Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Birikim Yapıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Ruhsal olarak yoğun ve aşırı duygusal konulardan uzaklaşacak, süregelen arkadaşlığınızı biraz daha samimiyet içerisine sokmayı deneyeceksiniz. Gün içerisinde tartışmalara girmeye müsaitsiniz ancak biraz daha iletişim kurmaya yönelirseniz, daha iyi olabilir. Ilımlı tavrınıza ihtiyacınız var. Eğlenmeye bakın ve olayları akışına bırakın.

Dikkatinizi tek bir yönde toplamaya çalışıyorsunuz ancak bunu sağlarken biraz zorluk yaşanabilir. İki veya daha fazla işle ilgilenme durumunuz var. Sahip olduğunuz zamanı en iyi şekilde kullanmalı ve meydan okumaya hazırlıklı olmalısınız. Teslim tarihi yaklaşan bir projeniz varsa üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Deneme üzerinde olduğunuz işlerde ustalaşma şansına da sahipsiniz.

Finansal konularda kendinizi biraz heyecanlı ve hevesli hissetmeniz gayet normal. Beklenti içerisine girdiğiniz bir konuda yaşanacak olan gelişmeler sizi memnun edebilir. Beklentilerinizin gerçekleşmesini dört gözle bekliyorsunuz ancak hiç aceleci davranmamalı, biraz daha sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alışkanlık edinmek hayatı düzene koymak açısından etkilidir. Fakat bunun etkisinden çıkmamak yenilikleri görmenizi engelleyebilir. Bugün bildiğinizin dışına çıkmaya gayret gösterin; hayatın da size aynı karşılığı verdiğini göreceksiniz.

2 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcunu sezgileriniz ve içgüdüleriniz ön planda olacak. İçsel dünyanıza daha fazla odaklanarak, duygularınızı anlamlandırabilir ve derinlemesine düşünebilirsiniz. Duygusal dengeyi sağlamak için zaman ayırmak önemli olabilir. Ayrıca, sevdiklerinize karşı daha anlayışlı ve şefkatli olmaya çalışmanız gerekebilir. Yaratıcı ve zihinsel aktiviteler size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

2 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayalindeki telefonu almak için birtakım birikimler yapmaya karar verebilirsin. İlişkisinde sorun yaşayan bir Başak burcuysan bu konuda ailenin sana destek olması seni mutlu ediyor. Akşam partnerinle yapacağı mantıklı konuşmandan sonra aranızdaki birçok sorunu çözüme ulaştırıyorsunuz.

2 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ve sorumluluklarınız ön plana çıkıyor. Kendinize güvenin ve becerilerinizi göstermekten çekinmeyin. Disiplinli ve planlı bir şekilde çalışarak başarıya ulaşabilirsiniz.

2 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişelerinizi daha iyi anlamaya çalışmalısınız. Kimi zaman ilk adımı atmak zor olsa da başarı getirecektir.

2 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun yaşam enerjisi içerebilecek bugünlerde bu enerjiyi zihniniz ile birleştirerek kullanabileceksiniz. Güler yüzünüz neşe saçacak.

2 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Elektronik cihazlar etrafında dikkatli olman gereken bir gün. Özellikle iletişimini sağladığın cihazların bozulma ihtimali olabilir. Her şeye karşı hazırlıklı olmalı ve elektronik cihazlara güvenirken iki kere düşünmelisin.

2 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün son derece üretken olabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda daha çok çalışmak ödüllendiricidir. Ayrıntılar ve küçük şeyler büyük fark yaratır. İlginç bir şekilde, yaptığınız işin takdir edilmesini beklemiyorsanız ve bunun yerine işin ödüllerine odaklanırsanız, muhtemelen daha fazla takdir edileceksiniz. Kişisel yaşamınızda, evinizde veya ailenizle daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Bugün, işleri halletme ve kontrol altına alma yeteneğinize daha fazla güven duyabilirsiniz. Birisiyle bağınız derinleşebilir. Başkalarına liderlik edecek bir konumda olabilirsiniz.

2 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Ama kendinizi baş edebileceğinizden fazla işlerle zorluyorsunuz. Bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz, oysa yetenekleriniz ortada.

2 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili başaklar bugün biraz gergin hissediyorsunuz. Olayları istediğiniz şekilde değiştirme ve düzene sokma çabanız pek sonuç vermiyor olabilir. Her şeyi yoluna koymak istiyorsunuz ama gidişattan hiç memnun değilsiniz. Kabule geçmeyi öğrenmelisiniz.

2 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir ancak kariyerinizde ve evliliğinizde güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız. Arkadaşlarınızın sunacağı tekliflere hayır demeyin. Kendinizden genç insanlarla bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız.

2 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>