Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorunlarınızı Çözüyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, iyimserliğinize fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Daha anlaşılabilir adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak daha bilinçli olmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Finansal olarak daha kontrollü olmanız gerekmekte. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeniz gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik koşulların sizi zorladığını düşünebilirsiniz. Ödemelerinizi tamamlamak, yoğunluğunuzu azaltmak adına kendinizi fazla yormadığınızdan emin olmalısınız. Bugün her şeyin üzerinde çokça durmak yerine biraz hayatınızı yaşamaya, hafiflemeye ve yüzeysel kalmaya çalışın.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Özellikle aile ilişkilerinde anlaşmazlıklar çıkabilir. Sakin kalmaya çalışarak sorunları çözebilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemlere yüzeysel olarak yaklaşmak istemiyorsunuz. Sorunun köküne inip, konuyu temelden çözmek isteyeceksiniz. Problemlerle hayata devam etmek size göre değil. Sinirlendiğiniz zaman ani tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz. Karşınızdakine söyleyeceğiniz sözlerden daha sonra pişman olabilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınıza ve yaşadığınız topluma değer katmak, ikinci bir gündem oluşturmak sizi motive edebilir. Bunun nasıl yapılacağını bilemediğiniz noktalarda sosyal çevreniz, hayattan beklentileriniz ve başkalarından alacağınız ilham size yol gösterebilir. Doğru noktaya odaklanın.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınız konusunda yeni kararlar almak için ilginç imkânlar söz konusu. Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmeniz iyi olacak. İş hayatınızda engellediğinizi hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız olaylara karşı dayanıklılık gösterebileceksiniz. Başkalarından destek alabilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bugünlerde çok fazla enerjik ve bilgi dolu olmak isteyeceğiniz için kendinizi sürekli uykusuz bırakmaya çabalayabilirsiniz ancak dengeyi kurun.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığın en yüksek seviyede olacak bugün. Karşına çıkacak engellerin seni durdurmasına, yaratıcılığını köreltmesine izin vermemek senin için ciddi bir uğraş olabilir. Çözüm üretirken kendine güvenmek ve zihnini açmak daha doğru olabilir.

10 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, arkadaşlık veya ilişkinizde yakınlık istemekle daha fazla bağımsızlık istemek arasında bir çatışma yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda, özellikle evde ve ilişkilerinizde, sizi rahatsız edebilecek ama aynı zamanda önceliklerinizi belirlemenize yardımcı olabilecek kesintilerin ve planların değiştiği bir zaman olabilir. Gün ilerledikçe pozitif konulara odaklanmak daha kolay bir hale geliyor. Daha da önemlisi, kendinizi değerli hissetmeniz, sizi daha da motive etmesi ve ilham vermesi için güzel bir enerjisi yanınızda. Sorunları konuşmak ve olumlu bir zihin çerçevesine ulaşmak için mükemmel bir konumdasınız. İnsanlar sıcak ve iyileştirici auranıza yöneliyor ve fikirler paylaşmak için harika bir zaman.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız arasında size farklı gelen kişilerle, duygusal bağlarınızı güçlendirme adına başarılı çalışmalar içindesiniz. Onlara yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz. İletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyal çevre, tatil, aşk ve çocuklar sebebiyle harcamalarınız artabilir. Evinizle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz. Her şeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 52' 07" R
Ay
Boğa
29° 28' 01" R
Merkür
Başak
22° 43' 07" R
Venüs
Terazi
29° 07' 55" R
Mars
Yengeç
10° 12' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 59"
Satürn
Balık
14° 57' 30"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 57"
Chiron
Koç
22° 12' 10"
Lilith
Terazi
09° 24' 55"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>