Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Motivasyonunuz Düşüyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2023, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Duygularınızı ifade ederken abartıdan da uzaklaşmanız gerekiyor. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

Mesleki konularda daha esnek davranmaya çalışın. Her şeyin hemen olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun şu an pek de mümkün olmadığını bilmelisiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek belirsizlikler gündeme gelebilir. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için biraz daha sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tanışacağınız yeni insanlar aracılığıyla yeniimkanları da elde edebilirsiniz. Bu sizi hep aynı yerde, aynı doğrultuda hareket etmenin dışına çıkaracak ve yapabileceklerinizi anlamanızı sağlayacaktır. Bir şeylerin değişiyor olmasına olumsuz tepki göstermeyin.

28 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatinizi odaklamakta zorlanabilirsiniz ve kötü bir odaklanma ile sonuçlanabilir. Enerjinizin dağıldığını hissediyor olabilirsiniz, bu yüzden kendinizi motive etmek için ekstra çaba harcamanız gerekebilir. Kendinizi sakinleştirmek ve iç huzuru bulmak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. İş veya ilişkilerle ilgili konular da dikkat gerektirebilir, bu yüzden duygusal tepkilerinizi kontrol etmeye çalışın. Aceleci davranmak yerine adımlarınızı dikkatlice planlamak daha iyi sonuçlar getirecektir. İyi bir uyku ve sağlıklı beslenme, bugün enerji seviyenizi yükseltmek için önemlidir. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim!

28 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizliden gizliye hoşlandığınız biri varsa, duygularınızı açma cesareti gösterebilirsiniz. Aklınızda soru işareti kalmasını istemiyorsunuz. Evden çalışan Boğa burcuysanız, motivasyonunuzun düştüğünü hissedebilirsiniz. Önümüzdeki ay ofisten çalışmak isteyebilirsiniz. Dağılan motivasyonunuzu hemen toparlamak istiyorsunuz.

28 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu sömürüsü yaptığını düşündüğünüz bazı insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Herkesin her davranışının altında bir sebep yatıyor ve bu sebep bazen sadece bir istektir. Çevrenizdeki insanların seçimleri ve isteklerine fazlaca kafa yormadığınızda, bunların etkisinde kalmayacaksınız.

28 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelir gider dengenizi korumak için yeni önlemler almaya çalışın. Harcamaların getirdiği külfetler, planlarınız aksatan yanlış kararlar öne çıkabilir. Becerilerinize güvenmeli kişisel kazançlarda artış hedeflemelisiniz. Ortaklıklardan sağlanacak desteklerle ödemeler planınızı yenileyebilirsiniz. Yeni desteklerin geleceği dönem kadar beklemeye çalışın.

28 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi daha iyisine ve daha güzeline, layık ya da hazır hissedebilirsiniz. Hayatı algılayış biçiminiz olumlu olmakta.

28 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal tepkiler vermemeye özen göstermen gereken bir gün olabilir bugün. Özellikle de günün sonlarına doğru neye nasıl odaklandığına dikkat etmelisin. Mantıktan uzaklaşmamak ve daha sakin bir tavır sergilemek önem kazanabilir.

28 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün finansal bir konuya veya kaynaklarla ilgili konulara ışık getirebilir. Önümüzdeki günlerde parayla veya işle ilgili yakın bir ilişkide bir dönüm noktası ve yeni ve hayati önem arz eden fikirlere yol açacak bir durum olabilir. Paranızı ve kişisel kaynaklarınızı yönetme konusunda bir uyarı büyük resmin bir parçası olabilir. Tüm gerçekler ortaya çıkana kadar fazla heyecanlanmamaya çalışın ancak duygularınızın ve sezgilerinizin size şu anda ne söylediğine çok dikkat edin. Muhtemelen bildiklerimizden çok daha fazlası var, bu yüzden harekete geçmeden önce ayrıntıların ortaya çıkmasını bekleyin.

28 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi konularda son derece hassas bir yapınız var. Bugün köklü düşünceleriniz yüzünden bocalayabilirsiniz. Üstelik yenilgiyi sevmediğiniz için, olaylara gelişigüzel bakamıyorsunuz. Çevresel sorunlardan kaçıyorsunuz.

28 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

28 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün seyahat, eğitim, yakın çevrenize odaklanabilirsiniz. Tatil, eğlence, aşk konularında şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

28 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi tek taraflı yaşıyorsunuz. Bir beraberliğin devamı için tarafların gerektiğinde yalnızlığa ihtiyaç duyduklarını partnerinizle paylaşmayı deneyin. Rakip çevrelerden gelecek etkilere karşı tedbirli davranarak, çatışma ya da herhangi bir gerilimden kendinizi uzak tutmaya gayret göstermelisiniz. Bazı yüklü ödemeleriniz var. Bunları erteleme talebiniz, olumlu karşılanmayacak gibi. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haber almak keyfinizi yerine getirecek.

28 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 14' 46" R
Ay
Boğa
05° 20' 58" R
Merkür
Başak
19° 38' 05" R
Venüs
Terazi
27° 06' 32" R
Mars
Yengeç
09° 16' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 14"
Satürn
Balık
15° 04' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 19"
Neptün
Balık
28° 31' 22"
Plüton
Oğlak
29° 44' 54"
Chiron
Koç
22° 16' 15"
Lilith
Terazi
09° 13' 53"
True Node
Koç
06° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>