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyer süreçlerinizde yeni bir gündem içerisinde olabilirsiniz. İş görüşmelerinden olumlu yanıtlar alabilir,anlaşmaları imzalayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili destekler alabilirsiniz.

4 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde uzayan tadilat işleri seni düşündürecek. Yakın arkadaşından tavsiye alacağın konular olabilir. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, farklı projeler üretmek isteyebilirsin. Duygusal hayatında yaşadığın sorunları geride bırakıyorsun. Yalnız bir Başak burcuysan, sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçmek isteyen kişiler olabilir.

4 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ile aranızda gergin anlar yaşanabilir. Gerçekleri göremiyor olabilirsiniz. Bakış açınızı genişletmeli ve bazı olayları ört bas etmemeyi öğrenmelisiniz.

4 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdekilerle ilişkilerinizde beklentileriniz artabilir. Güven ve istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Maddi konularınız üzerinde düşüneceğiniz zamanlar var. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Alacağınız yeni haberler gününüzü etkileyebilir.

4 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin ailesi veya arkadaşlarına karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Sevilmediğinizi hissettiğiniz kişilerle dikkatli olun.

4 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partneriniz de siz de özgürlüğünüze fazla düşkün olabilirsiniz. Birbirinizi boğmadan ama aradaki bağı da koparmadan ilişkinizi ilerletmenin bir yolunu bulmalısınız. Aksi bir durumda fazla çekişme yaşarsınız.

4 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani fikir değişimlerine hazır olun. Oldukça başarılı ve performansınızın yüksek olduğu bir gün. İletişim konusunda oldukça hızlı davranarak gücünüzü daha iyi sergileyebileceksiniz. İş potansiyeliniz daha da artıyor.

4 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Memnuniyet duygusunun yoğun olduğu, yaşam enerjisiyle dolu bir gün geçireceksiniz. Genişleyen hayalgücünüz, yaşama sevincinizle birleşecektir ve sizi de son derece olumlu yaratıcı faaliyetlere yöneltecektir.

4 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize ufak hediyeler alarak ilişkinizi güçlendirin. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda bir uzmana başvurun. Zihniniz ve kalbiniz huzur içinde olduğu için enerji seviyeniz en üst düzeylerde. 

4 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yalnız hissetmeniz geçici bir ruhi ve moral sarsıntısından ileri geliyor, aslında yakın çevrenizde sizinle gönül birliği edecek kimseler var. Ümit kırıcı bir durum yok! Son günlerdekiproblemlerinizin hala etkisi altındasınız. Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak durun. Dikkatli harcama yaptığınız sürece para sıkıntınız olmayacak. Geriliminizi spor yaparak azaltabilirsiniz.

4 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 53' 27" R
Ay
Boğa
15° 03' 30" R
Merkür
Başak
20° 51' 37" R
Venüs
Terazi
27° 54' 47" R
Mars
Yengeç
09° 38' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 35"
Satürn
Balık
15° 01' 52"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 16"
Plüton
Oğlak
29° 44' 31"
Chiron
Koç
22° 14' 38"
Lilith
Terazi
09° 18' 16"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>