Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Stresli Günlerden Geçiyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmaya çalışın. İlişkinizde var olan sorunların ve sıkıntıların son bulması için de ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Adım adım ilerlemek sizin açınızdan çok daha iyi olmaya başlayacaktır.

Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken de kimsenin sizi engellemesine müsaade etmeyin. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi gelişmeler üzerinde etkinlik gösterme şansınız bir hayli fazla. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmakta zorlanmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir. Biraz daha kontrollü olmaya çalışmanız gerekiyor.

İşlerinizi ayarlamanızda yarar var. Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz olabilir. Gitmek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayattaki değerlerinize sıkı sıkıya tutunabilirsiniz. Dış görünüşten tutun da fikir yapısına kadar pek çok oturmuş rutinlerinizle ilerlemek sizi her zaman memnun etmeyebilir. Bunun bilincinde olarak ilerlediğinizde kendinizi her dönemin en iyi versiyonuna taşıyabilirsiniz.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, kişisel hedeflerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızda dönüşüm yaşayabileceğiniz bir gün olacak. Kariyerinizde yeni fırsatlar ve sorumluluklar söz konusu olabilir. Finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir gün.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır kendi işinizi kurup kendi ayaklarınızın üstünde durmak istiyorsunuz. Bu planlarınız maddi sebeplerden dolayı sekteye uğrayabilir. Bu duygu durumu stres seviyenizi arttıracak. Arkadaş ortamınızda arkanızdan söylenen sözler sinirlenmenize yol açabilir. İlişkisi olan Boğa burcuysanız, ilişkinizin isteğiniz gibi gitmediğini hissediyorsunuz. Sevgilinizle ilişkinizi kurtarmak için önemli konuları masaya yatıracaksınız.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylere inandığınızda bunun değişmez olduğunu düşünmek büyük bir hata olabilir. Zaten bildiğiniz bir şeylerin üstüne her zaman ekleyeceğiniz yeni bilgiler çıkabilir. Kendinizi sınırlara hapsetmeyin.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında aşk hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz, yapıcı aktivitelerle uğraşmaktan zevk alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için azimli olacağınız zamanlar var. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konularda esneklik gösteremeyebilirsiniz. Öğleden sonra üstünüzde duygusal baskı hissedebilirsiniz.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aksiyona geçme zamanı. Bir amaç için devasa tutkular var. İç güdüsel olarak ne yapacağını biliyorsun. Olağanüstü bir şey yapma şansın olacak. Astrolog Neslihan Şirin

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz can sıkıntısı yaşaman olası. Bir şeylerin ilerlemediğini hissedebilirsin. Haftanın yorgunluğu seni bir şeyler için acele ettirebilir. Ancak bu negatif etkiden çıkmak için kendine güzel bir gün planlayabilirsin bugün. Bunu es geçmemende fayda var.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iyi bir ruh hali uyandırıyor ancak biraz içinize kapanık hissedebilirsiniz. Yüksek beklentiler nedeniyle bazı dalgalanmalar olabilir. Aşırıya kaçma veya aşırı yüklendiğiniz alanları tanıma eğilimi vardır. Huzursuzluk mümkündür. Ayrıca, kişisel alan ve özerklik duygusu ile büyük bir arzunuz arasında bir çatışma yaşayabilirsiniz. Başarmak istediğiniz her türlü şeyi hayal edebiliyorken, bir parçanız geri çekiliyor ya da ev ve ailenin talepleri sizi bağlı hissettiriyor. Beklentilerinizi yönetmenin, uzlaşma sağlamanın ve daha iyi bir denge bulmanın yollarını düşünün. Hayatın her iki alanında da basitleştirmek veya biraz vermek, uzun vadede size en iyi şekilde hizmet edecektir. Kendine güveniniz yayılıyor ve aşırıya kaçma eğilimini kontrol ettiğiniz sürece iyi şeyleri size çekebilir. Kendinizden çok fazla şey beklemeyerek kendinize karşı nazik olun.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için uygun bir gün olmasına rağmen, her konuda temkinli olmalısınız. Bugün kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilirsiniz. Kendinize her konuda güveniyorsunuz.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duyduğunuz ya da gördüğünüz bir şeyleri tek taraflı olarak yorumlamamalısınız. Her şeyin ikinci bir yüzü, arka bir sokağı, bilinmeyen bir nedeni olabileceğini düşünerek yaklaştığınızda dostu düşmanı da doğru bir şekilde ayırabilirsiniz. İstediğiniz netliğin ve dürüstlüğün çıkış noktası siz olmalısınız.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz.

7 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 56' 36" R
Ay
İkizler
00° 33' 04" R
Merkür
Başak
22° 51' 38" R
Venüs
Terazi
29° 13' 30" R
Mars
Yengeç
10° 14' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 14"
Satürn
Balık
14° 57' 10"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 29"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 59"
Lilith
Terazi
09° 25' 25"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>