Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Önlem Alıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2024, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda iletişimden yana sorun yaşamayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmanızın çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Amacınız mutlu ve huzurlu olmak ise, buna ulabileceğiniz bir gün.

Kendinizi her açıdan daha iyi hissedeceksiniz. Doğru olduğunu düşündüğünüz adımları atarken zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için biraz daha mücadele etmeniz gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden geleni yapmalısınız. Sınırları yakın zaman içerisinde tamamen lehinize çevirebilirsiniz. Gelir ve gider arasındaki dengeyi önceliğiniz haline getirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi kısıtladığınız konular günün sonunda sizi yaralayabilir. Bugün yapmak isteyip yapamadıklarınız konusunda kendinize izin verin. Yaşayarak deneyimlemek yüzünüzü güldürecektir.

6 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu olarak detaylara odaklanmanız gerekebilir. Ayrıntıları gözden kaçırmamaya ve planlarınızı dikkatlice yapmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Zihinsel ve fiziksel sağlığınıza özel biraz daha özen göstermenizde fayda var. Olaylara daha analitik bir bakış açısıyla yaklaşarak çözümler üretebilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

6 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün burcunda Merkür, geri gidiyor. İş hayatında fazla duygusal olduğun için çalışma arkadaşlarının seni zayıf bulabilir. Duygusal tavırlarını kontrol altına almak isteyeceksin. Kimsenin seni zayıf görmesine izin vermeyeceksin. Yalnız yaşayan Başak burcuysan, evcil bir hayvan sahiplenmek isteyebilirsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınız sizi daha fazla sorumluluk almaya itebilir. Evrak ve telefon trafiğini iyi yönetmek, yaptıklarınızı en iyi şekilde sunmak emeklerinize değdiğini size gösterecektir. Dalgınlık ya da stres bazı detayların gözünüzden kaçmasına neden olabilir; bunlara neden olacak faktörlerden uzak kalmaya çalışın. 

6 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki gündeminiz yoğun olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda gelecek yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. İşlerinizi başarmak için çaba göstermeniz gerekebilir.

6 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tebrikler! Müthiş birbaşardın. Ödüller, terfiler geliyor. Kutlama zamanı… Yük yaratan durumlardan kurtulabilirsin. Büyük çabalar için gani gani ödüller var.

6 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi abartma ve diğerlerini hafife alma eğiliminize dikkat edin. Uzun vadeli planlarınız şimdi sonuçlanabilir, ancak aşırı coşkuyla önemli kararlarda acele etmeyin. Tüm önemli konularda avukatlara danışın, çünkü bazen çok önemli ayrıntıları göremeye bilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatın yavaşladığı veya hatta geriye gittiği görünebilir. Biraz yanlış anlaşıldığınızı hissedebilirsiniz, bu nedenle iletişiminizde ekstra net olmanız önemlidir. Kariyer meseleleri ikinci bir bakışa ihtiyaç duyabilir. Bu süreçte sezgiler genellikle saf mantığın önüne geçer. Dünyaya farklı filtrelerden bakıyorsunuz ve bunun sonucunda bazı derin içsel yorumlar ortaya çıkarmanız muhtemeldir. Bu, meditasyonu, eski planları yeniden düzenlemeyi ve geçmiş çalışmaları gözden geçirmeyi destekleyen yüksek farkındalığın olduğu bir zamandır. Gün biraz kafa karışıklığı ve küçük rahatsızlıklar getirse de, sabrın anahtar olduğunu unutmayın. Zamanla değişime daha çok alışacaksınız ve her şey daha netleşecek.

6 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili başaklar, gereğinden fazla sorumluluk aldığınızı hissediyor ve içten içe kendinizle hesaplaşıyorsunuz. Hayır demeyi öğrenmelisiniz. Aksi takdirde ağır gelen sorumluluklar hem psikolojik hem fiziksel sağlığınızı etkileyecek. Kendinizi önemseyin.

6 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

6 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz ve partnerinizle ilgili bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çeşitli nedenlerden dolayı bilinçaltınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 56' 14" R
Ay
Yengeç
25° 26' 21" R
Merkür
Akrep
15° 36' 11" R
Venüs
Yay
07° 18' 52" R
Mars
Yengeç
25° 41' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 59" R
Satürn
Balık
13° 08' 13"
Uranüs
Boğa
26° 12' 35"
Neptün
Balık
27° 40' 06"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 47"
Lilith
Terazi
12° 54' 03"
True Node
Koç
06° 23' 12"
Son Güncelleme : 23/10/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>