Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Kararlar Alıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda kontrolü kaybetmekten korkabilirsiniz. İyimserliğinize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğinizi unutmayın. Hata yapmamaya çalışın.

Sorunlar üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalısınız. Sonuçların her açıdan belirleyici olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Hata yapmadığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmaya çalışmalısınız. Her şeyi istediğiniz gibi şekillenecek ancak bunun için zamana ihtiyacınız var. Biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hedeflerinizin başkaları tarafından nasıl göründüğüne dikkat edebilirsiniz. Bu size geri adım atmak için değil, ileriye doğru daha sağlam adımlar atmak için yardımcı olacaktır. Hislerinizi ve becerilerinizi paylaşmanız, hem kendinizi daha iyi tanımanıza hem de yeni fırsatlar keşfetmenize yardımcı olabilir. Dürüst ve açık olun.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu için sağlıklı iletişim kurmanın ve duygularınızı net bir şekilde ifade etmenin önemli olabileceği bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda dikkatli olmalı ve duygularınızı açıkça ifade etmelisiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın. Bugün, kendinize zaman ayırarak iç huzuru bulabilir ve stresi azaltabilirsiniz. Aynı zamanda kendinize doğru yönleri ön plana çıkarma ve yeni hedefler belirleme fırsatı da bulabilirsiniz. Bol şans ve keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yönetici olarak çalışan Başak burcuysan, statü ve vizyon bağlamında güçlü kişilerle iletişim kuracaksın. Statü olarak yüksek kişilerle iletişim kurmak seni mutlu ediyor. Arkadaşlarınla yaşadığın problemler sana birtakım kararlar aldırabilir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvendiğiniz kişilere olan bakış açınız değişebilir. Herkesin size bir mesajı olduğunu unutmayın ve bu mesajları anlamak için kendinizi izleyin. Sürprizlere açık olun ama karar vermeden önce deneyimlerinizi gözden geçirin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Önemli değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle organizasyonlar yapabilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli başlı konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Özelliklekonusunda yaşadığınız problemler sizde kalma ya da gitme kararı alma hissi uyandırabilir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görüşlerinizi açıkça belli etmek sizin netlikten yana olduğunuzu gösterebilir. Ancak bunu hangi kanal ya da üslupla yaptığınız da önemli olacaktır. Farklı alanları test etmeyi, kendinizi başka mecralara taşımayı, yaptığınız işi geliştirmek adına eğitim ve kitaplardan destek almayı ihmal etmemelisiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, yeniden toparlanma ihtiyacı hissedebilirsiniz sevgili Başak. Arzularınız ve ihtiyaçlarınız sizi şimdilik şaşırtabilir veya neye doğru çabaladığınızı sorgulayabilirsiniz. Şimdilik belirsiz hislere göre hareket etmekten kaçının. Nitekim gün ilerledikçe, coşku sizi besler. Enerjiler yumuşaktır ve sessiz bir özgüvenle dolarken etrafınızda hoş bir ışıltı olabilir. Açıklık, umut ve hoşgörü ruhundan veya doğru yönde ilerlediğiniz hissinden keyif alabilirsiniz. İşleri halletmek için biraz zamanınızı yalnız geçirmekten faydalanabilirsiniz. Bağlantısız uçları bağlamak sadece tatmin edici olmakla kalmaz aynı zamanda başarılı da olabilir ve size büyük bir tatmin duygusu bırakır.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok çalışıyorsunuz sevgili başaklar. İnsanlara güvenmeli, sorumlulukları paylaşmalısınız. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek takviyeler alın, evcil hayvanlarınızla vakit geçirin. Sürekli önlem alsanız da işlerinizin yine de istediğiniz gibi gitmediğini artık görüyorsunuz. Rahatlayın.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygusal olarak bazı sorunlar veyahayatınızda tartışmalar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçten gelen ani itici hislerin farkında olun. Şimdiki karışıklıklar hayatınızdaki çözülmemiş gerilimlerden kaynaklanmaktadır. Bu gerilimler bilinçaltınızdan, varlığınızın temelinden ortaya çıkmaktadır. Başverecek olaylar köklerinizi sarsabilir. Problemleri önlemeyin, fakat yıkıcılıktan kaçının. Gerekirse tedavi isteyin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>