Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sürprizlere Hazır Olun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda her şey daha da iyiye gidebilir. Doğru zamanlama ile tüm sorunların da üstesinden gelebileceksiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli ettiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Mesleğinizle alakalı tüm gelişmeleri daha yakından takip etmelisiniz. Umursamaz davrandığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Amaçlarınıza uygun adımlar atmaya çalışmalısınız.

Finansal olarak ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Elde edecek olduğunuz finansal güçten doğru anlamda yarar sağlama şansınız da var. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için biraz daha beklemede kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Paranın ve çalışmanın çok üstünde motivasyonlar olabilir. Bunlara sahip çıkmanız kadar başkalarını örnek almaya çalışmanız da bu konuda size motivasyon sağlayabilir. Çözüm bulmak konusundaki becerilerinizi bugün ortaya çıkarabilir, ekonomik açıdan en sağlıklı çözümü hem kendiniz hem de ortaklarınız için bulabilirsiniz.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa Burçları bugün önceliklerinizi gözden geçirmek için iyi bir gün olacak. Finansal konularla ilgilenmek ve geleceğe yönelik planlar yapmak için uygun bir zamandasınız. Sağlık konularında ise dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır hayal ettiğiniz tatili planlarken kafanız çok meşgul. Her şeyin kusursuz olması için elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz. Tatilde kimsenin modunuzu düşmesine izin vermeyeceksiniz. Tatildeyken yeni insanlarla tanışıp kaynaşabilirsiniz. Küs olduğunuz dostlarınızla tekrar iletişime geçiyorsunuz. İlişkisi olan Boğa burcuysanız, partnerinizden gelecek sürprizlere hazır olun.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinize odaklanmak isterken çevresel faktörlerin ya da farklı gündemlerin ortaya çıkışı sizi zorlayabilir. Bunlara nasıl tepki vereceğiniz toplum içinde size karşı bakışları da belirleyecektir. Önyargılı olmak, kendi fikrinizde diretmek yerine çalışma ortamınızın ihtiyaçlarını ve durumunu anlamaya çalışmalısınız.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili hareketlenme söz konusu olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Öğle saatlerine doğru duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İşle ilgili konularda kararsızlık yaşanabilir. Akşam saatlerinde daha rahat zamanlar var. Fikirlerinizi daha net ifade edebilirsiniz.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin belirgin yükselişi çevrenizdeki çekimi arttırarak yeni dostluklar ve ortamlar yaratmanıza vesile olabilir.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olası yanlış anlaşılmaları önlemek için dedikodulara kulaklarını kapatman gerekebilir. Başkalarından lafıyla hareket etmek sana kötü bir etki bırakabilir. O yüzden neyi duyduğuna, neyi dinlediğine dikkat etmelisin.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün kendinizi heyecanlı ve zihinsel olarak meşgul hissedebilirsiniz. Hatta bir gelişme veya çözülmüş bir sorun olabilir. Eğlenmek için güzel fırsatlar ortaya çıkıyor ve bugün etkileşimlerinizde daha fazla sıcaklık ve pozitifliği takdir ediyorsunuz. Şu anda her şey acil görünebilir ancak biraz yavaşlarsanız, planlarınızın makul bir hızda ilerlediğini fark edebilirsiniz. Anında sonuç almak isteyen sizsiniz! Gün ilerledikçe uğraştığınız bazı baskılar olabilir. Güvenli ve biraz daha riskli bir seçim arasında seçim yapmakta zorluk çekebilirsiniz. Aklınızda bu kadar çok şey varken rahatlamanızı zorlaştıran bir miktar gerginlik, hatta şüphe olabilir. Odak sorunlu alanlara kayabilir, düşünme veya konuşma akışınızı bozabilir.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey, çevresine karşı iletişim düzeyini yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başarılacak çok fazla şey var. Çok detaylı bir plan yap. Müşfik biri tarafından gözetilip kollanıyorsun.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecek.

9 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 51' 43" R
Ay
Boğa
29° 22' 06" R
Merkür
Başak
22° 42' 21" R
Venüs
Terazi
29° 07' 24" R
Mars
Yengeç
10° 11' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 57"
Satürn
Balık
14° 57' 32"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 37"
Plüton
Oğlak
29° 43' 58"
Chiron
Koç
22° 12' 11"
Lilith
Terazi
09° 24' 52"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>