Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişimlerin Eşiğindesin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kısa zaman içerisinde gözden geçirmeniz gereken bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar verene kadar adım atmaktan kaçının. İlişkinizin kontrolü sizde olduğu sürece sorun yaşamayacaksınız.

Amaçlarınıza uygun adımlar atmayı başaracak ve istediklerinize adım adım yaklaşacaksınız. İşinize verdiğiniz ve verecek olduğunuz önemin her açıdan belirleyici olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Enerjinizden en iyi şekilde fayda sağlamaya çalışın.

Parasal olarak biraz zorlanabilirsiniz. Her şeyin mükemmel olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını ancak bir yerden başlamanın da gerekli olduğunu unutmayın. Fırsatlar üzerinde etkinlik göstermeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze yeni bir defter açılmış gibi hissedebilirsiniz. Daha önce yazıp memnun olmadığınız, kırdığınız ya da kırıldığınız durumları gözden geçirin ve bunları bir daha tekrarlamamak için kendinize söz verin. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı korumak, daha iyi hale getirmek için hem hayatınızda hem de evinizde birtakım elemeler, düzenlemeler yapabilirsiniz.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, detaylara odaklanma ve işlerinizi düzenleme yeteneğinizin ön planda olduğu bir gün olabilir. Kendinizi zihinsel olarak enerjik hissedeceksiniz ve yapmanız gereken işlerin üstesinden gelmek için organize olacaksınız. Ayrıca, detayları kaçırmadan önemli projeler üzerinde çalışmak için harika bir zaman. Ancak, mükemmeliyetçilik eğilimine dikkat etmek önemli olabilir. Unutmayın ki her şeyin mükemmel olması mümkün değildir ve bazen işleri tamamlamanın en iyisi olduğunu kabul etmek önemlidir. Bugün ayrıca sağlığınıza da dikkat etmelisiniz, düzenli bir şekilde beslenmek ve egzersiz yapmak enerjinizi korumanıza yardımcı olabilir. Gerilimi azaltmak için de rahatlama tekniklerini denemek faydalı olabilir.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde Ay, burcunda hareket ediyor. Şimdiden büyük değişiklikler yapacağın bir yıl olacağını belirtmeliyim Sevgili Başak burçları. Özellikle kariyer ve özel hayatınla ilgili radikal değişikliklere hazır olmalısın. Eğitim hayatı devam eden Başak burcuysan, yurt dışıyla ilgili planların netleşebilir.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizle ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. Uygulanabilir, sonuç odaklı çalışmalar yapmanız karşı tarafın da aynı şekilde düşünmesiyle bir plana dönüşür. Bugün yaptıklarınızın ve söylediklerinizin ne kadar anlaşılabilir olduğunu düşünün; nerede revize yapmanız gerektiğini daha iyi anlayacaksınız.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Önem verdiğiniz işlerinizi önceliğinize koyabilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İş hayatınızda gelişmeler meydana gelebilir. Gün içinde aşk hayatınız kafanızı kurcalayabilir. Duygusal anlamda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra işleriniz yavaşlayabilir.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal olarak kendinizi ilişki içerisinde verimli hissetseniz de partnerinizle uyumu yakalamak için daha çok gözlem yapmanız gerekebilir.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini oldukça duygusal hissedebilirsin. O yüzden de özellikle bugün gereksiz tartışmalara girmemek senin için iyi olacak. İnsanların kalbini kırmamak için söylediklerine dikkat etmen şart. Sakin kalmaya özen göstermelisin.

1 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün hayatınızı farklı bir açıdan veya perspektiften görmenin faydasını görüyorsunuz ancak bu aynı zamanda bilgi engelleri kalkarken beklemek ve görmek için de iyi bir zaman. Geçici olarak alınması oldukça zor kararlarla birlikte bazı kararsızlıklar yaşanabilir. Nitekim projeler ve girişimler ilerlemeye başladıkça, motivasyon arttıkça ve ilerledikçe daha net sinyaller vermeye başladıkça, hayatta yön bulmanın biraz daha kolay olduğunu göreceksiniz. Yarım bırakılan projeler şimdi yeniden başlıyor. Kariyer hedefleri de netleşiyor. Muhtemelen artan netliğin doğrudan bir sonucu olarak, giderek daha kararlı olursunuz ve hedeflerinize ulaşmak için daha fazla enerjiye sahip olursunuz.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazılarınız kardeşlerle ve yakın çevresindeki kişilerle ortak çalışma düzeni içine girecekler ve karlı çıkacaklardır. Gücünüzü çevresel faktörlerden alacak işler içinde olacaksınız. Önemli kararlar arifesindesiniz.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi ihtiyatlı kararlarınız coşkunuzu hafifletecek. Siz güvenle doğru kişilere doğru şeyleri söylüyorsunuz. Uzun vadeli planları gözden kaçırmadan kişisel hedeflerinizi uygulayın.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizi enerjik, dinç hissedeceksiniz. Seyahat, eğitim planı gündeme gelebilir. Ancak aile içi tartışmalara dikkat. Harika bir gün dilerim.

1 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız. İş yerinde bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak. Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler. Onlarla diyalogunuzu ve ilişkinizi koparmamalısınız. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek, bütçenizi biraz sarsıyor.

1 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 23" R
Ay
Koç
26° 51' 36" R
Merkür
Başak
18° 34' 39" R
Venüs
Terazi
26° 24' 53" R
Mars
Yengeç
08° 57' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 09"
Satürn
Balık
15° 07' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 18"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 38"
Lilith
Terazi
09° 10' 06"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>