Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Uyarılıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda yoğun duygular içerisine giriyorsunuz. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Doğru olduğuna inandığınız adımlar atmanız gerekmekte.

Daha temkinli olmalısınız. Atılabilecek adımları atmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Tüm olumsuzlukları geride bırakmaya odaklanmanız gerekiyor.

Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ve fiziksel açıdan yenilenme sürecindesiniz; kendinizle ilgilenmek ve eksik parçaları tamamlamak için etkili bir gün olabilir. Eski alışkanlıkları ve yükleri bırakıp yeni seçimler yapmanız gerekebilir. İletişim ve kişisel bakım konularına özen göstermek, stresle başa çıkmak konusunda size yardım edecektir.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygularınızı daha iyi ifade etmek ve iletişim becerilerinizi geliştirmek için harika bir gün olabilir. Diğer insanlarla olan ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olmaya özen göstermeniz gerekebilir. Ayrıca, kariyer hedeflerinizi gözden geçirmek ve ileriye dönük planlar yapmak için uygun bir zaman olabilir. Kendinize güvenin ve kararlarınızı cesurca alın. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün sizi bekliyor olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, burcunda hareket ediyor. Çocukları olan Başak burcuysan, çocuklarının gelecekleriyle ilgili bazı konuda eşinle farklı fikirlere sahip olabilirsin. Ortak bir karar alarak çocuklarınızı en iyi şekilde yönlendirmek isteyeceksin. Son zamanlarda arkadaşlarına yeterince vakit ayırmıyor olabilirsin. Arkadaşların bu konula ilgili sana serzenişlerde bulunabilirler.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz yerle ilgili sizi tatmin etmeyen, düşüncelerinize hitap etmeyen durumları değerlendirebilirsiniz. Bir değişiklik yapmaya neden direndiğinizi biliyor fakat bilmezden geliyorsanız, bu değerlendirme olumlu sonuç vermeyecektir. Kendinizi kaygılarınızdan koruduğunuzda, tecrübe ve bilgi kendiliğinden gelecektir.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Stres yaşadığınız konular çıkmazda kalabilir. Etkilendiğiniz olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde ön görmekte zorlandığınız konular olabilir. Duygusal yönden mücadele etmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. İşlerinizde en iyisini yapmaya çabalayabilirsiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sezgilerinize ve kalbinize yönelmek sizler için bu noktada daha verimli kapılar açma potansiyeline sahip olabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin yargı yeteneğiniz veanlayışınız kesinleşiyor. İyimserlik zihninizi genişletecek veya satışları artıracaktır. Büyük planlara ve ideallere odaklanın. Farklı tip insanlarla kolayca iletişim kuruyorsunuz ve öğrenmeye heveslisiniz. Kendini beğenmişlikten kaçının.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugünkü gelişmeler dinlenme ve yenilenme ihtiyacını canlandırıyor. Ruhsal ihtiyaçlar ve zihinsel sağlığınız öncelikleriniz olacak. Önümüzdeki günlerde, dikkatinizi gerektiren kişisel ve özel meselelerin sorumluluğunu alın. Ayrıca, ihtiyacı olan birine veya önemli bir konuya daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Gömülü ve ihmal edilmiş sorunlar artık dikkatinizi talep edebilir. Elbette, duygusal ihtiyaçlarınızı ihmal ettiyseniz, bu etki sizi onları kabul etmeye ve ilgilenmeye zorlar. Şu anda gerçekleşen olaylar ve farkındalıklar size yavaşlamanızı ve düşünmenizi hatırlatıyor. Son olayları işlemek ve işlevsiz meseleleri geride bırakmanın yollarını bulmak için mükemmel bir konumdasınız. Bu şekilde, hayatınıza yeni enerji davet etmek için duygusal alan açıyorsunuz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle işbirliği içinde çalıştığınız zamanveriminizde artışlar gözleniyor. İşinizle ilgili bilgilerinizi pekiştirme konusunda seyahatleriniz olacaktır. Başarıyı kolaylaştırmak için her türlü donanıma sahipsiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün hastane, sağlık, gizli düşmanlar veya psikolojik süreçlerinizle ani sorunlar gerçekleşebilir ancak sizin için güzel gelişmelere neden olabilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin isteklerini hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı fikirleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 55' 49" R
Ay
Yengeç
25° 20' 60" R
Merkür
Akrep
15° 35' 34" R
Venüs
Yay
07° 18' 22" R
Mars
Yengeç
25° 41' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 00" R
Satürn
Balık
13° 08' 14"
Uranüs
Boğa
26° 12' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 07"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 48"
Lilith
Terazi
12° 54' 00"
True Node
Koç
06° 23' 12"
Son Güncelleme : 23/10/2024 23:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>