Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Eleştirilere Sıcak Bakmıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün hoşlandığın kişinin ilgisini çekmek için güzel bir gün olacak. Bu kişi ile daha anlamlı sohbetler etmek ve onu daha yakından tanımak, kalbinin daha hızlı atmasını sağlayabilir.

İş yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve sorumluluklarınızın her zamankinden fazla artacağı bir gündesiniz. Yönetme yeteneğinizin artması ve çalışmalarınızdaki yoğunlaşma karamsar bir ruh haline girmenize neden olabilecektir. İşiniz konusunda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Parasal konularda sakin bir gün seni bekliyor olacak. Çok fazla masrafa girmeyeceğin ve elinde bulunan paralara şükredeceğin bir gündesin. Keyfini çok fazla kaçıracak harcaman olmayacak bugün.

Sana fayda sağlamayan alışkanlıklarına bir dur diyebilirsin bugün. Sağlığına iyi gelmeyen birçok şeyi hayatından çıkarmak isteyebilirsin. Yeme alışkanlıklarını değiştirebilir ve egzersiz konularında daha seçici olabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı konularda sana yanlış yapıldığını düşünebilirsin. Haksızlığa uğradığını düşünmek seni biraz fazlaca yorabilir. Hakkını aramak ve bu davranışı sana layık gören insanlarla yüzleşmek ise kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. O yüzden bugün geri çekmemelisin kendini.

9 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün dünyanızda bazı çatışmaların yaşadığına şahit olabilirsiniz. Bu gerimli ruh halini devam ettirip ettirmemek tamamen sizin tercihiniz olacak. Bakışınızı değiştirerek yeniden bir hedefe odaklanmayı seçmelisiniz. Etrafınızda olup bitenlerle birlikte bakış açınızın değiştiğini göreceksiniz.

9 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşam alanını değiştirip, artık ailenden ayrı yaşaman gerektiği fikrini yakın çevrene anlatmak isteyebilirsin. Mevcut durumla ilgili üzerinde duygusal baskı hissedebilir ve bu konu hakkında eleştirilmek istemeyebilirsin. Yoğun tempolu bir dönemden geçiyorsun ve enerjinin azalması normal. Bu nedenle bedenine, zihnine ve ruhuna iyi gelecek aktivitelere yönelmelisin.

9 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlarla sorun yaşamak kadar bunları neden yaşadığınıza odaklanmanızda fayda var. Hem sizin tutumlarınız hem de karşı taraftan gördüklerinizle bunu çözüme kavuşturabilirsiniz. Barış sağlamak ya da mesafeleri düzenlemek aklınızdan birkaç soru işaretini daha sileceği için rahat bir nefes alabilirsiniz.

9 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket,hayatı ile ilgili görevler ya da değişiklikler sizi disiplinli olmaya itiyor. Özellikle gün ortasına kadar tamamlanması gerekli işleri öne almalısınız. Daha sonra işle bağlantılı ortak çalışmalara yönelmeniz gerekebilir. Beklediğiniz parasal destekler öne çıkabilir. Başkaları adına yapılabilecek fedakârlıklar karşısında daha fazla çaba göstermelisiniz.

9 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal medyadan görüştüğünüz kişilere flört bağlamında şans vermek için oldukça uygun bir gün. Şehrin sokaklarında bulunmak, dışarda olmak için uygun bir gün.

9 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini daha da enerjik hissedeceksin. İçinde bitmek tükenmek bilmeyen bir hevesle sürekli yeni şeylerin peşinde koşabilirsin o yüzden. Bu enerjini her şeyden biraz deneyimlemek yerine bir şeyi çok iyi öğrenmek için kullanman çok daha mantıklı olacak.

9 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün üretken, hedef odaklı bir ruh halindesiniz. Yine de gün, yüzeyin altında hayal kırıklıklarını tetikleyebilir. Aslında bir sorunla başa çıkmak için motivesiniz ancak bunu sabırsızlıkla yapmaya dikkat edin. Bunun dışında gün yenilik için hoş bir enerji barındırıyor. Bir ilişkiye, ev hayatına veya yaşam koşullarınıza yeni bir enerji ve heyecan katıyorsunuz. Rahatlık ve tanıdıklık ihtiyacınız bazen size bağımsızlığın aksi yönde bir şeyler hissettirebilirken günün yaratıcı yönü size enerji verir, kendinizi rahat ve özgür hissetmenizi sağlar. Sizi gerçekten temsil eden bir yaşam tarzı arıyorsunuz ve bulduğunuzda buna kesinlikle değecek.

9 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızdaki artışlar yüzünden otokontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmiyorsunuz.

9 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

9 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ani güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz harika geçsin.

9 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa Burcu, duygusal, romantik ve meraklı bir kişisin. Aşık olabilir ya da evlilik teklifi alabilirsin. Duygularını dengeleme ihtiyacın var. Sosyal bir etkinliğe katılabilirsin.

9 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 41' 02" R
Ay
İkizler
11° 09' 38" R
Merkür
Başak
24° 15' 56" R
Venüs
Akrep
00° 08' 50" R
Mars
Yengeç
10° 39' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 40"
Satürn
Balık
14° 53' 53"
Uranüs
Boğa
27° 03' 50"
Neptün
Balık
28° 27' 13"
Plüton
Oğlak
29° 43' 31"
Chiron
Koç
22° 10' 05"
Lilith
Terazi
09° 30' 27"
True Node
Koç
06° 39' 04"
Son Güncelleme : 23/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>