Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yapıcı Konuşmalar Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

Kendinizi mesleki olarak toparlamaya çalışın. Koşullar değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelme şansınız var. Daha sabırlı olmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Şartları tamamen lehinize çevirmek için uygun zamanı bekleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi isteğinize göre hareket etmek çevrenizde hoş karşılanmayabilir. Koşulların her zaman buna elverişli olmasını beklemeyin. Bireysel alanlarınız ağır bassa da, çevrenizdeki insanlara ve bulunduğunuz ortamın kuralları olduğunu unutmamalısınız.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular ön planda olabilir. Gelir ve giderleriniz arasında denge sağlamak için bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Sabırlı ve disiplinli bir şekilde bütçenizi yönetmeniz önemlidir. Aynı zamanda maddi kaynaklarınızı daha verimli bir şekilde kullanmak için yeni fırsatları değerlendirmeniz gerekebilir. İş hayatında ise odaklanmanız gereken bazı projeler olabilir. Sabırlı ve kararlı bir şekilde ilerlemek, başarılı sonuçlar elde etmek için önemlidir. Kişisel ilişkilerinizde ise sevdiklerinizle yakın bağlarınızı güçlendirmek için çaba harcamanız gerekebilir. İletişimde açık ve net olmak, karşı tarafla daha iyi bir anlayış ve uyum sağlamanıza yardımcı olacaktır. Sağlığınızda ise enerjinizi dengelemek ve stresi azaltmak için dinlenmeye önem vermeniz gerekebilir.Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Her şey gönlünüzce olsun!

25 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun soluklu ilişkinizde, sevgilinizle bazı konularda ciddi fikir ayrılıkları yaşadıysanız, orta noktayı bulabileceğiniz konuşmalardan geçeceksiniz. İlişkinizde her iki tarafın yapıcı adımlar atması büyük inatlaşmaların, çekişmelerin önüne geçecek. Ailenizle birlikte vakit geçirmek size geçmişi hatırlanıyor. Hep beraber mutlu günlerinizi yâd ediyorsunuz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi isteğinize göre hareket etmek çevrenizde hoş karşılanmayabilir. Koşulların her zaman buna elverişli olmasını beklemeyin. Bireysel alanlarınız ağır bassa da, çevrenizdeki insanlara ve bulunduğunuz ortamın kuralları olduğunu unutmamalısınız.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen ay sizi oldukça şanslı ve girişimci kılmakta. Karşınıza gelen fırsatları daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Risklere biraz daha kolay girebilmeniz gereken, çoğu zaman şansın sizden yana olabileceği bir dönemden geçiyorsunuz. Partneriniz ilginiz ile mutlu olacak.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendini biraz huzursuz hissetmen olası. Ancak bu huzursuzlukla hareket etmek yerine kendine zaman tanıman çok daha yapıcı olacak. Bir şeylere tepki vererek yaşamak yerine kendi etkini bulman gerekebilir. Bu da zaman gerektirecek.

25 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işleri halletmeye hazırsınız sevgili Boğa ve her işi sabırla yapmak en iyisidir. Biraz karamsar olabilirsiniz ama duygularınızdan kimin sorumlu olduğunu hatırlarsanız, kendinize, çevrenizdeki stres etkenlerine karşı nasıl tepki vereceğinizi değiştirme gücünü vermiş olursunuz. Bugün bazı noktalarda biraz uyumsuzluk hissedebilirsiniz, bu nedenle önceden planlama yapmak iyi bir fikir olabilir. Gün, ister bir projeyle ister bir kişiyle olsun, sizi daha derin bir bağlantı aramaya teşvik ediyor! Artık sorunların derinliklerine inme konusunda daha cesur olacaksınız. Bir ilişkide güç dinamikleri ve paylaşımla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, bunları saklandığınız yerden çıkarmanın şimdi tam zamanı.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Şartlarınızı sağlamlaştırmak için, gerekli alt yapı çalışmalarınızı hızlandırmalısınız. Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu haberler alacaksınız.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Sakin ve güzel bir gün sizi bekliyor. Gününüz şahane geçsin.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız parıldıyor ve düzene giriyor. Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. İş yerinde kafanızı kurcalayan bir konuya zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırmaya çalışın. Maddi konulardaki tutarlılığınıza nazar değdi. Biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

25 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 15' 10" R
Ay
Boğa
05° 27' 08" R
Merkür
Başak
19° 38' 51" R
Venüs
Terazi
27° 07' 02" R
Mars
Yengeç
09° 16' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 16"
Satürn
Balık
15° 04' 44"
Uranüs
Boğa
27° 06' 19"
Neptün
Balık
28° 31' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 53"
Chiron
Koç
22° 16' 14"
Lilith
Terazi
09° 13' 56"
True Node
Koç
06° 37' 35"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>