Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Arkadaşlarına Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Duygularınızı ifade etmek isterken sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Yapılması gereken ödemeler konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Dengeleri zorlamamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirsiniz. Bunu belirli insanlarla yaşamanın önemli olduğunu unutmayın. Sosyal ilişkilerde yaşadığınız hayal kırıklıkları ardından aynı dili konuşamadığınız insanlarla kendinize verdiğiniz sözleri bozmamaya çalışmalısınız.

11 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu için olumlu bir energi günü olabilir. İş veya kariyerle ilgili konularda başarı ve ilerleme bekleyebilirsiniz. Kararlı ve sabırlı olmanız, hedeflerinize ulaşmak için önemli olacaktır. Aynı zamanda, ilişkilerinizde de bir denge sağlamak için çaba göstermeniz gerekebilir. Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek ve onlara destek olmak, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Sağlık konusunda ise dinlenmeye ve vücudunuza iyi bakmaya ihtiyacınız olabilir.

11 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşlarını kahvaltıya davet ediyorsun. Büyük ve kalabalık sofralar sana her zaman huzur veriyor. Arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmeye özen göstereceksin. Mutlu bir ilişkisi olan Boğa burcuysan, sevgilinle evlilik yolunda önemli bir adım atabilirsiniz. Ailenle partnerinin iyi anlaşması seni mutlu ediyor.

11 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, para ve maddi kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Ortaklı işlerinizle ilgili sorunları ve gelişmeleri düşünerek neler yapacağınızı belirleyebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha özgür hissetmek, gönlünüzce bir ilişki içinde olmakla ilgili düşünce ve arzularınızı partnerinizle paylaşabilirsiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar içinde ya da sosyal alanda fedakarlık yapabileceğiniz koşullar var. Aynı zamanda yaratıcı konulara da açıksınız.

11 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi meselelerle alakalı yaşayabileceğiniz birtakım problemlere karşı sakinliğinizi koruyabilmelisiniz. Sinir ve stres sağlığınız için de olumsuz sonuçlar doğurabilir.

11 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir üstünde emek verdiğin bir şeyin güzel sonuçlarını alabilirsin bugün. Bu durum seni çok mutlu edecek. Emeklerinin karşılığını alacağın ve enerjinin yükseleceği bir gündesin.

11 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, yaratıcı atılımların, romantik ruhun ve düşüncelerinizi özgürleştiren, sizi yeni fırsatlara açan geçmişten bir kopuşun zamanı olabilir. Zevk almak ve kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için yeni kanallar bulabilirsiniz. Ayrıca bugün, kariyer ve sosyal konulara taze bir enerji getiriyor. Gelişmeleri göz önünde bulundurarak itibarınızın, sorumluluklarınızın veveya kariyer planlarınızın sorumluluğunu üstleniyorsunuz. Yeni bir başlangıç ​​yapabilmek için arkanızda bir şeyler bırakma konusunda daha netsiniz. Dış işaretlere biraz daha fazla dikkat etmenin zamanıdır ve bu çok yararlı olabilir ancak bu süreçte kendi kalbinizin sesini dinlemeyi unutmayın.

11 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kafanızın bir köşesi, hala işinizde sizi biraz fazla rahatsız eden probleminizle meşgul. Çok yakın arkadaşınızı üzen ve onu yaşamdan uzaklaştıran duygusal sorunları sizi de yakından ilgilendirmesi kafanızı oyalıyor..

11 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

11 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil. Fakat siz ısrarla, yapıcı eleştirileri, suçlama gibi algılamaya devam ediyorsunuz. İş yaşamında zorlu bir dönem sizi bekliyor. Sarsılan itibarınızı yeniden kazanmak için çok çalışmanız gerekebilir. Bu sıkıcı ve stresli dönemde en büyük desteği arkadaşlarınızdan göreceksiniz. Kendinizle ilgili birtakım harcamalar birikiminizi eritebilir. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz

11 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 20" R
Ay
Akrep
09° 23' 41" R
Merkür
Aslan
28° 17' 01" R
Venüs
Terazi
11° 34' 28" R
Mars
Yengeç
01° 54' 58" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 28"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 59"
Lilith
Terazi
07° 49' 21"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>