Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Pes Etmiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Hislerinizi net olarak belli edebildiğiniz takdirde daha anlaşılabilir olacaksınız.

Mesleki olarak biraz daha ön planda olma ihtimaliniz var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamaya çalışmalısınız.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şey istediğiniz gibi olabilir. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklentilerinize giden yol sizin belirlediğiniz güzergahın dışında olabilir. Bu vazgeçmenizi değil, ne olduğunu ve neden böyle geliştiğini düşünmenizi gerektirir. Kendinizi farklı bir psikolojiye taşımadan önce işinizle ilgili yeni gelişmeleri ve almanız gereken riskleri hesaplamalısınız.

8 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize odaklanma ve hedeflerinize yol almak için mükemmel bir fırsatınız var. Kararlılığınız ve azminiz sayesinde herhangi bir engeli aşabilirsiniz. İş hayatında başarıya ulaşmak için emek sarf etmeye devam etmelisiniz. Kişisel ilişkilerde zamanınızı sevdiklerinizle geçirerek mutlu olabilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel sağlığınıza özen göstermek için de zaman ayırmalısınız. Bugün kendinize değer vermek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için zaman ayırın. Unutmayın, siz de önemlisiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun yıllardır yurtdışında yaşamanın hayalini kuruyorsun. Kararını netleştirmek için karşına önemli fırsatlar çıkabilir. Karar vermeden önce her şeyi detaylı olarak düşünmeli ve analiz etmelisin. Yeni işe başlayan Boğa burcuysan,ortamına adapte olmakta zorluk çekebilirsin. Hemen pes edip gitmektense hünerlerini göstermeyi tercih etmelisin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Almanız gereken takviyeler, dikkat etmeniz gereken durumlar varsa bunları ihmal etmemelisiniz. Gündelik akışınızın bozulması, yeni ve olumsuz alışkanlıklar edinmenize neden olabilir. 

8 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeylere açılmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylardan etkileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde ilişkilerde sıkışıklıklar olabilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kolayca risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler daha akıcı ve keyifli.

8 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda ne istediğinizi bilmeniz önem kazanacak olsa da çekiciliğinizin artması ile beraber seçenekler arasında da kalabilirsiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dikkatinle bir sürü sıkıntıyı gidereceksin. Bu güzel fırsatı bir süredir kafanı oyalayan mevzulara ayırmalısın. Günün sonunda zihnen kendini yorgun hissetsen de birçok işi bitirmiş olmanın keyfini de çıkarabileceksin.

8 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün olumlu ve ilham verici bir vizyona sahipsiniz. Kalıpların dışında düşünüyorsunuz ve iletişim içeren faaliyetler etrafında dönen projeler ve bağlantılartercih ediliyor. Kızgınlık gibi olumsuz duyguları bırakmak artık harika bir duygu. Hayatınızı kolaylaştıran veya daha ilginç hale getiren şeylere ilgi duyuyorsunuz. Hayatın incelikli unsurlarına uyum sağladıkça başkalarına, kendinize ve amacınıza dair anlayışınız artabilir. Birine yardım edebilir ya da biri için büyük bir rahatlık ya da ilham kaynağı olabilirsiniz ya da yeni bir şey öğrenmek heyecan verici olabilir. Başkalarının ihtiyaçlarını sizinkilerin önüne koymak özellikle tatmin edici olabilir. İlişkilerinize yaklaşımınız bugün geleneksel olmaktan çok uzak ve bu canlandırıcı olabilir!

8 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarıyor.

8 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer, iş, yurt dışı, eğitim alanlarında krizsel süreçler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı birçok duygunuzdan emin olamıyor ve karar vermekte zorlanıyorsunuz. Aşk yaşamınızda yeni bir karar almak için uygun bir zaman değil. Mesleğinizle ilgili hayalperestliğinizi bir kenara bırakmalısınız. Çünkü ayaklarınız yere basmıyor. Artık gerçek yaşama dönme zamanı geldi. İsteklerinizi gerçek bir zemin üzerine oturtun ve sorumluluklarınızı unutmayın. Bugün özellikle geleceğinize yönelik maddi yatırımlar yapmaktan kaçınmalısınız

8 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>