Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Karşındakini Uyarıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2024, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade etme noktasında biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleğinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Tüm çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Gücü yeniden elinizde bulundurmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizle, yaşam tarzınızla ilgili değişiklikler planlayabilirsiniz. Ancak başka ekonomik önceliklerinizin olması bu durumu sekteye uğratabilir. Konforun ve sorumlulukların sıralaması bazen değişebilir; bunu kabul ettiğinizde hayatınızda neyi ne zaman yapacağınıza dair daha yerinde kararlar alabilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcunu bekleyen enerjiler, duygusal anlamda derin duyguların yoğunlaşmasına işaret ediyor olabilir. İlişkilerinizde daha içsel bir arayış içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ve duygularınızı paylaşma konusunda daha cesur olabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün sabırlı ve kararlı olmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda da dengeli ve kontrollü hareket etmeniz gerekebilir. Bol şans ve pozitif enerjiler sizinle olsun!

11 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yaşanılan ani değişiklikler modunu düşürebilir. Her geçen gün eskiye karşı daha fazla özlem duymaya başlıyorsun. Sosyal medyada yakın bir akrabanın yaptığı paylaşımlardan rahatsızlık duyuyorsun. Bu kişiyi nazik bir dille uyarmak isteyeceksin.

11 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgilenmek, kişisel bakımınıza zaman ayırmak ve bununla ilgili eksiklerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedensel değişimlerinizde sağlığınızı da ön planda tutmanızda fayda var. Öz bakımı sadece maddi boyutta değil, psikolojik ve manevi olarak da yapmanın önemli olduğunu unutmayın.  

11 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konulara fazla zaman harcayabilirsiniz. Emlak konusu gündeme gelebilir. Bazı işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz sözleşmeler gündeme gelebilir. Engelleri açmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizi görünür kılmak isteyebilirsiniz. Bunun için ailenizden destek alabilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlarla olan iletişiminizdeodaklı olabilirsiniz ve bazı flört fırsatlarını kaçırabilirsiniz. Biraz rahat olun ve fırsatları kaçırmayın.

11 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etraftaki gerginliği çözmek ve insanların birbirini daha dikkatli anlamasını sağlamak sana düşebilir. Bazı konularda insanlar arasında aracı olabilirsin. Direkt olarak sana patlayan insanlara karşı sakin ve sabırlı davranman gerekecek.

11 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ufak aksilikler sizi bazı noktalarda sinirlendirebilirken, sorunların belirlenmesi ve paylaşılması daha büyük bağların kurulmasına yol açabilir. Gizli mücevherleri veya keşfedilmemiş kaynakları ortaya çıkarmak için mükemmel bir zaman. Para, kişisel eşyalar ve işle ilgili benzersiz sezgilere sahip olabilirsiniz. Fikirler veya kişisel ilgi alanları büyüleyici ve keyifli olabilir. Hayatınızdaki insanlar hakkındaki duygularınızla temasa geçmenin zamanı geldi. Güven uyandırıyor ve iyi niyeti hayatınıza çekiyor gibi görünüyorsunuz.

11 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, kendinizi enerjik fakat bir o kadar huzursuz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak fikirler üretecek ve kendinizi olumlu motive edecek çalışmalar yapacaksınız Bugün Ay ilişki konularında size özgürlük veriyor.

11 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

11 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile konularında şanslı olacaksınız. Ayrıca maddi kazançlarınızla ilgili yatırım fırsatları karşınıza çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi olumlu yönlendireceğiniz bir gün içindesiniz. Zorlamalar karşısında kendinizi çok iyi frenlemelisiniz. İsteklerinizdeki artışların doğrultusunda kendinizi kanalize ettiğiniz zaman, başarınızın yükseleceğini biliyorsunuz. Bugün, romantik bir gününüz

11 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>