Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Kişiler Tanıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunların son bulmasını arzu edeceksiniz. Öncelikleriniz konusunda doğru ve dengeli adımlar atmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Doğru ve dengeli adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Sınırar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Hata yapmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Fırsatları değerlendirmek için doğru zamanda olduğunuzu da aklınızda bulundurmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel alanlarınızın iyi ve güçlü olması için bazı yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı nitelikli bir noktaya taşımak için çok çalışmak, çok kazanmak kadar bunları akıllıca yapmak da önemlidir. Bugün niceliğin mi niteliğin mi daha ağır bastığını düşünün.

26 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Herhangi bir proje veya işe odaklanmak için mükemmel bir gün olabilir. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilir ve başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Biraz risk almakta tereddüt etmeyin, çünkü şu anda güçlü bir intuzyon ve sezgiye sahipsiniz. İlişkilerde ise, sevgilinizle veya eşinizle anlamlı bir konuşma yapabilir ve duygusal bağınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Özellikle karşılaştığınız zorluklarla yüzleşmekte dürüst ve açık olmanız tavsiye edilir. Genel olarak, bugün sizin için verimli ve olumlu bir gün olabilir. Keyifli vakit geçirin!

26 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrenizde ve özel hayatınızda usta bir organizatör edasıyla hareket edeceksiniz. Farklı kişilerle etkileşimleriniz artarken, bu durum önümüzdeki zaman dilimlerinde kariyerinize ve hayatınıza da yansıyacak. İlişkisi olan Boğa burcuysanız, partnerinizle daha fazla vakit geçirmeye özen göstereceksiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize bir yer oluşturmak istediğinizde bunu hangi kriterlere göre yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu konuda daha önce başarılı olmuş ve sonuç almış kişilerle görüşmek size fikir verebilir. Motivasyonunuzun düştüğü durumlara yenilmemek için elde edebileceklerinizi belirginleştirdiğiniz bir plan hazırlayın.

26 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Şahsi konularda daha esnek olmakta fayda var. Bugün olaylara bakış açınızı aniden değiştirebilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sonlar yeni başlangıçlardır. Lütfen üzülme, bir ayrılık yaşayabilirsin. Mesela bir arabandan ayrılabilirsin ya da işinden ya da aşkından… Geçmişe teşekkür et ve uğurla. Giden gelse bile soğuk ve kopuk bir ilişki yaşama ihtimalin yüksek olur. Sen kişisel bir deneyim kazandın. Bunu fırsat bil olur mu? Yaratıcı gücün sana verdiği aklı kullan lütfen.

26 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer kendinde dışarı çıkma kuvveti bulabilirsen gün senin için çok iyi geçebilir. Enerjini günün erken saatlerinde toplamak ve biraz daha hareket etmek sana genel olarak iyi gelecek. Evde pineklememelisin bugün.

26 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arzular her zamankinden daha derine iniyor veya biraz daha karmaşık görünüyor. Şimdi yapmak istedikleriniz ve mantıklı olan hamleler birbirine zıt düşebilir. Böyle zorlu bir dönem söz konusuyken, geliştirilmesi daha fazla zamana ihtiyaç duyan bir şeyi ileriye taşımaktan kaçının. Birinin sizi onaylamaması hayal kırıklığına uğratabilir. Yakın bir birebir ilişkide güç mücadelesi hareketleniyor olabilir ancak bugün bir arkadaş için önemsiz gibi görünen şeyin yalnızca bir iletişimsizlik olabileceğini unutmayın. Hayatınızı duygusal açıdan da geliştirmeyi unutmayın.

26 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyorsunuz ve kendinizi yönlendirme konusunda başarılısınız.

26 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

26 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize olan güven duygunuz üst seviyelere çıkacak. Kişisel değerleriniz konusunda daha aktif hissediyorsunuz. Süreç içerisinde sorunları masaya yatırmakta ve üstesinden gelmekte pek sorun yaşamayacaksınız. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

26 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanın son günlerdeki tutarsız davranışları sizi çileden çıkarıyor. Bu yüzden bugün kendi dünyanıza çekilecek, ilişkinizi tekrar gözden geçirmeye çalışacaksınız. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar gündemde. Ani gelişmeler karşısında heyecan yapmak yerine, kendinizi toparlamalı ve yeni amaçlara yönelmelisiniz. Gece hayatına aşırı düşkünlüğünüz harcamalarınızı çoğalttı. Önümüzdeki günlerde sıkıntıya düşmemek için şimdiden önleminizi alın. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır

26 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 14' 46" R
Ay
Boğa
05° 20' 58" R
Merkür
Başak
19° 38' 05" R
Venüs
Terazi
27° 06' 32" R
Mars
Yengeç
09° 16' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 14"
Satürn
Balık
15° 04' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 19"
Neptün
Balık
28° 31' 22"
Plüton
Oğlak
29° 44' 54"
Chiron
Koç
22° 16' 15"
Lilith
Terazi
09° 13' 53"
True Node
Koç
06° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>