Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İstikrarlı Ve Sabırlısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile keyfinizi yerine getirecek aktivitelere katılabilir veya birbirinizle aranızdaki iletişimi kuvvetlendirebilirsiniz bugün. Aranızdaki muhabbetin ve eğlencenin artacağı bir gündesiniz.

İşyerinizde keyifli ve verimli bir gün geçireceksiniz. Bugünarkadaşlarınızla aranızda geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir. Bu konuşmalardan umutlanabilirsiniz. Umutlarınız gerçekleşmesinin önünde hiçbir engel yok.

Bugün parasal konularda araştırmanı daha dikkatli yapmalısın. Eğer bir para harcanacaksa, bu harcamayı yapmadan önce o konu hakkında daha fazla şey öğrenebilirsin. Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmemelisin bugün.

Yediklerine dikkat etmen gereken bir gündesin. Daha farklı gıdalar seçerek sindirim sistemine daha iyi gelecek kararlar alabilirsin. Mideni yormamak ve enerjini yüksek tutmak önemli olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etraftaki gerginliği çözmek ve insanların birbirini daha dikkatli anlamasını sağlamak sana düşebilir. Bazı konularda insanlar arasında aracı olabilirsin. Direkt olarak sana patlayan insanlara karşı sakin ve sabırlı davranman gerekecek.

11 Haziran 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün ilişkileriniz ön planda olacak. Sevdiklerinizle keyifli zaman geçirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. İlişkilerinizde dürüstlük ve açıklık önemlidir. Biraz kendinizi dışarı çıkarmak ve yeni insanlarla tanışmak için cesaretinizi toplayın. Yakın bağlarınızı güçlendirmek için adımlar atabilirsiniz.

11 Haziran 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün daha sonra pişman olabileceğin ani duygusal kararlar verebilirsin. Bu şehir değişikliği olabileceği gibi eğitiminle ilgili bir karar da olabilir. Keskin kararlar alamdan önce, daha akılcı hareket etmelisin. Bugün sabırlı olman gereken bir gün. İstikrarlı adımlarla hedeflerine doğru ilerlemelisin. İlişkilerinde vehayatında sağlam temeller üzerine inşa etmek için sabırlı davranmalısın.

11 Haziran 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugüne kadar hayatta sizi mutlu eden fakat erişemediğiniz konular olduysa bugün hepsini sıralayabilirsiniz. Geri adım atmak yerine hayatın içinde yer almalı, gerçek tepkiler ve gerçek konularla ilgilenmelisiniz. Parasal konularda şansınız yüksek olabilir, bir işin ya da bir aile üyesinin desteği sizi rahatlatabilir.

11 Haziran 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjinizi yaratıcı konulara ve hayal gücünüzü kullanmaya ayırabilirsiniz. Arkadaşlıklar içinde de sizi meşgul eden durumlar gündeme gelebilir.

11 Haziran 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı olarak da yine strese dayanıklılık, sabır ve neşe özellikleriniz ön plana çıkabilir ve üstlerinizin gözünde pozitif yönlerinizle var olabilirsiniz.

11 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğun ortamda ilgi odağı olman mümkün olabilir. Yaptıkların ve söylediklerinle insanların dikkatini daha kolay çekebilirsin. Baskı ve yoğun ilgi altında çalışmak için uğraşman gerekebilir hatta. Davranışlarında doğal olmak senin için en iyisi.

11 Haziran 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pratik ve yaratıcı olanı birleştirmek bugün sizin için doğal bir yetenek. Huzurlu ve sakinleştirici durumlara, sohbetlere yöneliyorsunuz ve güzel nitelikleriniz ön plana çıkıyor. Her zamankinden daha fazla iç görünüz takdir ediliyor ve arkadaşlarınızdan ilham almanız mümkün. Tomurcuklanan bir projenin heyecanı da sizi şevkle doldurabilir. Gün, farklılıklarınızdan öğrenmenize de yardımcı olur. İşinizde veya projelerinizde daha fazla memnuniyet ve tatmin bulmak daha kolaydır. İster duygusal ister pratik olsun, sorunlara yaklaşımınız bütüncül ve sezgiseldir.

11 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı biraz da, karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. Duygularınızın seyri, çevrenizden gelen etkilerle değişiyor.

11 Haziran 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

11 Haziran 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, başarıya yol açacak yeni ve parlak fikirlerin var. Önemli psişik sezgilerin görünüyor, ancak korkuların ileri gitmene engel oluyor. Lütfen bu korkulardan kurtul.

11 Haziran 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanacaksınız. Arkadaşlarınızın aktivitelerine katılmak için, birçok geçerli nedeniniz var. Çeşitli bahaneler yaratarak, kendi kabuğunuza çekilmemelisiniz. Kazançlarınızın gelişmesini, güçlü dostların elbirliğiyle, sağlayacaksınız.

11 Haziran 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 40' 38" R
Ay
İkizler
11° 03' 52" R
Merkür
Başak
24° 15' 10" R
Venüs
Akrep
00° 08' 20" R
Mars
Yengeç
10° 39' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 39"
Satürn
Balık
14° 53' 55"
Uranüs
Boğa
27° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 27' 14"
Plüton
Oğlak
29° 43' 31"
Chiron
Koç
22° 10' 06"
Lilith
Terazi
09° 30' 24"
True Node
Koç
06° 39' 04"
Son Güncelleme : 23/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>