Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Finansal Konulara Dikkat! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, sizin için müthiş bir gün, her konunun merkezine inerek özünü ele alabileceksiniz. Yüzeysel konuşmalar ve durumlar ile zamanınızı boşa harcamayın. Enerjiniz, bir şeylerde daha derin anlam göremeyenler için harcanamayacak kadar değerli. Daha derin meditasyonlar, yoğun konuşmalar ve tutkulu sevişme bugün ön planda. İçinizdeki tutkulu ve duygusal Afroditi ortaya çıkarın.

Genellikle güvenilir yargılarınız bugün bazı duygular tarafından bulutlanmış görünebilir. Belki de, kendinizi farklı eylemler arasında karar veremez, biraz dikkati dağılmış ya da ne yapılması gerektiği konusuna bir türlü odaklanamıyor hissederken bulabilirsiniz.İşleri birkaç günlüğüne bırakıp, daha az bedeli olan bir şey üzerinde çalışmaktan korkmayın. İşler yarın daha net görünecek, ki bu da yeterince yakın. Gününüzü rahatlayarak geçirin; bir süre işi unutun.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Dalgalanan ruh hallerine çok da takılmamalısın. Hayatındaki daha büyük ve önemli eğilimlere ve gerçekleşen olumlu şeylere bak. Bardağın dolu tarafını gör ve dünyaya gelmenin bir sebebi olduğunu hatırla. Kendinle ve içinde yaşadığın dünyayla uyumlu ve barışık kalarak seni dünyaya getiren anneni onurlandır. Hareketsizliğinde bile büyük bir güç var!Öyleyse bütün sessizlik anlarını yaşa!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hedeflerinize ulaşmada inisiyatif gösterin. Güveniniz başkalarını yanınıza çekiyor. İktidardaki insanlarla etkin çalışmalara gireceksiniz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün  kendinizi daha içsel bir yolculuk içinde bulabilirsiniz. Duygusal ve zihinsel huzurunuza odaklanmak için zaman ayırmak önemli olacak. Ayrıca, geleceğe yönelik planlar yapmak için güçlü bir şekilde motive olabilirsiniz. Ancak, sabırlı olmayı ve gerekli olan değişimleri kabul etmeyi unutmayın.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda ipin ucunun kaçtığını hissedeceksiniz. Harcamalarınızı daha düzenli ve doğru yapmak için harekete geçebilirsiniz. Eğer ilişkisi olan Boğa burcuysanız, hayatınızda olan kişisinin düşüncelerine ve fikirlerine önem veriyorsunuz. Hayatınızı onun düşüncelerine göre dizayn etmekten hiç çekinmeyeceksiniz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birilerinin size değer vermemesi, maddi olarak beklentilerinizi karşılamaması karşısında bu bağımlılığı koparmaya istekli olmalısınız. Bazen yapacağınız daha iyi bir planın alt yapısı bu sorunlarla oluşabilir. Hayallerinizden ve sizi mutlu eden detaylardan vazgeçmeyin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişten kaynaklanan bir konu ya da bir endişe nedeniyle kendinizi hassas hissedebilirsiniz. Düşünmeden hareket etmemeye bakın.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevginin sizin için önemli olacağı bugünlerde sevdiklerinizden destek almak sizi epey rahatlatarak ruh durumunuzdaki iniş çıkışları dengeleyebilir.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediklerini yapmak için sabırsız davranmaktan kaçınman gerekebilir bugün. İşleri aceleyle yapmak ileride çözülmesi gereken sorunlar yaratabilir çünkü. Adımlarını akıllıca ve planlı atmak senin için iyi olabilir o yüzden.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aradığınız aile uyumunu bugün yakalayamayabilirsiniz. Gösterişli bir görüntüyü canlandırmak için ne kadar çok çaba harcarsanız, muhtemelen o kadar fazla gerilim patlak verecektir. Duygular utanılacak bir şey değildir! Onlar insan olmanın hayati bir parçası. Kendinizin ve yakınlarınızın farklılıklarını kucaklamak, herkese rahatlaması için alan sağlamalıdır. Sonuçta mükemmel olduğunuzu fark edebilirsiniz! Bugün etrafınızdakilerin enerjisinden de oldukça etkileniyorsunuz. Etrafınızdaki insanların kötü enerjilerinden korunmak mümkün olmayabilir bu yüzden kimlerle vakit geçirdiğinize çok dikkat edin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine, onlara güçlü bir şekilde sarılmanızda fayda var. Bugün aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Son günlerde her şeye çok çabuk kırılıyorsunuz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Evinizle, ailenizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel başarınız; mesleğinizle ilgili araştırmalarınızla gelişentatmini ile beraber netleşiyor. Bugün, arkadaş çevrenizde oluşturduğunuz güçlü bağların size kazandırdığı güçlü donanımların etkisi ve güvencesi içinde, kazançlarınızla ilgili olarak güçlü adımlar atıyorsunuz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 01" R
Ay
İkizler
00° 38' 58" R
Merkür
Başak
22° 52' 24" R
Venüs
Terazi
29° 14' 00" R
Mars
Yengeç
10° 14' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 15"
Satürn
Balık
14° 57' 08"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 57"
Lilith
Terazi
09° 25' 28"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>