Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sürprizli Bir Gün Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi toparlama şansınız var. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Gerekli olan adımları atmayı başardığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız ancak aceleci davrandığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Daha bilinçli olmanız gereken bir gün.

Elinize geçen maddi güçten en doğru şekilde yarar sağlamaya çalışmalısınız. Sorunların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte. Geçmişte yapmış olduğunuz hataları tekar etmekten de kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik koşullarınızı nasıl iyileştireceğinizi düşünebilirsiniz. İş bulma, mevcut işi geliştirme, destek alma ya da ortaklıkları bozma noktasında önemli bir gün olabilir. Hayatınızı kazanmak uğruna kendinizi, emeğinizi göz göre göre kaybedeceğiniz ortamlardan ve uğraşlardan uzak durmaya dikkat edin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz ve projelerinize odaklanabileceğiniz bir gün olacak. Özelliklehayatında başarı elde etmek için kendinizi motive etmek önemli olacak. İşbirlikçi ve pratik yaklaşımlarınız sayesinde hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda sağlıkla ilgili aktiviteler de size iyi gelebilir. Bugünü olumlu ve verimli bir şekilde değerlendirmek için zamanınızı planlayın ve disiplinli bir şekilde ilerleyin. Unutmayın, sizin için en önemli şey kendinizi geliştirmek ve ilerlemektir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ummadığın kişilerden beklenmedik haberler veya telefonlar almaya hazır ol! Evli bir Başak burcuysan eşinin görmezden geldiğin davranışlarına artık tahammül gösteremeyebilirsin. Bu konuyu artık eşinle konuşmaya karar vereceksin. Aile şirketinde çalışanlardansan, birtakım proje maddeleri canını sıkabilir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahmin etmek yerine yaşayarak tecrübe etmeyi denemelisiniz. Gözü karar bir risk aldığınızı düşünerek kendinize ket vurmayın. Arkadaşlarınıza aşırı düşkünlüğünüz bu konudaki gerçekleri görmenizi zorlaştırabilir ama bugün o zorluğu aşarak nasıl ilişkiler kurduğunuzun farkına varıyorsunuz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız harcamalarınızda artış olabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için çaba gösterebilirsiniz. Alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Duygusal anlamda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Teknik konular çözüme ulaşabilir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde güvendiğiniz şeylerle alakalı emin olamadığınız, yer yer sarsıcı durumlar yaşanabilir. Hayatta en çok kendinize güvenmeniz gerektiğini hep hatırlayın.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek senin için önemli olabilir. İhtiyacın olan manevi desteği onlar sayesinde bulmak mümkün olabilir. Vereceğin önemli kararlar öncesinde onlarla zaman geçirmek, iyi hissetmene yardımcı olup seni olumlu etkileyebilir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, mutluluk ve sağlık hedeflerine doğru çalışmak bugün güçlü bir odak noktasıdır. Artık daha fazlasını üstlenme veya daha fazlasını yapma sorumluluğu yerine, halihazırda sahip olduklarınızı yükseltmek veya geliştirmek için çalışabileceğinize dair harika bir duygu var. Bu, genel bir sakinlik hissine katkıda bulunur. Ayrıca sevdiğiniz insanlarla ilgilenmeyi tercih eden bir ruh halinde de olabilirsiniz. Bugün ilerleyen saatlerde duygusal dikkatinizi sizin için hayati önem taşıyan bir şeyi inşa etmeye ve geliştirmeye çeviriyor. Sabrın değerini anladığınızda, üzerinizde baskı kuranaciliyethissinden de uzaklaşacaksınız.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Yenilenme söz konusu olacaktır.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mücadele etmekten kaçınmayacaksınız. Her türlü sıkıntıların üstesinden gelebilecek yeteneğe ve bakış açısına da sahipsiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece de herhangi bir sorun yaşanmayacak. Olumsuzlukların son bulmasıyla beraber kendinizi toparlamayı da başarabilirsiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ufukta yeni bir aşk ilişkisi gözüküyor. Bu da sizi daha da mutlu ve kendine güvenen biri haline getirebilir. Çevrenizdeki herkesin dostunuz olmadığını ve dost sandıklarınızın da sizin rakipleriniz olabileceklerini görmeye çalışın. Eğer altınızda çalışan insanlar yanlışlar yapıyorlarsa, onları kırmadan elinizden geldiğince nazik olarak yol göstermeye çalışmanız faydalı olur. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 23" R
Ay
Koç
26° 51' 36" R
Merkür
Başak
18° 34' 39" R
Venüs
Terazi
26° 24' 53" R
Mars
Yengeç
08° 57' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 09"
Satürn
Balık
15° 07' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 18"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 38"
Lilith
Terazi
09° 10' 06"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>