Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Alacağınız Kararlara Dikkat! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, doğru ve dengeli adımlar atmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturmayı başarabileceksiniz. Kendiniz için doğru olana yönelirken ilişkinizi de göz ardı etmeyin.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Şartlara uygun hareket etmeye devam edin.

Finansal durumunuzla ilgili bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Tam olarak ne istediğinize karar veremeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Elinizdeki finansal gücü doğru kullanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş dünyasında her zaman alternatif ve fırsat vardır; bugün bunlardan bazılarını görmek ve kullanmak adına çaba gösterebilirsiniz. Yapacağınız araştırmalar, hemyükünüzü hafifletebilir hem de yeni bir vizyon kazanmanıza yardımcı olabilir. Çevrenizle olan yapıcı iletişiminiz dikkatlerden kaçmayacaktır.

9 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcu olarak enerjik ve kararlı bir gün geçireceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumları daha net bir şekilde görebilecek ve doğru kararlar alabileceksiniz. İletişim becerilerinizin güçlendiği bir gün olacak, bu sayede etrafınızdaki insanlarla daha iyi anlaşabileceksiniz. İş hayatında mücadeleci bir tutum sergilemeniz gereken bir dönemdesiniz; sabırlı ve kararlı olmanız sizi hedeflerinize ulaştıracaktır. Aşk hayatınızda ise romantik ve duygusal bir atmosfer söz konusu olabilir. İlişkinizi daha derinleştirme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Önceliklerinizi belirleyin ve adımlarınızı bu doğrultuda atın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

9 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceği dair önemli adımlar attığın bir gün olabilir. Bugün alacağın kararlar büyük önem taşıyor. Aceleci olmamaya özen göstermelisin. İlişkisi olan Boğa burcuysan, sevgilinle ilişkinize heyecan katmak isteyebilirsiniz. Partnerinle birlikte yapacağınızın yeni hobiler araştırıyorsun.

9 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların düşünceleri ve davranışları sizin de bazı fikirlerinizi netleştirebilir. Bugün bir karar verme noktasında değilseniz hislerinizi aceleye getirmemelisiniz. Kariyerinizle ilgili görüşmeler, ortaklıklar gündeminizde yer bulabilir..

9 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda önemli bir dönemdesiniz. Kariyer planlarınıza hız verdiğiniz bu süreç sizi yeni yapılanmalara götürmekte. Bir yandan dave ev hayatında yaşanan bazı sorunlar sizi etkileyecektir. Üstlerle ilişkilere karşı daha özenli davranabilir, sorumluluklarınızı farklı biçimde ele alabilirsiniz. Kazanç sisteminizde yaşanan yenilenmeler olumlu yönde ilerleyecek.

9 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizden gelenin en iyisini yaratıcılık ile gerçekleştirmeye çalışın. Herhangi bir konuda başarılı temeller atmak ve vizyonunuzu genişletmek için uygun bir gün.

9 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı gecikmeler yaşayabilirsin. Planların aksayabilir. Bu durumların seni üzmesine izin vermemeli ve bazı şeyleri daha esnek tutmalısın. Her şey gün içerisinde yoluna girecek.

9 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz dağınık bir enerji olabilir ama günün sonunda öğrenilecek bir şeyler vardır. Hırslarınız güçlü ve başarı ihtiyacınız şimdi özellikle zorlayıcı. Yine de bu dürtülerden bazıları biraz fazla hissettiriyor ya da kendiniz olma, bağımsızlığınızı ifade etme ve özgün bir şekilde yaşama dürtünüze ters düşüyor. Bu çatışmanın sonuçları, işlerin gidişatına bağlı olarak biraz gerilime neden olabilir! Şimdi en iyi sonuçları elde etmek için, duygularınızı işleyene ve olası sonuçları anlayana kadar ani veya dramatik hareketlerden kaçınmak en iyisidir. Hayatınızdaki pürüzlü kenarları yumuşatmayı hedefleyin ve çok fazla dalga yaratmadan değişiklik yapmanın yollarını düşünün.

9 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Partneriniz, değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir.

9 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

9 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birbirinden farklı enerjiler alacaksınız ve bu da tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz anlamına gelmekte. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamayı başarmalısınız. Üstesinden gelmekte zorlanabileceğiniz herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmeye devam edin.

9 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönlünüzce geçireceğiniz rahat, huzur dolu bir gün. Sevdiklerinizin yakınlığını, yardımını göreceksiniz. Problemli bir ilişkinize yeniden dönüp bakarsanız, sürekli sorun üreten ilişkilerde ayrıntılarla uğraşarak bir yere varılamayacağını göreceksiniz. Önemli birbağlantısını, başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak üzeresiniz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırmak için atacağınız adımlar olumlu sonuç verecek. Yatırım yapmayı düşündüğünüz alanda biraz daha araştırma yapın

9 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>