Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tartışmalara Dikkat! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizle ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Başarı olarak adlandırdığınız nokta aslında çok da uzağınızda değil. Öncelikli olarak kendinize güvenmelisiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda sorun yaşanmayacak. Koşullara uygun adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızın içinde yer eden düşünceler fazlasıyla zorlayıcı olabilir. Sorunların üstesinden gelmek için zamana ihtiyacınız var ancak bunun için kendinize güvenmeli gerekmekte. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmediğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

6 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kendinize zaman ayırmanız gereken bir gün olacak. Kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin ve dinlenmeye odaklanın.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki insanların söylemleri bugün, gergin hissetmenize neden olabilir. Evli bir Başak burcuysanız eşinizin düzensizliği aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir. Akşamüzeri bir araya geleceğiniz arkadaşınızın ilişkisine dair anlatacakları, büyük bir şaşkınlık yaşamanıza neden olabilir. Yeni bir hobi edinmeyi düşünebilirsiniz. Boş kalmak size göre değil!

6 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hazır olduğunuzu düşünseniz de içten içe endişe etmeye devam ettiğiniz her şeye bir başlangıç borçlusunuz. Bugün psikolojik ve ekonomik borçlanmalarınız için kritik bir hamle için çalışabilirsiniz. Kafanızın rahat olması için kafanızdan geçenlere kulak verin.

6 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Babanızla ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir.

6 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde adaptasyon sorunları çekebilirsiniz. Sizinle aynı işleri yapan kişilerin tavırlarına karşı dikkatli olun. Durugörüleriniz, rüyalarınız olumlu mesajlar verecek.

6 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Davranışlarında bencil olmamaya çalışmakta yarar var. Çevrendeki insanları gereksiz bencilliğinle sıkmamak ilişkilerinin devamlı olmasını sağlayacak. İletişiminde karşı tarafı da anlamaya çalışmak senin için fayda sağlayacak.

6 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnandığınız şeye olan coşkunuz her zamankinden daha güçlü. Bu enerjiyi diğer insanları amacınıza yöneltmek için kullanın. Eğer bir şeylerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bugün bunu yapma günüdür. Başkalarını olaylara sizin açınızdan bakmaya kolayca ikna edebilirsiniz. Olaylara ilk önce girişirseniz, iz bırakma ve söylediklerinizle insanları etkileme şansınız artar. Çok dürtüsel olmaktan çekinmeyin veya endişelenmeyin. Bugün bu mümkün değil. Şöhret ve servet getirebileceğini bildiğiniz bir projeyle meşgul olmanın zamanı geldi. Şu anda bulunduğunuz yer ile ulaşmak istediğiniz yer arasında bir dağ var diye endişelenmeyin çünkü kendinize olan inancınız tırmanmanızı kolaylaştıracaktır.

6 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevre ilişkilerini iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Bugün derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyor, her kelimenin altında farklı bir anlam arıyorsunuz.

6 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

6 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyerinizde önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, ancak iletişimde dikkatli olmanız gerekebilir. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

6 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Beraberliğiniz hakkında aldığınız kararlar sevgiliniz tarafından ilgiyle karşılandı. Mutluluğunuzu kalıcı kılmanız için biraz daha özen göstermeniz gerekiyor. Bugünhayatınızı ilgilendiren riskli bir durumla karşılaşmanız mümkün. Esasında yeterince muhakeme edebilirseniz, çok da önemli bir şey olmadığını göreceksiniz. Parasal kaynaklarınızı büyütmek için yaptığınız girişimler olumlu sonuçlar vermeye başladı.

6 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 55' 53" R
Ay
Boğa
15° 39' 59" R
Merkür
Başak
20° 56' 16" R
Venüs
Terazi
27° 57' 50" R
Mars
Yengeç
09° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 44"
Satürn
Balık
15° 01' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 12"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 32"
Lilith
Terazi
09° 18' 33"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>