Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlişkilerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün adımlarını sağlam atmalısın. Eğer hoşlandığın bir insan varsa daha cesur davranman gerekebilir. Karşındaki kişi ile daha fazla iletişime geçmeli ve ona kendini ifade edebilmelisin bugün.

Herkes sizden oldukça memnun, bu yüzden gereksiz endişeler duymanıza neden yok. Ama gelecek günlerdeyükünüz artabilir. Eleman çıkartılacağı söylentilerinin dışında duruyorsunuz.

Bugün istediğin güzel gelişmelere sahip olabilirsin. Parasal konularda atacağın adımlar sana güzel sonuçlar getirebilir. Hem emeklerinin karşılığını alacağın hem de bazı konularda daha şanslı olacağın bir gündesin.

Bugün kendini kuvvetli hissedeceksin. Ancak bu enerjinin devam etmesi ve kaslarını korumak için daha fazla su tüketmen gerekebilir. Bol bol su içmek hem kaslarını korumanı hem de toksinleri atmanı sağlayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı gerginliklere hazır olmalısın. Gerek parasal konularda gerek ailevi mevzularda dikkatli adımlar atman gerekecek. Sakin kalmak ve kelimeleri dikkatli seçmek sana daha iyi gelebilir.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün kendinizi daha önce vermediğiniz karar cesur kararlar verebilir ve bir anda kendinizi değişikliğe dair adımlar atarken bulabilirsiniz. Egonuzu ve özgüveninizi güçlendirmeye çalışan güçlü bir enerji dalgası var. Bu takviyeyi elinizden gelen en iyi şekilde kullanın. Ona ihtiyacınız olacak.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerini gerçekleştirmek istiyorsun. Bir süredir tasarladığın internet fikrini hayata geçirmek isteyebilir ya da yazınsal anlamda faaliyet göstermek isteyebilirsin. İş ortamındaki tuttuğunu koparan tavrınla dikkatleri üzerine çekeceksin. Yakın arkadaşlarınla vakit geçirmek, aile üyelerinle iletişim kurmak veyaortaklıklarını güçlendirmek için fırsatlar çıkabilir.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki pürüzlerin ortadan kalkması için öncülük edebilirsiniz. Ilımlı bir ortamın herkesin enerjisini ve potansiyelini arttıracağı için çabalarınızın daha iyi sonuçlar verdiğine şahitlik edebilirsiniz. Bugün çalışmak kadar dinlenmenin de gerekli olduğunu unutmayarak hareket etmelisiniz.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeylere açılmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylardan etkileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde ilişkilerde sıkışıklıklar olabilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kolayca risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler daha akıcı ve keyifli.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hırslarınızı geri plana koyup manevi zenginliği tatmak için kendinize zaman ayırın. Formül haline getirilmiş bir hayat sizi bir süre sonra tatmin etmeyebilir.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini bir sürü yere yetişmek zorundaymış gibi hissedebilirsin. Her şeyin üstüne geldiğini düşünmen de olası. Buyükünün altından rahatça kalkmak için programlarını dikkatli hazırlaman gerekebilir.

7 Haziran 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mutlu bir enerji yayıyorsunuz ve olumlu bir geri dönüş alma eğilimindesiniz. İlgi çekici deneyimler, bir mola veya mekân değişikliği için can atıyorsunuz. Aynı zamanda gün dikkatinizi sizin için en önemli olan şeylere çeker. Biraz daha sıkı çalışmak, daha güçlü bir bağlılık ve amaç duygusunun tadını çıkarmak, ayrıntılı planlar ve programlar yapmak için iyi bir zaman. Kendinize veya kişisel proje ve girişimlerinize zaman ayırmanız artık mantıklı. İşinize veya bir projeye olan bağlılığınız artık artıyor ve hedefinize odaklanıyorsunuz. Kendi yolunuza gitme ve bağımsız çalışma zamanı.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal ilişkilerinizde daha sert ve bencilce hareket edebilir; gücü sevdiğiniz için, bu tür davranışlar içine girebilirsiniz. İlişkilerinizde, çevresel koşulların size yarar sağlayacak noktalarına odaklanabilirsiniz.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer hayatınız ön plana çıkıyor. Yeni projeler gündeme gelebilir. Ani fevri bir tutum sergileyebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Bugün özel dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız.

7 Haziran 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 45' 56" R
Ay
İkizler
12° 18' 50" R
Merkür
Başak
24° 25' 12" R
Venüs
Akrep
00° 14' 56" R
Mars
Yengeç
10° 42' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 56"
Satürn
Balık
14° 53' 31"
Uranüs
Boğa
27° 03' 45"
Neptün
Balık
28° 27' 05"
Plüton
Oğlak
29° 43' 28"
Chiron
Koç
22° 09' 53"
Lilith
Terazi
09° 31' 00"
True Node
Koç
06° 39' 06"
Son Güncelleme : 23/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>