Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sabrın Ve Kararlılığın Ön Planda Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün sevdiğin kişi ile vakit geçirmek biraz zor olabilir. Birbirinize zaman tanımak ve tek başınıza kafanızı toparlamak önemli olacak. Birbirinizi zorlamak yerine kendinize odaklanmanız daha iyi olabilir.

Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir. Karizmatik havanız,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor. Gelecek adına umutlu görünüyorsunuz.

Bugün maddi konularda güzel sonuçlar alabilmek için sabırsız olabilirsin. Bazı parasal gelişmeler için çok heyecanlanacaksın. Ancak sakin kalmak ve biraz sabretmek senin için önemli olacak.

Stresli konular seni biraz yorabilir bugün. Hem kaslarını esnetmen hem de zihnini boşaltman için egzersize vakit ayırabilirsin bugün. Kendini fazla yormadan, daha keyifli bir ruh haline girebilmek için esneme hareketlerine bakabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihnini geliştireceğin ve yeni şeyler öğreneceğin bir gündesin. Farklı konulara odaklanmak seni biraz yorabilir. Ancak genel olarak gün içerisinde güzel etkiler seni bekliyor olacak.

8 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çözümü olmayan bir sorun ortaya çıktığı için biraz gergin olabilirsiniz. Kontrol sizde olmadığı zamanlarda çok fazla strese giriyorsunuz. Ancak endişelenmeyin, doğru kişilerden yardım isterseniz, bu yardım kısa süre içinde gelebilir ve sizi bu stresten kurtarabilir. Her şeyi tek başınıza çözemesiniz.

8 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Var olan koşullarını değiştirmekte kararlısın. Bugün eski projelerini yeniden hayata geçirmek istiyorsun. Bu anlamda hem dostluklarını hem de arkadaşlıklarını gözden geçirip, iletişim kurmak isteyebilirsin. Zorlu durumlar karşısında sağduyunu kullanabilir ve çözüm odaklı düşünebilirsin. Hemhem de kişisel ilişkilerinde önemli bir destek olabilirsin. Maddi konularda da güvenilir bir yol gösterici olabilirsin.

8 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde hissettiklerinizi paylaşmamak ancak bunların etkisini muhataplarınıza yansıtmak sizi zora sokabilir. Bunu bir alışkanlık ya da korunma mekanizmasına dönüştürmüş olabilirsiniz. Tıpkı başlattığınız gibi bitirebilmenin de sizin elinizde olduğunu unutmayın, hayatınızın ve hayatınızdaki insanların değerini erkenden fark edin.

8 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz konularda hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. İkili ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir. Sakin tavrınızı korumanız size güç kazandıracaktır.

8 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Boğa burcu, evrene gönderdiğin enerjiler sana geri dönüyor. Şifa, saygı, sevgi, dua, hakkaniyet ve fedakarlıklar gibi enerjileri çevrende var olmasını istediğin şekilde çekebilirsin. Sevgiyle sevgi yarat.

8 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini kısıtlanmış gibi hissetmen olası. Hedeflerine varmak için yardım istemekten çekinmemelisin o yüzden. Arkadaşların ve ailen sana yardım etmek için her şeyi yapmaya hazır olabilirler. Karamsarlığın seni engellemesine izin vermemen gerekebilir.

8 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle sizinle ilgilidir ve oldukça güçlü bir ilgi odağı olduğunuzu kanıtlar. Birisinin gözünde bir konum veya değer kaybetme endişesi yaşayabilirsiniz. Rekabetten kaynaklanan baskılarla başa çıkmanız gerekse de pratik işlerinize ve sorumluluklarınıza daha iyi odaklanmak için biraz huzura da ihtiyacınız var. Bir uzlaşma en iyi seçeneğiniz gibi görünüyor. Belirli hüsranları veya endişeleri üzerinizden atmak zor olabilir ancak bunun yerine enerjinizi savunmasız alanlar üzerinde çalışmaya yönlendirebilirsiniz. Kendinize güveniniz arttıkça sorunlar gözünüzde küçülmeye başlayacaktır.

8 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Küçük fırsatların önemli olduğu bir gün. Olayları çok çabuk kavrıyor ve yaratıcılığınızla birlikte alacağınız destekleri çok iyi kombine ediyorsunuz. Kendinize güveniyorsunuz. Çevrenizin eleştirilerine tepkili davranacaksınız.

8 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

8 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, evrene gönderdiğin enerjiler sana geri dönüyor. Şifa, saygı, sevgi, dua, hakkaniyet ve fedakarlıklar gibi enerjileri çevrende var olmasını istediğin şekilde çekebilirsin. Sevgiyle sevgi yarat.

8 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağrılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir etkileşim tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız.

8 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 45' 32" R
Ay
İkizler
12° 13' 04" R
Merkür
Başak
24° 24' 26" R
Venüs
Akrep
00° 14' 25" R
Mars
Yengeç
10° 42' 23" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 54"
Satürn
Balık
14° 53' 33"
Uranüs
Boğa
27° 03' 45"
Neptün
Balık
28° 27' 06"
Plüton
Oğlak
29° 43' 29"
Chiron
Koç
22° 09' 54"
Lilith
Terazi
09° 30' 57"
True Node
Koç
06° 39' 06"
Son Güncelleme : 23/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>