Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güzel Haberler Alıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, duygusallık göstereceksiniz ancak bu durumdan fayda sağlayıp sağlayamayacağınız tamamen size kalmış bir şey. Sevdiğiniz kişiyle daha uyumlu olmayı başarırsanız pek sorun yaşamazsınız. İletişim konularında destek almaya başlıyorsunuz. Söz konusu aşk olduğunda daha ciddi bakış açısına sahip olacak ve bunu karşı tarafa hissettireceksiniz.

Güne başlarken iç dünyanızda çözmeniz gereken sorularla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeteneklerinizden en iyi şekilde fayda sağlamalısınız. Ortak işlerde size fayda sağlayacak adımlar attığınızdan da emin olmalısınız. Ayrıca,ve kariyer hayatınız açısından size yardımı dokunacak biriyle bugün tanışma şansınız da olabilir.

Maddi konularda sadece kendi durumunuzla değil ortağınızın veya eşinizin durumuyla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Seçeneceklerin bol olması biraz olsun kafanızın karışmasına neden olabilir. Dengeler sizin istediğiniz düzeyde olduğu sürece kendinizi rahat hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinize daha fazla odaklanmanıza teşvik edileceğiniz bir gün olabilir. Hem çevresel hem psikolojik faktörler, sizi risk almaya itebilir. Tecrübesini kullanabilen, yaşadıklarını unutmayan ve bunları yeni yaşayacakları için iyi yönde kullanabilen biri için heyecanlandıran işler yapmak o kadar da zor olmayacaktır.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcundaki insanlar için pratik ve detaylara odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Çevrenizdeki detaylara daha fazla dikkat ederek işlerinizi düzene sokabilirsiniz. Planlarınızı yaparken detayları göz ardı etmemeye özen gösterin. Sağlık konularında da dikkatli olmanız önemli olabilir. Bugün kendinize zaman ayırarak zihinsel ve fiziksel sağlığınıza özen göstermekte fayda var. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle!

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşından alacağın güzel haberle güne başlıyorsun. Uzun zamandır beklediğin bir konunun olumlu sonuçlanması seni mutlu ediyor. Aldığın güzel haberi sevdiklerinle paylaşmakta sabırsızlanıyorsun. Yalnız yaşayan Başak burcuysan,ya da okul hayatının yoğunluğundan evinin temizliğine yeteri kadar vakit ayıramıyor olabilirsin. Bu konuda yakın bir arkadaşından yardım isteyebilirsin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin desteğini göreceğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşiniz veya duygusal durumunuz konusunda yeni adımlar atmanız gerekebilir. Hayallerinizin gerçeğe dönüşmesi için önce ortada gerçek bir nedenin, zeminin ve çabanın olması herkesin önceliğini değiştirebilir.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kimi zaman riskli durumlar ve sizi huzursuz edebilecek koşullar gündeme gelebilir. Yine de bugün endişelerinizin üstüne gidebilirsiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar alışkanlıklarınızdan kolay kolay vazgeçmek istemiyorsunuz ancak hayatın değişimden ibaret olduğunu göz önünde bulundurun.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha önceden yaşadığın konular ile alakalı bazı şeyler düşünebilirsin. Biraz melankoli, biraz da nostalji seni sarabilir. Ancak gün içerisinde enerjini yüksek tutmalı ve farklı konulara odaklanabilmelisin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kararlılık ve çaba için yanınızda iyi bir enerji var. Bir meydan okumayı üstlenmeye veya bir konuyu doğrudan ele almaya hazırsınız ve sözlü alışverişler her zamankinden daha şeffaftır. Bu sabah kararlı veya ciddi bir ruh hali içinde olabilirsiniz ve gün ilerledikçe rahatlamaya veya hayal gücünüze daha fazla dikkat etmeye yönelebilirsiniz. İletişim özellikle yararlı, verimli ve hatta iyileştirici olabilir. Bugün mutluluğun sırrı dengeyi bulmak ve sabretmekten geçiyor gibi görünüyor.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta, sabırlı ve tavizkar davranmanızdır.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, neşeli ve dışa dönük bir performans sergiliyorsunuz. Duygusal konularda yeni başlangıçlara hazırsınız. İş ortamında pes etmekten hiç hoşlanmıyorsunuz. Ayak bileklerinizin oldukça hassas olduğunu unutmayın.

1 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 33' 26" R
Ay
Koç
09° 21' 05" R
Merkür
Başak
16° 25' 52" R
Venüs
Terazi
25° 00' 02" R
Mars
Yengeç
08° 18' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 44"
Satürn
Balık
15° 12' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 52"
Neptün
Balık
28° 34' 14"
Plüton
Oğlak
29° 45' 57"
Chiron
Koç
22° 20' 26"
Lilith
Terazi
09° 02' 24"
True Node
Koç
06° 36' 50"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>