Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Derin Sorgulamalar Yapıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atma şansınız var. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen geride bırakacaksınız. Olumsuzlukların son bulmasıyla beraber tüm istediklerinize de ulaşabileceksiniz.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin daha uygun olabileceğini de unutmamalısınız. Çabalamanız gereken bir süreçtesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnanmamakta haklı olduğunuzu düşündüğünüz konular olabilir. Bekleyişinizin istediğiniz gibi sonuçlanmaması motivasyonunuzu kırabilir. Hayatınızı bu şekilde zorlaştırmak yerine nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini araştırabilir ya da uzman kişilerden destek alabilirsiniz.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün için hareketli bir gün seni bekliyor. Enerjik ve kararlı olman gereken bir gün. İş projelerinle ilgili yeni fırsatlar ortaya çıkabilir ve başarılı bir sonuca ulaşmak için disiplinli bir şekilde çalışmalısın. Kişisel ilişkilerinde ise duygusal bir denge sağlamak önemli olacak. Sevdiklerinle iletişimi güçlü tutarak, huzurlu bir gün geçirebilirsin. Kendine zaman ayırmayı da ihmal etme, kendi ihtiyaçlarını unutmamak önemli. Enerjini doğru yönlendirdiğin sürece başarıya ulaşacaksın.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının dertlerinin altında artık ezilmek istemiyorsun. Kimin sana ne kadar değer verdiğini görmek için derin sorgulamalara girebilirsin. İlişkisi olmayan Boğa burcuysan, yeni tanıştığın biri seni konuşmasıyla etkileyebilir. Bu kişiyle tekrar görüşmek için en doğru zamanı kolluyorsun.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşantınızda bir şeylerin eksik olması sizi rahatsız edebilir. Sağlığınız, yaşam koşullarınız, zaman yönetiminiz gibi konularla ilgilenebilir ve gerektiği yerde uzman görüşü alabilirsiniz. Sakin, zinde ve enerjik hissetmeniz için bugün kendinizi zorlamamalısınız.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni şeyler öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak iyi gelecektir.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk konusunda verdiğiniz emek ve gördüğünüz emeğin dengede gittiğinden emin olmaya çalışmalısınız. Kendinizi yıpratabilirsiniz.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlara yardım etmeyi seviyorsun ancak bugün dikkatli olman gerek! Sevdiğin kişilere destek olmak ile onlara anne baba gibi davranmak arasında bir fark var. Bugün aşırıya kaçmamalısın.

7 Şubat 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, daha etkili iletişim kuracağınız ve sizi hedeflerinize yaklaştıracak uzun vadeli stratejiler düşüneceğiniz bir dönem. Şimdi düşünceleriniz ve konuşmalarınız daha sık sorumluluklarınız etrafında dönüyor! Bazı önemli düşüncelere sahip olabilirsiniz ve aynı zamanda daha fazla güçle iletişim kuruyor olabilirsiniz. İnsanlar tavsiyenizi arıyor. Bu, kazandığınız bilgi ve becerileri uygulama zamanıdır. Her zamankinden daha fazla konuşacak, liderlik edecek ve tavsiyelerde bulunacak konumda olabilirsiniz. Şimdi parçalara bölünmektense bir projeye her şeyinizi vermeniz iyi olabilir. Bir işi yeni bir seviyeye taşımak için büyük bir hırs ve kararlılıktan yararlanabilirsiniz.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Çevre ilişkilerine eleştirici davranacağınız bir gün. Büyük ve kalıcı başarıları sevdiğiniz için, küçük olaylara tahammülünüz yok.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatleriniz artabilir ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca ön plana çıkabilirsiniz. Aşk, ilişkilerde ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boş yere sinirlenmezseniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Hayal dünyanız o kadar geniş ki, fanteziler bir türlü peşinizi bırakmıyor. Zaman zaman sadakatinizi kolaylıkla yitirebileceğinizi düşünüyorsunuz. Sevdiğiniz iki dostunuz arasında sizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için diğer arkadaşlarınızdan yardım almanız gerekebilir. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi.

7 Şubat 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>